2021 yılında Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans programından onur derecesi ile mezun oldum. Aynı yıl Üsküdar Üniversitesi’nde tezli yüksek lisans programına tam burslu olarak kabul edildim; 2023 yılında “Uzman Dil ve Konuşma Terapisti” unvanıyla yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Lisansüstü eğitim sürecim boyunca alanımda güncel yaklaşımları içeren çeşitli sertifika programlarına ve mesleki eğitimlere katılarak teorik altyapımı güçlendirdim. Farklı klinik örneklem gruplarıyla çalışarak uygulamalı deneyim kazandım.
2022 yılından bu yana, kurucusu olduğum İstanbul Parle Dil ve Konuşma Merkezi’nde (Torkam E5 Rezidans – Metropark AVM) mesleki çalışmalarımı sürdürmekteyim. Klinik uygulamalarımda kanıta dayalı yöntemleri esas almakta; çocuk, ergen ve yetişkin bireylerle yürütülen terapi süreçlerinde bilimsel veriler ışığında değerlendirme ve müdahale programları uygulamaktayım. Akademik bilgi birikimimi klinik deneyimimle bütünleştirerek danışanlarımın iletişim becerilerinin gelişimine katkıda bulunmayı ve alanımda nitelikli hizmet sunmayı amaçlamaktayım.
- Kekemelik
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
- Gecikmiş Dil ve Konuşma
- Akıcılık Bozuklukları
- Afazi
Kartaltepe Mahallesi Süvari Caddesi Torkam E5 D2 Blok Küçükçekmece / İSTANBUL, Küçükçekmece, İstanbul 34295
- Sigortası olan hastalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Kartaltepe Mahallesi Süvari Caddesi Torkam E5 D2 Blok Küçükçekmece / İSTANBUL, İstanbul
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
di...n
Bir diş hekimi olarak; konuşma gecikmesi olan hastalarımı, yutma sıkıntısı olan hastalarımı, inme geçiren yakını olan hastalarımı ve birçok benzeri hastamı Tuğçe hocama emanet ediyorum. Sonuçlardan çok memnunum. Sizin de aklınızda soru işaretleriniz varsa muhakkak randevu oluşturun ve Tuğçe hocamla görüşün. Emin olun ki o naif ve açıklayıcı anlatımıyla tatmin olacak ve tedavi sürecinde doğru ilerleyeceksiniz
I
i...
Kendisinden çok ama çok memnun kaldık. Oğlum 4 yaşındaydı kendisiyle tanıştığımızda. Kekemelik sorunumuz vardı. Kendisi öyle güzel bir süreç yürüttü ki oğlum hala Tuğçe abla der. Artık kekemelikle baş edebiliyor, ne olduğunu biliyor. Ömür boyu minnettarız kendisine.
n....)
Çocuğumun konuşma gecikmesi vardı. Seanslar sayesinde konuşmaya başladı. Şu an çok iyi durumdayız. Yaz tatili olduğu için ara verdik. Tekrar başlayacağız. Çocuğum kendisini rahatlıkla ifade etmeye başladı. Tuğçe Hanım harika bir insan. Öğretmenden uzmandan ziyade anne gibi. Oyun ablası. Tavsiye ettiğim tek uzman. Farklı bir uzmana götürdüm verim alamadım. Sıcaklık hissetmedim. Oğlum Tuğçe Hanım'ı ilk gördüğünde sarıldı hemen öptü. Çocuğum çok sevdi. Sürekli yanına gitmek istiyor ve ismini sayıklıyor. Aşırı memnunuz kendisinden. Biz de tavsiye üzerine gittik.
h....)
Babamın beynine pıhtı attı, konuşma merkezine vurdu. Bu sebepten kendisine başvurduk. Babam seanslar sayesinde tek tek konuşmaya başladı. Konuştuğunu anlayabiliyoruz. Babam daha fazla gitmek istemedi. Süreci bitirdik. Tuğçe Hanım çok tatlı, çok sevecen ve ilgili bir uzman. Biz kendisini çok sevdik ve memnun kaldık.
d....)
Oğlum konuşmadığı için ulaştım Tuğçe Hanım'a. Seanslar sonrasında şu an kendisini dil olarak gayet güzel ifade edebiliyor. Oyun destekli seanslar sayesinde yaşıtlarıyla iletişim haline geçebildi ve ortak oyun kurallarına uyum sağlayabildi. Tuğçe Hanım gerçekten çocukları kendi çocukları gibi benimsemiş. Etik kurallarına uyup, evrensel çocuk ilkelerinin "her çocuk kendi çocukluğuna uygun davranılmasını hak ederi benimseyerek buna göre saygı sınırları çerçevesinde iletişim kuran, şiddet ve cezanın karşısında durup çocuğu olduğu gibi kabul ederek mesleki deneyimlerini başarıyla aktaran bir uzman.
f....)
Oğlum hiç konuşamıyordu. Ergoterapi seanslarımız başladı. Duyu bütünleme terapisi gördü ve bitince Tuğçe Hanım'a geçiş yaptık. Tavsiye edildi. Birçok kişiyi yönlendirdim. Onlar da çok memnunlar. Çok tatlı ve naif bir insan. Çocukların dilinden çok iyi anlıyor. 1 sene seans aldık. Ara verdik. Tekrar başlayacağız. Oğlum şu an 7-8 kelime kuruyor. Kendisini ifade edebiliyor. Her şey olumlu ilerliyor. Psikiyatri doktorumuz bile şaşırdı değişimine. En hızlı ilerleyen çocuklardan biri. Tuğçe Hanım bizi çok güzel yönlendirdi. Beni de motive ediyorlar.
e....)
Oğlumun konuşma gecikmesi için gittik. 5 aydır devam ediyoruz. Artık seanslar sayesinde birçok kelimeyi söyleyebiliyor. Süreçten ve kendisinden çok memnunuz. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum.
Ş
ş.....
Oğlumda yıllardır kekemelik var ve artık dil terapisine başlamanın zamanı geldi diye düşünüp birkaç yerle görüştük. En içimize sinen Tuğçe hanım olduğu için ondan bir değerlendirme seansı için randevu aldık. Hem kendisi hem asistanı hem stajyerleri o kadar kibar insanlar ki. Bize çok güven verdiler onlarla devam etmeye karar verdik.
• Dkt. Tuğçe Aydın • Dil Terapisi •
b....a
Tuğçe hanım gerçekten tedavi sürecinde başımıza gelen en güzel şey diyebilirim.Kendisi tedavi süreci boyunca çok ilgiliydi.Okuldaki öğretmenlerimizle süreç boyunca iletişim halindeydi.Her hafta düzenli ev ödevlerimizi verdi hepsini yakından takip etti.Ailemizden biri gibi oldu.Kızım üç yaşında olmasına rağmen düzgün bir şekilde anne baba bile diyemiyordu .Açıkçası dil terapisinin ne olduğunu bile bilmiyorduk.Bir sürü psikolog gezdik ve psikoloğumuzun tavsiyesi sonucu tuğçe hanımla tanıştık.Ve keşke daha önce gelseymişiz diyoruz.Terapiye başlayalı 6 ay oldu ve iyileşme inanılmaz.
se...k
Oğlumda artikülasyon bozukluğu vardı bu yüzden tuğçe hocayla seanslarımıza başladık .Çok hızlı ilerleme sağladık .Sadece bir iki sesimiz kaldı şu anda onları da hallettikten sonra mezun olacağız.İyi ki varsınız tuğçe hocam
• Dkt. Tuğçe Aydın • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Tuğçe Aydın Orhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Aydın Orhan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Tuğçe Aydın Orhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, DIR Floortime, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi.
Tuğçe Aydın Orhan adresi nerede?Tuğçe Aydın Orhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mahallesi Süvari Caddesi Torkam E5 D2 Blok Küçükçekmece / İSTANBUL İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Aydın Orhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Aydın Orhan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Aydın Orhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Aydın Orhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğçe Aydın Orhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Aydın Orhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Aydın Orhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Tuğçe Aydın Orhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Aydın Orhan hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Aydın Orhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri