Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt Tuğçe Elmaağaçlı Avak
Lisans eğitimimi Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden yüksek onur belgesi ile mezun olarak tamamladım. Kendi bölümümü okurken aynı zamanda Sağlık yönetimi bölümü ile de çift Anadal yapmaya başladım. 2016 yılında mezun olduktan sonra bir süre Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller bölümünde İngilizce eğitimi aldım. Bunun yanısıra mezun olur olmaz uzmanlık eğitimime Okan Üniversitesinde devam ettim.
Yüksek lisans eğitimim devam ederken 2017 Nisan ayında Özel Okmeydanı Hastanesi’nde çalışmaya başladım. Eğitim hayatım boyunca fırsat bulabildiğim tüm kongre ve seminerlere katıldım. Bunlar arasında; Sporcu Diyetisyenliği, Yeme Bozukluğu Diyetisyenliği, Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği kursları ve Böbrek hastalıkları ve Beslenme Çalıştayı, İlk “1000 gün” Gebe ve Çocuk Beslenmesi Kongreleri, Sağlıklı Yaşam Sempozyumları, Ulusal Obezite Kongreleri yer almaktadır. Bütün bunların yanısıra sizlere verdiğim önemin bir parçası olarak İşaret dili, Beden dili ve Diksiyon konusunda da eğitimler aldım.
2020 temmuz ayında çalışmış olduğum kurum olan Özel Okmeydanı Hastanesinden ayrıldım ve o zamandan beri çalışmalarımı online olarak sürdürmeye devam ediyorum. Online çalışırken aynı zamanda eğitimlere de devam ediyorum. Geleceğin tıbbı olan, fonksiyonel tıp diyetisyenliği eğitimini de pandemi süresince 3 ay alarak, başarıyla tamamladım ve sertifikamı aldım. Danışanlarıma daha iyi hizmet verebilmek için beslenme ile ilgili güncel kalmaya ve öğrenmeye devam ediyorum.
Tuğçe Hanım 'la kızıma hasimoto teşhisi konulduktan sonra tanıştık.Foksiyonel tıp konusunda geçici bir süreç için değil tüm hayatımıza yayılan sağlıklı beslenme konusunda bize sabırla, ayrıntılı açıklamalar yaptı.En güzeli de gün içinde sorduğunuz sorulara dönüş yapması.Biz çok memnun kaldık;anlayışınız,ilginiz ile bu süreçte yanımızda oldunuz.
a....s
Tuğçe hanımla bir aydır tanışıyorum. Ankilozan spondolit hastasıyım. Candida ,mide ve bağırsaklarim çok sıkıntılıydı. En son insülin direncim yüksek çıkınca son olarak Tuğçe hanım'a başvurdum. İlk olarak şunu söylemek istiyorum ki psikolojim tamamen altüst durumdaydı .Bu sıkıntılarım yaklaşık 10 yıldır vardı. Artik ağrılarla yaşamaktan çok yorulmuştum.Şu an o kadar mutluyum ki o kadar enerji doluyum ki anlatamam. Tuğçe hanım sayesinde ağrılarımda inanılmaz derecede azalma, psikolojimde düzelme oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum.İnsülin direncinden ötürü çok acıkmalarım, tatlı krizlerim vardı. Şimdi çok çok azaldı. Mide ve bağırsaklarım inanılmaz derecede düzeldi.Hastalıkların beslenme ile ilgili olduğunu Tuğçe hanımdan öğrendim gerçekten inanamıyorum. Bir daha hiç düzelemeyeceğimi düşünüyordum. Kendisi çok iyi bir uzman. Dakikalarca anlatıyor. En detayına kadar. Şimdilik her şey çok yolunda candida da iyiye gidiyor onu tekrardan güncelleyeceğim
ül....
Tuğçe hanım diyet sürecim boyunca hem psikolojik olarak hem de mesleki bilgileriyle çok yardımcı oldu. Genellikle sıkıcı olarak adlandırılan diyet sürecinde verdiği lezzetli tariflerle diyetimin sürdürülebilir bir yaşam tarzı olmasına katkı sağladı.Danışanıyla kurduğu pozitif ve tatlı dilli iletişim tarzı cesaret vericiydi her şey için çok minnettarım.
m....t
Hem anne hem hasta olarak iyi ki yollarımız kesişti tuğce hanımla benim yaklasik uc aydir süren URTİKER hastaliğim vardi ve sonrasinda buna guatr eklendi ama tugce hanim emzirdigim icin bana oyle guzel yaklasti ve oyle uyabileceğim listeler hazirladi ki urtiker im kasintilarim ciddi anlamada azaldi ayrica tavsiye ettigi takviyeler de beni dinçleştirdi bilgi ve paylasimlariniz benim icin kiymetliydi
Tuğçe hanım Mayıs ayından beri emek veriyor benim için.Emek veriyor diyorum çünkü ne yaparsam yapayım asla kilo veremeyen benim için bir mucize gerçekleştirdi.Yaklaşık 10 kilo verdim ama sadece kilo mu verdim?Hayır!Artık sabahları daha dinlenmiş uyanıyorum,uzun yıllardır ilk kez bu bahar mevsiminde alerji ilaçlarıma ihtiyaç duymadım,ani tatlı krizlerim son buldu,cildimin daha da parladığını görüyorum,kendimi daha mutlu hissediyorum,her şeyden önemlisi artık kendi vücudumu tanıyorum ve yediğim şeyler karşısında vücudumun nasıl tepki vereceğini kestirebiliyorum.Dolayısıyla benim için bu süreç sadece diyet süreci değil bir eğitim süreci gibi oldu;vücudumun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri takviyelerle desteklemenin önemini ve aşama aşama doğru beslenmeyi öğreniyorum.Ve doğru beslenmeyi öğrenmenin diyetin sürdürülebilir olmasında en önemli faktör olduğuna inanıyorum.Verdiği tüm bu emekler için Tuğçe hanıma minnettarım,kendisiyle tanıştığım için kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum.
Fibromiyalji rahatsızlığımdan dolayı başvurdum Tuğçe hocama, bir diyetisyen bu kadar tatlı olabilir heralde, açıklayıcı tavırları, yol göstericiliği, hep ulaşılabilir olması ve her soruya cevap verebilmesi gibi bir sürü güzel özellikleri olan harika bir doktor. Diyetisyen listesi değil de arkadaş tavsiyeleriyle beslenmemi düzenledim sanki ve çok kısa bir sürede ağrılarımdan kurtuldum ve yaşam kalitem arttı
h....b
Tuğçe hocamla yaklaşık 2 aydır hastalıklarda beslenmeyle çalışıyoruz.Hayatınıza sihirli değnekle dokunan birisi.Alışılagelmiş algıları yıkıyor, doğrusunun ne olduğunu tek tek sabırla anlatıyor size.Öğrettiklerinden sonra hayatınızın akışı öyle gidiyor.Anlayacağınız dönemlik değil,hayatınıza etki eden bir mükemmel bir doktor.
Tuğçe hocamdan yaklaşık 1.5 aydır destek alıyorum, bu kadar kısa sürede beklediğimden çok daha hızlı yol aldım. Lipödem hastası olarak ameliyat sonrası süreçte toparlanmamda emeği çok fazla. Önceden sadece karnım doyuyormuş ama şu an fark ediyorum ki kelimenin tam anlamıyla BESLENİYORUM. Bunun en keyifli yanı öğreterek yapmış olması. Ve kişisel olarak benim için en önemlisi yoğun iş temposunda beni yormayan sıkmayan tarif ve listelerle devam ediyor olmamız. Lipödemin yanı sıra mide ağrıları, migren, alerji ve kalitesiz uyku sorunlarımın da çözülmüş olması beni çok daha iyi hissettiriyor. Bana kısa sürede öğrettikleriniz için minnettarım hocam
h...
Tuğçe Hanım'a 2 aydır gidiyorum. Yaklaşık 6-7 kilo verdim. Kilo vermekten ziyade yaklaşık 20 yıldır olan bağırsak rahatsızlığım son buldu, çok mutluyum. Şiddetli baş ağrılarım ortadan kalktı. Al ayak yanmalarım bitti. Bu tip hastalıklarda beslenmenin ne kadar önemli olduğunu ve sağlıklı beslenmenin mucizevi bir etkisi olduğunu gördüm. Vitamin takviyeleri ile de diyeti destekliyor. Aç kalmadan sağlıklı beslenerek kilo veriyorsunuz. Alanında gerçekten uzman bir diyetisyen. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız.
a...
Tuğçe hocamla 2.5 aydır çalışıyorum. Ben pkos ve insülin direnci rahatsızlığı ile ilgili destek almak istemiştim. Kendisiyle enerjimiz çok iyi tuttu. Kendisi dinleyen anlayan ve çözüm bulan bir uzman. Uygun olan takviyeler , yazmış olduğu tarifler ve listelerle hem kilo kaybettim hem de şikayetlerim azaldı. Kendisini çok seviyorum iyi ki yollarımız kesişmiş.
Tuğçe Elmaağaçlı Avak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Elmaağaçlı Avak, Diyetisyen. Size Tuğçe Elmaağaçlı Avak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Tuğçe Elmaağaçlı Avak adresi nerede?Tuğçe Elmaağaçlı Avak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alpaslan Mah. Kızılırmak Cad. No:100 daire:4 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Elmaağaçlı Avak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Elmaağaçlı Avak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Elmaağaçlı Avak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Elmaağaçlı Avak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğçe Elmaağaçlı Avak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Elmaağaçlı Avak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Elmaağaçlı Avak hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Tuğçe Elmaağaçlı Avak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Elmaağaçlı Avak hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Elmaağaçlı Avak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler