Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
Melodi Psikolojik Danışma Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prep Uygulaması
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Melodi Psikolojik Danışma Merkezi
Biz Tuğçe Hanım'a kızımı götürdük ve memnun kaldım. Anksiyete ve kaygı bozukluğu vardı. 2 seans gittik ve aştık, iyileşti kızım. Kızım kendisini çok sevdi,çok rahat gitti geldi. Bir-iki arkadaşımı da yönlendirdim, onlar da gidiyorlar ve memnunlar. Kızım ağlayarak seansa girmişti ama gülerek çıktı. Seansları devam ediyor ve ben de danışanı olacağım.
Tuğçe Hanım'dan memnunum.Hem ailemiz hem de çocuğum için gidiyoruz,memnunuz,teşekkür ederim kendisine.Aile için sorunlarımız için tercih ettik.Devam ediyor seanslarımız,gözle görülür değişimler oluyor.Güzel ilgileniyor bizimle,işinde başarılı bence.
d.....
Memnunuz ,2 kez gittik oğlum için.Oğlum görüşmek istedi.Biraz anksiyetesi ve opsesyonları vardı.Gittik,görüştük.Oğlum şu an seanslar sonucu daha iyi .İhtiyacı olursa tekrardan gitmeyi düşünüyoruz.Rahat ve güzel bir diyalog kurdular oğlumla.
d.....
Oğlumun yaşamış olduğu endişeleri, kaygıları ve travmalarıyla alakalı 4-5 seans kadar araştırmalarım sonucunda görüştük. Oğlum kendisi ile konuşma ihtiyacı duyuyor. Oraya gitmek istiyor. Tuğçe Hanım samimi, çcoukları seven ve onların seviyesine inebilen bir danışman. Almış olduğumuz destek şu an için yeterli, daha da iyi olacağını düşünüyorum. Biz, oğlumun Tuğçe ablasından çok memnun kaldık ve herkese tavsiye ederiz.
Oğlumun derslerinde daha aktif hale gelmesi, arkadaşlarıyla iletişimi iyi olması adına destek almasını istediğim için sosyal medyadan yaptığım araştırmalarım sonucunda görüşme sağladık. 15 günlük bir süreçte görüşme sağladık. Oğlum çekingen, özgüven eksikliği olan bir çocuktu ama şimdi daha iyi diyebilirim. Zeka bulmacaları çözerek aşırı olmasa da daha iyi olduğunu gördüm. Öğretmenlerinin söylemine göre, derslerinde daha aktif hale geldi ve arkadaşlarıyla iletişim daha iyi. Tuğçe Hanım abla gibi yaklaşması, sanki kendi yakınıymış gibi görmesi, özverili çalışması, samimi davranışları olan, işini maneviyata döken bir danışman. Çok memnunum.
2-3 hatta 4 kere bile gitmiş olabilirim kendisine danışmaya. Kendisinden çok memnun kaldığımız bir danışma süreci geçirdik. Oğlumun konuşmasında birkaç problem ve gerilik vardı, sağolsun Tuğçe Hanım'ın desteklerini bize çok faydası oldu sağolsun. Şu an oğlum önceki durumundan çok daha iyi bir durumda. Kendisi de bu anlamda çocuklarla çok iyi iletişim kurabilen bir danışman, sağolsun her şeyde yardımcı oldu ince ince her olguyla bizim için ilgilendi. Kısaca çok memnun kaldık biz Tuğçe Hanım'ın terapilerinden.
Çocuğumun özel bir durumu var, başka birinin çocuğuydu ama onu ben büyüttüm. Annesi olarak beni bildi. Ben de gerçek ailesini kendisine söyleyebilmek için Tuğçe Hanım'dan destek almak istediğimden görüşme sağladık. 1,5-2 ay kadar görüşme sağladık ve bu süreçte bizimle olan ilgilenmesinden dolayı kendisinden çok memnun kaldım. Tuğçe Hanım sayesinde 9 yaşındaki çocuğum bana; ''Önemli olan beni doğurman değil, önemli olan ne kadar sevgi vererek büyüttüğün..'' dedi. Şimdi böyle bir olgu yokmuş gibi gayet normal ve sorunsuz bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz.
Annemin araştırması sonucu ulaştım Tuğçe Hanım'a. Dikkat dağınıklı problemim nedeni ile gidiyorum. Yaklaşık 3 haftadır gidiyorum ve bu süreçte daha da toparladım dikkatimi. Tuğçe Hanım çok kibar ve danışanına karşı çok saygılı. Vermiş olduğu destek son derece yeterli. Herkese de tavsiye ediyorum.
ü.....
Oğlumun okulda bir başarısızlık dönemi vardı. Kilo problemi nedeni ile arkadaşlarının dalga geçmelerinden çok etkilenmişti. Hocamız sağ olsun, çok ilgili. Bazı testler yaparak ilerlemeye başladık. Konuşma terapisi aldık. Oğlumun özgüveni arttı, arkadaşlarının söylediklerini kulak arkası etmeye başladı. İhtiyaç duymamız halinde Tuğçe Hanım'a gitmeye devam edeceğiz. Çocuğumuza ve biz velilerine olan tutumu çok memnun etti bizi. Oğlum ile iletişimi çok iyi ve oğlum kendisi görüşmek istiyor. Kim olsa tavsiye ederim.
Gerçekten çok memnun kaldık Tuğçe Hanım'dan. 2 defa seansına gittik kendisinin. 7 yaşında kızım var, anneye bağımlılık başlamış bu yüzden sınıfa girmiyor okulun bahçesinde duruyordu. Açıkcası çok memnun kaldım. Oyun terapisi eşliğinde 2 seansta bile iyi değişimler oldu, bize karşı tavrı da değişti. Hemen hallolacak bir şey değil tabi sürekli gidilmesi gerekiyor ama dediğim gibi devam edeceğiz. Tuğçe Hanım sanki sizi yıllardır tanıyor, arkadaşınız gibi. 2 defa görmüş olmama rağmen iyi bir kadın diyebilirim, memnun kaldım kendisinden.
Tuğçe Aslıtürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Aslıtürk, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Tuğçe Aslıtürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Tuğçe Aslıtürk adresi nerede?Tuğçe Aslıtürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- zafer mahallesi, şehit Adnan Menderes Bulvarı no:106 kat1 daire 1-2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Aslıtürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Aslıtürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Aslıtürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Aslıtürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğçe Aslıtürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Aslıtürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Aslıtürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Aslıtürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Tuğçe Aslıtürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.