Diyetisyen Randevusu
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
d.....
Tuğçe hanım güleryüzü ve enerjisiyle sizi de çok pozitif etkiliyor. Her liste hazırlayışında istediğiniz bir şey olup olmadığını soruyor ve vücudunuzun ihtiyacına göre gayet uygulanabilir ve doyurucu listeler veriyor. Sizi zorlamadan, aç bırakmadan, sıkmadan sadece kilo vermek için diyet yapmaktansa sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazanmanızı sağlıyor. Kesinlikle çok ilgili ve her görüşmede sizi motive edici konuşmalar yapıyor. Tuğçe hanımla çalışmaktan çok memnunum. Diyetisyen arayışındaysanız Tuğçe hanımı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Hasta
Tuğçe hanım danışanını dinleyen anlayan ve çözüm üretirken asla pes etmeyen ve bu sırada çok seçenekli harika tariflerle, ödüllerle danışanlarının gönlünde taht kuran bir diyetisyendir. Normal kiloda olduğum halde yağ oranım yüksekti. Tuğçe hanım sayesinde sağlıklı beslenerek yağ oranım düştü, hazımsızlık, ödem ve adet sorunlarım düzeldi.Mesleki bilgi ve başarısının yanında kendisi çok zarif hanımefendi ve sıcakkanlı bir insandır. İyi ki tanımışım.
e....k
Tuğçe hanımla tüp mide ameliyatımdan 1 ay sonra çalışmaya başladım, 3 ay olmadan 18 kiloya veda ettik bile.O kadar güler yüzlü ve tatlı ki enerjisi danışanlarına da geçiyor.Sayesinde zorlu bir süreci psikolojik olarak hiç etkilenmeden,hatta çok çok mutlu bir şekilde kilo vererek geçiriyorum.İyi ki varsınız canım diyetisyenim :)
gö....
Yediklerine dikkat etmeyen ve özensiz beslenen birisiydim buna bağlı olarak da bir süre sonra vücutta ağrılarım başladı ve artarak devam etti daha sonrasında Tuğçe Hanım ile tanıştım. Öncelikle kendisi alanında uzman, iletişimi oldukça güçlü ve enerjik bir diyetisyen. bazen acaba olmayacak mı dediğim anlarda motivasyonu, pozitifliği ve desteği ile beni motive edip neden olmasın dememi sağlayan bir doktor. Kesinlikle sizin istekleriniz doğrultusunda listeler hazırlıyor ve bu sayede istediğiniz şeyleri yiyorsunuz hem de kilo veriyorsunuz. Verdiği listeler sayesinde hem istediğim şeyleri yedim ve 105 kilodan 78 kiloya düştüm. Ayrıca yanlış olan beslenme şeklimi de değiştirdi ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı da kazandırdı. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum ve Tuğçe Hanımı herkese de öneriyorum.
me...e
Tuğçe hanım öncelikle güleryüzü ve neşesi ile daha görüşmeye başlamadan içinizi sıcacık bir hisle dolduruyor.Benim hastalık sürecim oldukça sıkıntılı bir süreç olmasına rağmen Tuğçe Hanımla birlikte iyiye doğru yol kat etmeyi başardık.
Vücudumda ilk olarak mide ve bağırsak sorunları oluşmaya başlayıp,helicobakter pylori tanısı ile birlikte 14 günlük günde 4 antibiyotik içip bir çok besini tüketemeyeceğimin söylendiği dönemde tanıştık.Huzursuz bağırsak sendromu, kronik reflü ve gastrit ile yolumuza devam ettik.Yaşamayana tarifi olmayan aynı anda ishal aynı anda kabız durumunu yaşayarak gündelik hayatımı sürdürmeye çalışırken,yıllarca aktif spor yapmamış yediklerine asla dikkat etmemiş yaşamak için yemek değil yemek için
yaşamak felsefesiyle hayatıma devam etmişken,tüm beslenme düzenim değişip ne yiyeceğimi bilemez hale gelmişti.Bunların üstüne dizde kıkırdak kaybı,bilekte fazla kemik oluşumu,fibromiyalji pre-diyabet tanıları ile vücudum sadece beslenme değil yaşamak için de ekstra çaba harcamaya başlamıştı.Bunlar olurken ise Tuğçe hanım beslenme şeklime eliminasyon yöntemiyle çoktan değişimi başlatmıştı.En son yapılan tetkitler sonucunda ise otoimmün bir rahatsızlığım olduğu açığa çıktı.Durumun aslında yaptırılan gıda intoleransı ya da alerji testlerinde çıkmayan vücudun kendi kendine saldırma hali ile yediğim herşeye tepki vermeye başlamasıydı.Her gün ve tüm ömrümde düşünmeden yediğim bir sürü ürünü artık yiyemiyordum.30 yaşında ankilozan spondilit hastası olduğumu ve tüm bu rahatsızlıkların sebebinin leğen kemiğimde oluşan iltihabın vücuduma yayılması ihtimaliyle olduğunu öğrendim.Uzun zamandır bir çok doktorla başa çıkmaya çalıştığım işi Tuğçe hanımın katkısıyla çözüme ulaştırmış oldum.Bundan sonrası daha ağrılı daha acılı ve daha çok ilaç kullandığım bir süreç olmasına rağmen onun verdiği beslenme listesi ile hiç bir mide ve bağırsak problemi ,ishal ya da kabız durumunu yaşamadan beslenmemi düşünmek zorunda kalmadan halledebildim.Azıcık gibi gözüken beslenebileceklerim listesiyle bile karnım boş olmadan yatabildim tarifleri sayesinde.Şu an düşünmem gereken tek sıkıntı ankilozan spondilitin nasıl seyredeceği…Artık günlük yaptıgım tüm tariflerim sağlık dolu.Tüm mutfak alışverişim baştan sona yenilenip zararsız hale geldi.Kilo vermek için yıllarca diyet yapmaya çalışmama rağmen bu süreçle yiyerek 8 kilo verdim.Aslında göbekli,ödemli,şiş değil sağlıksız beslenen bir vücudum olduğunu anladım.Sadece ben değil ailem ve arkadaşlarım da tüm bu hastalık tanılarıma rağmen sağlıklı halimden etkilenip benim gibi beslenmeye başladılar.Artık hepimiz ürün paketi içeriği okuyup ne yememiz ve ne yemememiz gerektiğine hakimiz.Gerçekten ne yerseniz osunuz…
Tüm bunların dışında size ruhsal olarak ‘nasılsınız çünkü bu süreç duygusal anlamda da zordur’ diye soran biri olacak.Üstelik aileniz ya da arkadaşınız olmamasına rağmen …
Hayatta karşınıza gelen zorlu süreçlerinizde gerçekten yanınızda olduğunu hissettiren bir diyetisyeninizin olması için tek isim…
s....
1 hafta içinde sağlıklı 4 kilo vermemi sağlayan güzel diyetisyenim iyiki diyorum çok teşekkür ederim emeğinize ilginize
a....s
21 yaşında kiloları yüzünden dışarıya bile çıkamıyordum. Tuğçe hoca ile tanıştım . Bir ay gibi kısa sürede hayatım tamamen değişti . Hayata karşı daha pozitifim. Sabahları daha dinç uyanıyorum . İyiki yollarımız kesişmiş .
y....k
Tuğçe hocanın enerjisine ve güleryüzüne hayran kaldım.Zaten kapısından girer girmez sizi karşılarken ne demek istediğimi anlarsınız.uzun süredir kilolarım ve bir çok hastalıkla başım dertteydi .tuğçe hocanın fonksiyonel tıp beslenme tedavisini duyduğumda ona gitme kararını aldım ve iyiki diyorum .Bu zamana kadar bir çok diyetisyene gittim ama Tuğçe hanım farklı .Hastalıkta beslenme üzerine uyguladığı programı önce gittiğim hiç bir diyetisyende yapmamıştım.Sorduğunuz her soruyu anlayacağınız şekilde detaylıca açıklıyor.mesleki bilgisi çok iyi ,akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler ,ben ms tedavisi için başvurmuştum şuan kendimi daha iyi hissediyorum .ms in vücutta oluşturduğu yorgunluk artık çok az diyebilirim aynı zamanda 1 ayda 11 kg verdim ,beslenme düzenimi ve içeriğimi değiştirdim ,şuan kendimi önceki halime göre çok daha iyi diyorum ,kesinlikle klasik diyetlerden sıkıldıysanız ve bir hastalığınız varsa beslenme tedavisi için Tuğçe hocaya gidin derim
Sağlıklı besinleri bildiğim halde neyi nerede nasıl kullanacağım konusunda zorlanıyordum, burda bana yol gösteren ve lezzetli tarifleriyle beni mutlu ve doyarak zayıflatan bir diyetisyendir kendisi. Hem genç hem bilgi birikimi olan birisi olduğundan tavsiye ediyorum
m....d
Şanlıurfadan Kalkıp Mersine gittim Tuğçe Hanım çok önerildi ve Yıllardır veremediğim Kiloyu Tuğçe Hanımın Sayesinde veriyorum çok şükür alanında muhteşem ilgili o bildiğiniz tatsız tutsuz diyetleri veren bir diyetisyen değil sizi kısmıyor en cok neleri seviyorsunuz ona göre liste uyguluyor işini hakkıyla yapıyor kesinlikle kendinizi kasacak bir program uygulamıyor şiddetle tavsiye ediyorum bir ayımız doldurmadan 8 kilo verdim ve vermeyede devam ediyorum Başarılarınızın devamını dilerim Tuğçe Hanım
Tuğçe Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Çevik, Diyetisyen. Size Tuğçe Çevik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Diyetisyen Randevusu.
Tuğçe Çevik adresi nerede?Tuğçe Çevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi, 31035 Sokak, No:11 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Çevik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Çevik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Çevik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğçe Çevik hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Çevik ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Çevik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Çevik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Çevik hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Tuğçe Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler