b....u
Panik ataklarımın zirve yaptığı dönemlerde araştırmalarım sonucu buldum kendisini. Tam 3 aydır tedavi alıyorum ve artık hiç atak yaşamıyorum. Son 3seansımız kalmasına da hem seviniyorum hem üzülüyorum. İyi ki kesişti yollarımız.
Tuğçe Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Çakır, Psikoloji.
Tuğçe Çakır adresi nerede?Tuğçe Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. 308. Sokak No:6/4 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğçe Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Çakır hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tuğçe Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Tekirdağ Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tekirdağ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tekirdağ Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Tekirdağ Aile İçi İletişim Sorunları