Doç. Dr.
X-Ray
Yama (Patch) Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
da...7
Bugüne kadar hangi doktora gittiysem ige değerim sürekli yüksek çıktı ve her defasında bana başka bir tanı koyuldu ( çok fazla açıklama yapmadan ) ancak Songül hanım tam 25 dk boyunca bana herşeyi açıklayarak ve bana istediğini sor cevaplayalım rahatla diyerekten benim rahat hissetmemi ve bendeki rahatsızlığın alerji olmadığını alerjiye yatkınlık olduğunu burda yazamadım bir çok şeyi tek bir soru işareti kalmadan uğurlamıştır mükemmel bir doktor mükemmel bir hanımefendi kelimesi bir vücut olacak olsaydı o Tuba Songül tat olurdu herşey için kendisine teşekkür ederim..
ay...
Senelerde kronik ürtiker rahatsızlığımın şifasını ilk önce Rabbimden sonra TUĞBA hocamda buldum ne kadar nayif ne kadar bilgili sevecen bir kez daha gurur duyuyorum böyle doktorlarımız oldgu için ….
n....k
Henüz hiçbir yorum yazılmamış, hayretler içerisindeyim. Onca doktor gördüm hatta neredeyse Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşundan beri normal poliklinik veya öğretim üyeleri özel muayene şeklinde birçok bölümünde muayenelerim yapıldı.ama ilk kez bir muayeneden sonra kafamda hiç soru işareti olmadan poliklinikten ayrıldım. Üniversitenin akademik personel kadrosunda uzman doktor olarak görünmekte kendisinin adı. Ancak bilgi ve hastayı aydınlatma, iyileştirme anlamında bir profesörden sadece ünvanı eksik. yazmakta tereddüt bile ettim.umarım bunu okuyan bir öğretim üyesi ekmeğimizle oynuyorsun bu kadar ilgili, bilgili olmanın lüzumu yok demezler ve bizi internlerin eline bırakmazlar. Beni ilk kez hastalık hastası olmaktan kurtaran her şeyden önce über bir insan olan Tuba hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca milletvekili yakınıyım, onun bunun yakınıyım diye kendisine öncelik tanınmasını isteyen kimseye ayrıcalık tanımadan böylesine hakkaniyet içerinde mesleğini yürüttüğü için minnettarım. her hastanenin her bölümünde bir tane Tuba Songül Tat bulunsa memleketin sağlık sorunu kalmaz. Abarttığımı düşünenler varsa randevu almalarını öneriyorum.
Tuğba Songül Tat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Songül Tat, İç Hastalıkları, Alerji Hastalıkları, İmmünoloji. Size Tuğba Songül Tat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv.
Tuğba Songül Tat adresi nerede?Tuğba Songül Tat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Songül Tat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Songül Tat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Songül Tat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Songül Tat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğba Songül Tat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Songül Tat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Songül Tat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Songül Tat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuğba Songül Tat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğba Songül Tat hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğba Songül Tat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları