Psikolog/ psikoterapist Tuğba ULUMAN AYIK 2007 yılı Dicle Üniversitesi'nden mezun oldu. Mezuniyetin hemen ardından Diyarbakır Kadın Sığınma Evi'nde görev yaptı ardından Kars'ta özel eğitim merkezinde yönetici olarak çalıştı(3 yıl), bu süreçte test ve terapi eğitimlerine devam etti. 2011 de Kars devlet hastanesinde, Kars Doğum Evinde psikolog olarak görev yaptı. Ardından İzmir' de 3 yıl Sivas'ta 3 yıl görev yaptı. Bu süreçte terapi ve eğitimlerine devam etti.
TERAPİLER VE EĞİTİMLER
Cinsel Terapi (CİSED)
Psikodrama ( ABDÜLKADİR ÖZBEK PSİKODRAMA ENSTİTÜSÜ)
Aile ve Çift Terapisi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Tuğba Hanım, her zaman çok dikkatli dinliyor ve nokta atışı yorumlarda bulunuyor. Kendisiyle 1 yılı aşkın süredir görüşüyoruz ve hayatımda büyük farkındalıklar edinmeme sebep oldu. Kendisiyle konuşmak, içinizi dökmek çok kolay. İnsana güven veriyor. Herkese tavsiye ederim, çok memnunum.

Arkadaş tavsiyesi üzerine gittim Tuğba hanıma. Eşimle çok sıkıntılı süreçlerden geçiyorduk, hiç dinlemeyen kocamı bile sakin sakin dinleyerek sakinleştirdi Tuğba hanım. İyi ki gitmişim.

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Freni patlamış kamyon gibi hayatınızda yokuş aşağı gidiyorsa ve neyi neden yaptığınızı siz bile unutmuşsanız geleceğeniz en doğru yer. Bireysel terapi alıyorum, yeni başladım ama kendimi daha iyi hissediyorum.

Anksiyete tedavisi için gittim. Çevreme tavsiye ederim, çok güler yüzlü, sıcak kanlı bir psikolog. İyi bir iletişim gerçekleştirdik, kaygılarımda büyük oranda azalma oldu.

Konum: Maya Psikoloji Sivas Cinsel Terapi

Tüm aklimizdaki soruların cevabını bulduk. Evlilgim kurtuldu bus ayede. Hersey için çok sagolun hocam

Konum: Maya Psikoloji Sivas Bireysel Terapi

Bireysel terapi için gittim ve daha önce de katılım sağlamıştım çok memnunum. Terapileri mi devamlı kılmak istiyorum

Konum: başka bir yer Diğer

Neşeli ve sevecen tavrıyla daha iletişim kurmaya başladığımız ilk andan itibaren kendimi iyi hissetmemi sağladı. Her görüşmemizden sonra kendimdeki olumlu değişimi görüyor olmam beni çok mutlu etti ve sorunlarımı aşmam konusunda motive etti. Tuğba Hanım, alanında son derece yetkin bir psikolog, danışanlarına yaklaşımı ve uyguladığı terapi yöntemleri ile fark yarattığını söyleyebilirim. Tuğba Hanım ile görüşme kararı hayatımın en isabetli kararlarından biriydi, Sivasta böylesine yetkin bir insanın bulunması büyük bir şans. Kendisine her şey için teşekkür ederim.

R
Konum: Maya Psikoloji Sivas Cinsel Terapi Danışmanlığı

Tuğba hanımı bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine tercih ettik 3 aydır çift terapisi alıyoruz bu süreçte üçüncü bir göz olarak bize çok iyi geldi mesleki deneyimi işini severek yapması samimiyeti kendimizi yanında daha rahat hissetmenizi sağladı. Asıl başvuru sebebimiz olan cinsellikle ilgili problemimiz yanında iliskisel problemlerimizi de aşmamizı ve yaşadığımız sorunların farkına varmamizi sağladı. Özellikle duygularimi gösterme konusundaki cekincelerimi aşmamda yardımcı oldu ve buda ilişkimize çok iyi geldi .ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim .

Z

Arkadaşımın tavsiyesiyle kendisine ulaştım. Anksiyetem var. 4 aydır gidiyorum Tuğba hanıma. Gitmeden önce herkes gibi biraz tedirginlik hissettim. Yeni tanıdığınız insana kendinizi açmak kolay olmuyor. Ancak Tuğba hanım öyle sıcak karşıladı ki... Alanında uzman olduğuna bir kez daha emin oldum. Terleme, nefes darlığı gibi şikayetlerim vardı ve artık günlük yaşantımı olumsuz etkiliyordu. Ama şimdi kendimdeki değişimi fark ediyorum. Daha rahat iletişim kurabiliyorum insanlarla. Bunun için kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Gönül rahatlığıyla kendisine ulaşabilirsiniz

Uzmana bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Sosyal anksiyete bozukluğu yaşadığım için başvurdum. Çok memnun kaldığım bir süreç oldu benim için. Uzmanın bakış açısı, süreci benim açımdan çok profesyonel bir şekilde yürütmesi en beğendiğim özellikleri oldu. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim