2017 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sinir Bilim ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programlarını başarıyla tamamlamış olup Sinir Bilimci Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır.
Sinir Bilim yüksek lisans eğitimi sırasında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) Aile Danışmanlığı sertifika programını süpervizyon alarak başarıyla tamamlamış ve Aile Danışmanı ünvanını almıştır. Klinik Psikoloji Yükselisans stajını Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda yapmıştır. Şu anda Duman Psikolojik Danışmanlık bünyesinde hizmet vermektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Tümünü gösterHizmetler
Online Görüşme
Zuharatbaba Mah. Dr. Tevfik Sağlam Cad. Turanlı Sok. No:3 Kariyer İncirli Apt Daire:16, İncirli Cad., İstanbul
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
c.....
Hayatımda 24 senedir taşıdığım bütün yükleri 1 ayda ardımda bırakıp gerçek kendim olmam için çok güzel bir süreç içerisindeyiz. Tuğçe Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Senelerce psikiyatrik terapide alamadığım kadar yolu 1 ayda Tuğçe Hanım ile olan terapilerimizde aldık. Çok mutluyum. Çok hafifim. Hayatımın en güzel ve özel deneyimi diyebilirim.
Öfke problemim nedeniyle bir tanıdık tavsiyesi üzerine Tuğçe Hanım’la iletişime geçtim ve EMDR terapisine başladık. Açıkçası öfke problemimin terapiyle son bulacağına inanmıyordum fakat sonuç gerçekten çok şaşırtıcıydı. Kendimi şu anda yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Profesyonel yaklaşımı, anlayışı ve desteği için Tuğçe Hanım’a çok teşekkür ederim.
f.....
Hayatımda zor bir dönemden geçiyordum.Taa ki Tuğçe hanım karşıma çıkana kadar. Yaklaşık 6 aydır Tuğçe hanıma gidiyorum Yoluma öyle güzel ışık oldu ki kendisi, kendimi keşfetmemi, kendimi sevmenin ne kadar önemli bir şey olduğunu bana hatırlattı. O kadar kıymetlisiniz ki benim için, uzun zamandır kahkahayla gülmenin ne olduğunu bana yeniden hatırlattığınız ve bana kattıklarınız için size minnettarım. Yolunuz açık olsun, tüm kalplere şifa olmanız dileğiyle
d.....
Hep kendimle konuşuyordum hep kendime pozitif enerji yüklüyordum artık tıkandığımı anladım ve Beni tanımayan biriyle konuşmam gerekiyordu ama kimle nasıl ben nereye gidiyordum nereye gidiyorum bilmiyorum ama bu durumumu çözecek doğru adrese gittiğimi biliyorum bugün hocam sayın Tuğçe Hn la ilk görüşmemi yaptım ve görüşmeden sonra çok rahatladım yaklaşımı beni güven verici dinlemesi konuşması şu an bunları yazarken bile beni gülümsetmesi kelimelerime sığmıyor belki abartıyor dersiniz benim için bende yazdığımı başka bir gözden okusam yok artık derim ama öyle değil bir kere görüşün kendinizde hemen bir değişim göreceksiniz ben niye bu zamana kadar gelmemişim dersem demekki zamanı bugünmüş diyorum
zn...ö
50 dakka oldu hadi duygularını koluna tak git burdan demeyip, çoğu zaman beni 2 saat dinlediği için öncelikle, beni tedaviye değil tedaviyi bana adapte ettiği için, doğru bulduğu fikre beni ikna etmekle uğraşmayıp kendi doğrularımı bulmam konusunda beni cesaretlendirdiği için kendisine ne kadar teşekkür etsem az.
me...e
Hayatımın en zor döneminde çıktı karşıma Tuğçe hanım ve beni öyle bambaşka bir noktaya getirdiki kendim bile geldiğim bu Halime şaşırıyorum kesinlikle gidilmesini önerdiğim bi yer eminim ki bana olduğu gibi ihtiyacı olan tüm herkese iyi gelecektir .
ya...n
Tuğçe hanımla bir arkadaşımın aracılığıyla tanışma fırsatım oldu. Kendisiyle ilk kez terapide tanıştım ve tanıştığım ilk dakikadan güzel enerjisini almıştım kendisinden. Sizi gerçek anlamda anlayabiliyor ve gerçeklerle yüzleştirmede çok başarılı. Güzel umutlarla kendisiyle tedaviye devam ediyorum
e....s
Kendimi geliştirmek,değiştirmek ve empati kurmak için başladım. Çok memnunum iyiki tanımışım tuğçe hanımı seanslara devam ediyoruz herşey çok güzel
ben anksiyete ataklarım için bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmeye başladım. gittiğim günden itibaren Tuğçe hanımın enejisi ve empatisi gerçekten beni daha çok kendime getirdi. Gitmek için Tuğçe hanımın fikirlerini de almak için gerçekten kendimde çaba görmeye başladım. Orada bir seans yapar gibi değil de gerçekten dertleşmek için görüşen iki insan gibi hissettiriyordu. Çevremdeki ihtiyaç duyan tüm tanıdıklarıma Tuğçe hanımı öneriyorum. Benim seanslarım devam etmekte ve Tuğçe hanımın görüşlerine gerçekten önem veriyorum. Eğer bir başlamak gibi bir düşünceniz var ise Tuğçe hanım doğru adres olacaktır sizin için.
Tuğçe Hanım'a biz tavsiye üzerine gitmiştik.Çok anlayışlı bir insan, sizi dinliyor.Kendimi ona yakın hissediyorum, bana yardımcı oluyor.Onun yanındayken çok rahatım.Gitmiş olduğum problemle alakalı olumlu geri dönüşler alıyoruz.Sorunlarımızı konuşarak halledebiliyoruz.Her zaman ulaşılabilir birisi.Anlayışlı olması ve dinlemesi çok güzel.Hala görüşmeye devam ediyoruz.
Tuğçe Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Duman, Psikoloji. Size Tuğçe Duman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Tuğçe Duman adresi nerede?Tuğçe Duman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuharatbaba Mah. Dr. Tevfik Sağlam Cad. Turanlı Sok. No:3 Kariyer İncirli Apt Daire:16, İncirli Cad. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Duman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Duman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Duman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğçe Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Duman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Duman hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Tuğçe Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu