Psikolog Tuğba Var, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. Lisans dönemi boyunca çeşitli kongreler, seminerler, eğitimler ve staj programları ile kendisini mesleki alanda geliştirmeyi hedeflemiştir. 2019 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Aile Danışmanlığı programını da başarıyla tamamlayarak ‘Çift ve Aile Danışmanlığı’ alanında uzmanlaşmasıyla birlikte; mezuniyetinden sonra gerekli test ve terapi eğitimlerini de başarıyla tamamlayarak Eskişehir’deki ofisinde psikolojik danışmanlık yapmaya başlamış ve yüzlerce danışan tecrübesine sahip olmuştur.
Tüm bunların yanında şu an İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde 3.sınıf öğrencisi olup, kendisini çocuk psikolojisi alanında da temelden geliştirmeyi hedeflemektedir.
Yetişkin-Ergen Psikoterapisi, Çift ve Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bağımlılık Terapisi, Sınav Kaygısı Terapisi, Grup Psikoterapisi, Psiko-Diyet, Mindfulness uygulayıcısı olup, Eskişehir dışındaki danışanlarına ‘online danışmanlık’ hizmeti de sunmaktadır.

BEKA PSİKOLOJİ
Cumhuriye, Sakarya 1 Cadde No: 2 Saldan Plaza K:4 D:16 (Köprübaşı İş Bankası Karşı Caddesi), Tepebaşı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi, Nakit

Psikoloji Randevusu +61 daha fazla

Aile Dizimi

Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi, A Blok Kat:3 Daire:7, Kadıköy, İstanbul

Nakit

Randevu +7 daha fazla

Cumhuriye, Sakarya 1 Cadde No: 2 Saldan Plaza K:4 D:16 (Köprübaşı İş Bankası Karşı Caddesi), Eskişehir

Konum: BEKA PSİKOLOJİ Bireysel Terapi

Tuğba Hanımla yaklaşık 10 aydır görüşüyoruz. Hayatımın karmaşasında kaybolduğumu düşündüğümde Tuğba hanımla iletişime geçerek ilk adımı atmak benim için büyük bir şanstı. Onun sayesinde farkındalığım arttı, zihnimde yer alan karmaşık düşüncelerden kurtuldum. Onun yönlendirmeleriyle düşüncelerimi kontrol edebilmeyi öğrendim ve artık çok daha iyi hissediyorum. Güler yüzü, anlayışı ve samimiyeti sayesinde seans boyunca kendimi rahat hissediyorum. İşini severek yapan çok başarılı bir psikolog.

Konum: BEKA PSİKOLOJİ Bireysel Terapi

Hayatımın en zorlandığım aşamasında Tuğba Hanıma gittim düşüncelerimi kontrol edemiyordum ve kafamda çok büyütüyordum içinden çıkamaz hale gelmiştim 4 ay sürecinde beraberdik , işinde çok başarılı, samimi, güler yüzlü ve içim çok rahat bi şekilde ona anlatabildim, soruları çok derinden düşündürüyor ve her seansından ayrıldığımda kendimi daha iyi hissettim, kafamda büyüttüğüm gereksiz ve olumsuz düşünceleri en aza indirmeyi başardım kendisi çok iyi bir psikolog.

V
Konum: BEKA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Son zamanlarda yaşadığım sorunlardan dolayı kendisinden randevu aldım. Tuğba hanım işinde son derece çok başarılı ilk 2 3 seans hariç sonraki seanslardan sonra kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Tuğba hanım ile beraber düşüncelerimi nasıl kontrol edeceğimi öğrendim bu benim için çok büyük bir sorundu. Şu an ise çok iyi hissediyorum kendimi.

Konum: BEKA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Anksiyete sebebiyle basvurdum, yaklasik 1 yildir gorusuyoruz, her ciktigimda bana kendimi cok iyi hissettiriyor, samimiyeti, yargisiz davranislari sayesinde. Bir toz bulutu gibi olan dusuncelerimi iyi dusunceleri yerine koyarak ayriliyorum her gorusmeden.
Empati yetenegi sayesinde kendimi terapi boyunca hep rahat hissediyorum

Ş
Konum: BEKA PSİKOLOJİ Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Tuğba Hanım ile bir yıldır terapi sürecindeyiz Bu süreçte ilgisi ve yönlendirmeleri ile büyük bir yol katettik. Kendimdeki gelişim ve değişimi net bir şekilde görebiliyorum.

Konum: BEKA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Tuğba hanımla sadece 4 seans çalıştık. Fakat etkisi çok cok fazlaydı. Soruları gercekten derinlemesine düşündürüyor her seans sonunda büyük bir farkindalikla ayrıldım. Kendime soru sormayı ve en fazla ne olur ki demeyi öğrendim. Fazla düşünmek yerine olani yaşamak keyifli hale geldi. Kendimi rahatça anlatabildiğimi görmek, deneyimlemek bana cok şey kazandırdı. İlgisine tesekkur ederim.

Konum: BEKA PSİKOLOJİ Bireysel Terapi

Tuğba hanımla şubat ayından beri görüşüyorum ve beş aylık süreçte kendimde büyük ilerleme gözlemedim. Çok ilgili ve güler yüzlü biri, bu da içinizi dökerken rahat olmanızı sağlıyor.
Terapiye başlama amacım sosyal kaygılarımı ve özgüven sorunumu yenmekti. Tuğba hanım sayesinde bu kaygılarımı yaşantımı etkilemeyecek seviyeye indirmeyi başardım ve kendime karşı acımasız olmamayı öğrendim.
Bana kendime inanmayı öğrettiği için ve önceden kaygılarımdan dolayı yapamadığım şeyler için beni teşvik ettiği için Tuğba hanıma çok teşekkür ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bazı olayları sürekli düşündugumu atlatamadigimi fark ettiğim bir anda Tuğba hanım a gittim. İlk seans da acaba nerden baslasam nasıl anlatsam derken bı çırpıda dökülüverdim. Bı ara aglayacak kadar rahat ve güvende hissettigimi fark ettim. Tuğba hanım in size bakışında ki sicakligi konuşurken ki sakin ve yumuşak tavrı yönelttiği sorularla kendinize donmenizi sağlıyor. Düşüncelerimi değiştirmeyi en azından adım atmayı öğrendim sayesinde. Şimdi önce kendim demeyi öğrendim. Düşüncelerimi söylemekten cekinmiyorum artık. Korkularım daha da azaldı. Bende ki olumlu degisikligin cevremle olan iliskilerime yansıması ise çok güzel.. teşekkürler Tuğba hanım..

Konum: BEKA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Tuğba hanıma kızımın sıkıntılarına destek almak için başvurmuştuk. Ergenlik sorunları vardı kızım şu an çok daha iyi ve yeni okuluna uyum sağladı. Şimdi kızım ile birlikte bende anksiyete bozukluğu için görüşüyorum son görüşmemizde bana kaygılara farklı bir yönden bakmayı ve olumlu düşünmenin farkındalığını anlattı. İnşallah bundan sonraki süreçte olumlu bir bakış açısıyla sorunlara yaklaşmaya çalışacağım. Anlayışlı , sakin,sizi dinleyen ve karşısındaki kişiyi rahatlatan tavırlarından dolayı Tuğba hanıma teşekkür ederim.

Konum: BEKA PSİKOLOJİ Bireysel Terapi

Bazı yeme ataklarım oluyordu ve özellikle stresli dönemlerimde oldukça artış yaşıyordum. Psikolog Tuğba Hanım sayesinde hem ataklarımdan büyük ölçüde kurtuldum hem de stresle baş etme becerilerim üzerinde çalıştık. Kendisi hem güleryüzlü hem de çok anlayışlı, kibar biri. Her şey için teşekkür ediyor ve benzer sorunlar yaşayanlara gözü kapalı tavsiye ediyorum.