Kariyerime, İstanbul Küçükçekmece Adliyesi ve özel bir psikoloji kliniğinde yaptığım stajlarla başladım. Ardından çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde çalışarak çocuk, ergen ve yetişkinlerle birçok farklı psikolojik alanda derinlemesine bilgi ve deneyim edindim.
Şu anda kendi psikolojik danışmanlık merkezimde hizmet vermekteyim. Merkezimde, özellikle kaygı ve depresyon başta olmak üzere çeşitli ruh sağlığı sorunlarına yönelik bireysel ve grup terapileri gerçekleştiriyorum. Hem çocuklar hem de yetişkinlerle çalışarak onların yaşam kalitesini artırmayı ve içsel potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmayı hedefliyorum.
Aldığım Eğitimler:
• Psikanalitik Bilişsel Davranışçı Terapi
• Bilişsel Davranışçı Terapi
• Bütüncül Oyun Terapisi
• Cinsel Terapi
• Aile Danışmanlığı Terapisi
• MMPI (Yetişkin Testleri)
• EMDR
• Şema Terapi
• Mindfulness (Bilinçli Farkındalık)
Her bireyin kendine özgü bir hikayesi olduğuna inanıyorum. Bu hikayeyi şekillendiren bilinçaltı dinamikleri anlamak, danışanlarımı bütüncül bir yaklaşımla ele almamı sağlıyor. Bilimsel temellere dayalı terapi yöntemlerimle, bireylerin yaşam kalitelerini yükseltmeyi ve onları kendi potansiyellerini keşfetmeye teşvik etmeyi amaçlıyorum.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
İlişki Terapisi
t.....
Cinsel işlev bozukluğu ile yaşadığım sorunlar, hem kendime olan güvenimi hem de ilişkilerimi olumsuz etkiliyordu. Bu süreçte Psikolog Tuğçe hanımdan destek almak, yaşadığım zorlukları daha iyi anlamam ve çözüm yolları bulmam açısından büyük bir adım oldu. Tuğçe hanım ile yaptığımız terapilerde, yaşadığım duygusal ve zihinsel süreçleri keşfetme fırsatı buldum ve bu sorunların fiziksel bir durumdan öte, psikolojik temellere de dayandığını fark ettim. Onun desteğiyle, yaşadığım kaygılarla baş etmeyi, partnerimle iletişimimi güçlendirmeyi ve cinsel yaşamımı iyileştirmeyi öğrendim. Eğer cinsel işlev bozuklukları ile ilgili zorluklar yaşıyorsanız, Psikolog Tuğçe Hanımdan profesyonel destek almanın bu süreçte ne kadar etkili olabileceğini deneyimlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
c.....
Kıskançlık problemi ile başa çıkmakta zorlandığım bir dönemde Psikolog Tuğçe Hanım’dan destek aldım. Onun rehberliği sayesinde duygularımı daha iyi anladım ve bu olumsuz hissin altında yatan nedenlerle nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Tuğçe Hanım’ın anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı, bu süreçte kendimi geliştirmeme büyük katkı sağladı.
a ...e
Yeme bozukluğu ile ilgili yaşadığım zorluklar, hem fiziksel hem de duygusal olarak hayatımı olumsuz etkiliyordu. Bu süreçte bir psikologdan profesyonel destek almak, iyileşme yolunda attığım en önemli adımlardan biri oldu. Terapi sürecinde, yeme alışkanlıklarımın ardında yatan duygusal ve zihinsel süreçleri fark ettim ve bunlarla başa çıkmayı öğrendim. Özellikle, kendimle olan ilişkimi güçlendirmek, beden algımı yeniden şekillendirmek ve stresle başa çıkma yöntemleri geliştirmek konusunda çok değerli kazanımlar elde ettim. Bu sürecin bir parçası olmak, kendime daha sağlıklı bir yaşam sunmama yardımcı oldu. Eğer yeme bozukluklarıyla mücadele ediyorsanız, bir uzmandan destek almanın size ne kadar fayda sağlayabileceğini deneyimleyerek öğrenmeniz gerektiğine inanıyorum.
r....u
Tuğçe Hanım’ın iletişimi olaylara yaklaşımı sayesinde tedavi yöntemleriyle kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Umarım bu süreç böyle devam eder.Bir sonraki seansı sabırsızlıkla bekliyorum.
Tuğçe hanım’a bir tanıdık vasıtası ile uzun süredir depresif hissetmemden dolayı başvurdum. İlk kez terapi aldığım için süreç nasıl işliycek diye gerilmiştim ama kendisinin empatiyle yaklaşımı içimi rahatlattı gerçekten doğru bir seçim olmuş. Henüz 3. Seans olmasına rağmen daha motive hissediyorum yoluma tuğçe hanımla devam edicem kendisine burdan da yargılayıcı olmayan empatik tavrından çok memnun kaldım. Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir uzman
Tuğçe Durğun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Durğun, Psikoloji. Size Tuğçe Durğun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi Danışmanlığı.
Tuğçe Durğun adresi nerede?Tuğçe Durğun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı Mah. Ahmet Cemal Mağden Cad. Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Durğun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Durğun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Durğun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Durğun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğçe Durğun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Durğun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Durğun hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tuğçe Durğun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Durğun hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Durğun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.