Dermatoloji Randevusu
İhsaniye Mahallesi, FSM Bulvarı, İlknur Sokak, No:1 Bulvar 224 Sitesi D Blok 1. Kat, Bursa
Akne Skarı Tedavisi
Çatlak Tedavisi
İple Yüz Germe
Leke Tedavisi
Uzm. Dr. Tuğçe Ertürk Yılmaz Muayenehanesi
Uzm.Dr. Tuğçe Ertürk Yılmaz, şu anda mesleki çalışmalarına özel muayenehanesinde devam etmektedir.
on...k
Tuğçe Hanım çok kibar ve işinde çok iyi. Önce güzel bir sohbetle hastalığımın tanısı koyuldu. Normalde PRP yaptırmak istiyordum ama Mezoterapinin daha etkili olacağını söyledi ve Mezoterapi uyguladık. Çok memnun kaldım
gü...u
Fraksiyonel lazer tedavisine başladık Tuğçe hanımla ilk seansımı yaptım her konuda çok ilgiliydi gerçekten süreçten çok memnunum
g....d
Tuğçe hanıma ben aldırma operasyonu için gittim. Sürecin başından sonuna kadar çok ilgiliydi. Çok memnun kaldım.
d.....
Yıllardır seboreik dermatitim var. Daha önce gittiğim hekimler ilaç verip gönderiyordu ama cilt hastalıkları maalesef tek bir ilaç kürüyle geçmiyor. Tuğçe Hanım atak döneminde kullanmak ilaç yazıp devam tedavisi olarak da ne yapmam gerektiğini çok detaylı anlattı. Açıkçası sitedeki yorumlara bakarak gitmiştim gerçekten tüm iyi yorumları sonuna kadar hak ediyor. Bundan sonra çevremdeki herkese tavsiye edeceğim tüm cilt rahatsızlarım için de gideceğim doktordur kendisi
Doktor hanıma bir süredir akne tedavim için düzenli olarak gidiyorum. İlk başvurduğumdaki cildimle şu an arasında anlamlı bir fark var ayrıca çeşitli işlemler de yaptırdım ve hepsinden memnun kaldım hem güler yüzü ve samimiyeti hem de tedavilerinin etkinliğiyle herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.
mu...
Saçımda ve sakalımda egzema vardı uyguladığımız tedavi sonrası hiç birşey kalmadı .
s....ş
Tuğçe hanımın ofisinde güler yüzle karşılandım süreci anlattı ancak sürecin sonunda tedavimle alakalı hiçbir sonuç alamadım rosacea (Gül hastalığı ) ve leke olmak üzere 3+3 seans BBL lazer yapıldı lekelerim gitmediği gibi eskisinden daha belirgin kaldı son seansımda her seferinde lazer sonrası güneş kremini kendisi sürerken bu kez asistanı sürdü tedavi sonrası ne bir açıklama nede tedavi öncesi çekilen fotoğrafımla karşılaştırma yapılmadı tedavi süreçten ziyade sonuç önemli özetle memnun kalmadım
o....u
Tuğçe hanım iletisimi harika, kendisine sorduğum her soruya titizlikle cevap veren ve tedavi sürecinde fikrimi önemseyen bir doktor. Uzun yıllardır süregelen akne sorunu için kendisine basvurdum. Tedavim başladı. İleriki zamanlarda diğer fikirlerini paylaşacağım.
ha...a
Çok nazik bir doktor ihtiyacım olanları rahatlıkla sorabiliyorum, bbl lazer yaptırıyorum sürecin nasıl olacağını en başından söylüyor. Hijyenik bir çalışma ortamı var. Çok memnunum.
Dudak üstü güneş lekem için gittim. Lazer tedavisine başladık. Daha önceden kremler, serumlar denedim ama hiç geçmedi. Güzellik merkezlerine gidip cildimi doktor olmayan kişilere emanet etmek istemedim kesinlikle. Uzman doktor gözetiminde tedavi olmak için Tuğçe hanımı buldum. Çok sıcak kanlı, güler yüzlü içten bir doktor Tuğçe hanım. Her konuda bilgilendirme yapıyor, anlatıyor nasıl bir süreç olacağını. İlk seans güzel geçti. Tüm süreç bitince umarım lekelerim solmuş olur.
Tuğçe Ertürk Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Ertürk Yılmaz, Dermatoloji. Size Tuğçe Ertürk Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Randevu, Botoks, PRP, Cilt Yenileme, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Deri Biyopsisi, Dolgu.
Tuğçe Ertürk Yılmaz adresi nerede?Tuğçe Ertürk Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi, FSM Bulvarı, İlknur Sokak, No:1 Bulvar 224 Sitesi D Blok 1. Kat Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Ertürk Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Ertürk Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Ertürk Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Ertürk Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğçe Ertürk Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Ertürk Yılmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Ertürk Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Ertürk Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Ertürk Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Tuğçe Ertürk Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Ertürk Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Ertürk Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar