Özel Tuğba Yıldız Aile Danışmanlık Merkezi
Osmangazi Mah. Dumlupınar Sok. Ece Aprt. No:37 D:1, Odunpazarı, Eskişehir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tuğba yıldız çocuk gelisimi lisans bölümünü bitirdikten sonra uzmanlık eğitimini psikoloji tezli yüksek lisans bölümünde sürdürmüştür. Genç yetiskinlerde kaygı ile ontolojik iyi oluş arasındaki ilişkide bilişsel esnekliğin aracı rolü başlıklı psikoloji yüksek lisans tezi çalışma aşamasında bulunmaktadır. Eskisehirde pekçok okulda ve büyükşehir belediyesi bünyesinde seminerler veren Tuğba Yıldızın MEB onaylı çocuklar için hazırlanmış " gel beraber oynayalım" adlı projesi bulunmaktadır.Projeyi kendisi yazdığı gibi 500 çocuğa bizzat kendisi uygulamıştır.
Çocuk gelişimi uzmanliginin yanında , aile danışmanı olan Tuğba Yıldız ailelere çocuk merkezli danışmanlık hizmeti vermekte, 2-18 yaş arası çocukların davranışsal ve duygusal problemlerine EMDR, oyun terapisi , bdt , kum terapisi vb terapotik yöntemlerle çözüm getirmektedir.
Eskişehir'deki oyunileterapi adlı kendine ait merkezde hizmet veren uzman , gelişim değerlendirmesi gerceklestirmekte mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirmek üzere ailelere destek vermektedir.
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ç
ç....o
Telefon numarası doğrulandı
Tuğba hanım donanımlı ve kendin emin bir uzman. Çok güzel bir terapi süreci geçirdik. Oğlum terapilerden çıkınca sanki kuş gibi hafifliyordu. Bu süreçte biz ebeveynlerinde yükünü hafifletti. Bizlere serbest zaman açtı :) . Çok teşekkür ediyorum.
Tuğba Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğba Yıldız, Çocuk Gelişimi.
Tuğba Yıldız adresi nerede?Tuğba Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi Mah. Dumlupınar Sok. Ece Aprt. No:37 D:1 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğba Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğba Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğba Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğba Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğba Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğba Yıldız hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tuğba Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 4 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar