İstanbul, Küçükçekmece, İstanbul

Online Diyet +7 daha fazla

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Diyet +7 daha fazla

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Online Diyet

Dyt. Tuğçe Aksoy

Lisans döneminde burslu olarak hak kazandığım Gıda Mühendisliği & Beslenme ve Diyeteik bölümlerini Onur Belgesi ile aynı zaman dilimi içerisinde bitirdim. Dönem içinde zorunlu stajlarım yani sıra gönüllü stajlar yapma imkanı buldum (Turkish Do&Co, Çapa Tıp Fakültesi, Obezite akademisi). Diyetisyen olarak klinikten, bariatrik cerrahi toplu beslenme sektörleri alanlarında etkin olarak görev aldım. Bariatri cerrahi sonrasında hasta takibi uygulanması gereken prosedürler hasta ve yakınlarına yaklaşım konusunda tecrubemi geliştirerek meslek hayatıma geçişten sonra online takipli danışanlarımla sürece devam ettim. Hastalıkta beslenme kilo verimi- alımı süreçlerinde danışan hizmetime devam etmekteyim. Bireysel olarak yaptığım proje ve girişimler ile gerek okul sektöründe gerek sonra ki süreçte insanlarla iletişim halinde olup ihtiyaçları gözlemleyerek üretken olmaya çalışmaktayım. Uzmanlık sürecinin ders bölümünü yaptığım bir çok araştırma ve derleme ile sonlandırmış bulunmaktayım. Yaklaşık iki senedir aktif olarak kullandığım diyetisyen hesabımda bir çok takipçime beslenme üzerine bilgiler vererek ve güncel yaklaşımlardan bahsedip iletişim halinde kalıyor ve sorularını yanıtlıyorum. Diğer bir yandan hastalıklarda beslenme üzerine bir çok danışan ile online görüşmeler yapma imkanı buldum. Sporcularda beslenme konusunda aynı zamandan benimde üyesi olduğum bir spor salonunda tecrübe edindim. Okulumuzda bir sosyal sorumluluk projesinde yer alıp kronik hastalığı bulunan öğrenci ve çalışanları tespit edip görüşmeler sağladık ve süreçlerini takip ettik. Aktif olarak post bariatri, hastalıklarda beslenme, kilo alım-verim süreçlerinde danışan/hasta kabülü yapmaktayım. Toplu beslenme sektöründe üretimin ilerleyişi, menülerin ve organizasyonların planlanması kalorilendirme çalışmaları, vejetaryan/ vegan/ diyet menüler ve alerjenler üzerinde menüler ve alerjenler üzerinde çalışmalarıma devam etmekteyim. Firmaların bireysel diyetisyenlik hizmetlerini sağlamaktayım. Beslenme ve diyetetik bölümü yüksek lisans programının son döneminde bulunmaktayım.

Bir süre değil bir süreç olarak hayatınıza adapte edebileceğiniz bir beslenme düzeni için bana doktor takvimi aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Z
Konum: Dyt. Tuğçe Aksoy Online Danışmanlık

Tuğçe hanımla çok güzel bir 3 ay geçirdim kendisine ilgisi ve desteği için çok teşekkür ediyorum. Hiç aç kalmadan 3 ayda 15 kg verdim kan değerlerim normalleşti danışmanlıktan sonra da ne zaman bir şey sormak istesem ivedilikle cevap verdi Kendisine destekleri için çok teşekkür ediyorum.

Konum: Dyt. Tuğçe Aksoy Kişiye Özel Diyetler

Tek kelime ile mükemmel bir süreçti. Tuğçe hanıma çok teşekkür ederim danışmanlık sürecinde çok faydalı bir diyet listesi ile sonuca ulaştık. Sağlıklı ve fit görünüme ulaşmam da Dr. Tuğçe hanım çok başarılı.

Konum: Dyt. Tuğçe Aksoy Diğer

Tuğce doktor ile bir arkadasım aracılığı ile tanıştım. Kendisi diyet konusunda bana destek oldu ve ben sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Piskolojik destek ve düzenli takibi sayesinde diyeti bırakmadan devam edebildim ve hedefledigim kiloya kavuştum.Tatli doktorum sabaha günaydınlarını eksik etmez akşama kadar tek tek yediğim içtigim herşeyi takip etti. 10 kilo vererek beslenme düzenime yardımcı oldu. Kesinlikle diyet düzenli beslenme konusunda önerebileceğim tek doktor.

Konum: Dyt. Tuğçe Aksoy Diğer

Sağlıklı beslenmeyi çok kısa sürede bana öğreten mükemmel bir diyetisyen. 2 aydır birlikte ilerliyoruz ve çok iyi sonuçlar çıkıyor 2 ayda 12 kilo kaybı. Açıkça bu süreçe başlarken yapabileceğime inanmamıştım ama sevgılı Tuğçe o kadar mükemmel bir diyetısyen ki motivasyonu ile size o enerjiyi sağlıyor , benım yıllardır veremediğim kilolarımı aç kalmadan -12 indirdi. Teşekkürler

Konum: Dyt. Tuğçe Aksoy Diğer

Zayıflamak icin gittim inanılmaz ilgiliydi sayesinde 12 kilo verdim teşekkür ederim Tuğçe Hanıma