Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Tuğba Tıknas Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Tuğba Tıknas Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
be...n
Tuğba hanımla diş teli tedavisi sayesinde tanıştım uzun zamandır oturmaktan çekindiğim dişçi koltuğuna artık çok daha istekli gidiyorum korkumu sıfıra indirdi uzun süredir diş çekimi yaptırmamıştım dün yirmilik dişimi çektirdim kendisine ve zerre ağrı hissetmedim kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum aradığım diş hekimini buldum diyebilirim çok samimi ve sıcakk bir ortam :)
ş.....
Kendisi çok güler yüzlü bir hekim. İşini temizlikle yapıyor. İmplant yaptırdım kendisine ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
gö...
Çok güleryüzlü bir hekim ve isinde cok iyi implilant yaptirdim ve cok memnun kaldim ilgisi alakasi cok guzel bir doktor
or...
Implant yaptırdığım diş ile ilgili sorun için randevu almıştım. Yaptığı işin arkasında duran alanında uzman güven veren bir hekim
gu...7
Tuğba hanım gerçekten alanında çok başarılı bir doktor implant yaptirmaktan çok korkuyordum hele birde implant uygulama videolarını izleyince korkularım iki katına çıktı implant yaptırmaya giderken hastanelik olurum ağrı kesici serumlar takınırım diye düşünürken tuğba hanım implant yerlestirdi çalışanlarıyla birlikte çok profesyonel çalışıyorlar kesinlikle tuğba hanım çok başarılı turkiyenin neresine gidersem gideyim tuğba hanım bir başka
ta...n
Diş diplerime yapışan lekeler nedeniyle Tuğba hanımı ziyaret ettim kendisi nedenlerini ve uygulayacağı işlemleri detaylı anlattıktan sonra gayet özenli bir şekilde işlemi uyguladı daha sonra karşılaşabileceğim sorunları önceden bildirerek rahatlamamıda sağladı bundan sonra dişlerimle ilgili karşılaşabileceğim sorunlarda kendisini ziyaret etmekten ve çevremide yönlendirmekten memnun duyacağım bir deneyim yaşadım.Teşekkürler
z.....
Bizim aile olarak başvurduğumuz bir hekim kendisi.Kişiliğiyle de bilgi ve becerisi ile de üst safhada bir hekimimiz.Ben yaklaşık 10 yıl önce kendim bir tavsiye ile gelmiştim.Zor ameliyatları yapabilen biri.Çene ameliyatında da başarılı oldu.Çocuğumun diş teli tedavisi için de görüştük.Aile bireylerimizden çene ameliyatı olanlar oldu.Kayınvalidem implant yaptırdı ve zor birşey olduğu halde çok memnun kaldı. Hastayı psikolojik olarak güzel hazırlıyor ,yeteneği de üst seviyede.Çok başarılı.İlk önce sizi işlemle ilgili motive ediyor, psikolojik olarak gerekli olan şeyleri söylüyor.Olumlu yanlarından bakarak sizi hazırlıyor. Sizde ister istemez ikna oluyorsunuz.Güvenilirliği üst seviyede.Onun gibi diş hekimlerinin sayısının artmasını isteriz.Çok başarılı.Başarılarının devamını diliyorum.
d.....
Ben çalışanımın tavsiyesi ile Tuğba Hanım'ı tercih ettim. Diş ağrısıyla ilgili gittim, dişime dolgu işlemi yapıldı. İlgilenmesi,saatinde bizi randevuya alması, randevusuna sadık kalması güzeldi. Güleryüzlü biri.Yapacağı işlemle ilgili bilgi veriyor.Memnun kaldığım için muhakkak herkese tavsiye ediyorum kendisini.
y.....
Tuğba Hanım'a benim dayım implant işlemi yaptırmıştı. Onun tavsiyesi üzerine gittim.Diş teli tedavisi için gitmiştim.Tedavim bitti ve çok memnun kaldım. Harika oldu.Tuğba Hanım'da, çalışanlarından da çok çok memnunum. Herhangi bir problem olduğunda herkese Tuğba Hanım'ı tavsiye ediyorum.
Tuğba Tıknas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Tıknas, Diş Hekimi, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi. Size Tuğba Tıknas tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, X-Ray, Kanal Tedavisi, Köprü Uygulaması, Overdenture Protezler, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Apikal Rezeksiyon, Cep Derinliği Azaltma.
Tuğba Tıknas adresi nerede?Tuğba Tıknas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No:65 K.1 D.2 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Tıknas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Tıknas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğba Tıknas isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğba Tıknas, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğba Tıknas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Tıknas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Tıknas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Tıknas hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Tuğba Tıknas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.