Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Mimar Sinan Cad , Toplusoy İş Merkezi No:7 Kat:2, İstanbul
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Psk. Tuğçe Genç
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Şema Terapi
r.....
Kendisinden ailesel ve kendi açımdan travma sayabileceğim birçok olayla ilgili yardım almak amacıyla terapiye başladım. Kısa vadede büyük etkilerini gördüm, hayatımda birebir terapi sürecini hissediyorum. Uzun vadede kalıcı ve çok güzel etkileri olacağına eminim. Alanında uzman bir isim, kesinlikle tavsiye ederim.
Üniversite sınavına hazırlık aşamasında tuğçe hanım dan destek almıştım. Sınav sürecimi daha kolay atlatmamı sağladı. Sadece sınav süreci değil aynı zamanda özsaygı ve özsevgi konularında da çalıştık ve kendimi çok geliştirmemi sağladı.
p.....
Tuğçe Hocamla seanslarımıza üniversite sınavı dönemi başlamıştık.Kendisiyle terapiye başladığımda kaygılı,şaşkın,depresif vb.birçok duyguyla ve durumla uğraşıyordum. Kendisi bu yolculukta kendimi tanımama,baş etme yöntemleri geliştirmeme o kadar yardımcı oldu ki.Şimdi sınav dönemi bitti,ama ben kendim hakkımda daha bilinçliyim.Kendimi öğrenme yolumda yanımda çok iyi bir destekçi Tuğçe Hocam.İyi ki terapiye başlamışım,iyi ki bu yolculuğa güvendiğim bir terapistle devam ediyorum.
a....y
Hayatımda hersey üst üste gelen bir zamandaydım kimle konussam kendimi toparlamıyordum.Ev üstüme üstüme geliyordu ne yapsam eskisi kadar keyif alamıyordum acıkscası kimseninde bana yardımcı olacagına inanmıyordum.Ama beni en icten sekilde hic yargılamadan tam odak dinleyen biriyle tanıstım.Kendisine doktorlar takviminden ulastım.Tugce hanımın anlatıklarımı yorumlayışı destegi tam on ikiden tespitleri kendimle ilgili bana çok sey ögretti.Kendisiyle tanısmanızı isterim.O zaman daha iyi anlaşılır.Minnetarım...
c....k
Tuğçe Hanım'a yogun anksiyete ve panik ataklar için gittim.Profesyonelliği ve ilgisi sayesinde daha ilk görüşme sonrasında bile kendimi çok iyi hissetmeye başladım.Günden güne her şeyi en cok kendimi daha iyi anlamaya basladım. Tabii ki iniş çıkışlar yaşadım ama sürecimizi o kadar iyi anlattı ki Tuğçe Hanım hiç ümitsizliğe kapılmadım.Hayatıma etkisi çok büyük oldu.Hala seanslarımıza devam ediyoruz.Her şey çok güzel ve profesyonel bir şekilde ilerliyor.İyi ki tanımısım...
z....d
Üniversite sınav senesi döneminde Tugce hocayla seanslar gerçekleştiren bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım seanslara.Kendimi yetersiz, özgüvensiz ve eksik görüyordum.Sanki ne yapsam bu düşüncelerden kurtulamıycakmışım gibi geliyordu.Seanslarımıa başladıktan sonra kendimdeki değişimleri görmeye başladım.Gerek netlerimin artışı olsun gerek arkadaşlık ilişkilerim her gecen gün daha iyiye gitmeye başladı.Kendimle olan savaşıma son verdim.Benim için en önemli değişim erteleme davranışımdan kurtulmak oldu.Seanslarda uygulanan teknikler verilen ödevler seans içindeki örnekler her geçen gün beni geliştirdi.İyi ki kendim için böyle bir adım atıp seanslara başlamışım.Şuan ben de sınav senesindeyim ve düzenli görüşmelerimizi yapıyoruz.Her şey yolunda gidiyor çok memnunum.
ö....g
Seanslarıma başladıktan sonra hayatımdaki farkındalıklarım olumlu yönde arttı. Bakış açım çok değişti ve genişledi. 42 yaşımda 10 yaşındaki çocukluğuma dönüp hasret gidermem ve yüzleşmem unutulmaz bir anım olacak. Ve bunun gibi birçok anım belkide... Kendimi inanılmaz rahatlamış ve hafif hissediyorum. Bu duyguyu hissederken psikoloğumun yanımda olması beni daha da güçlendiriyor. İyki siz... Minnettarım...
y....a
Sınav kaygısı dolayısıyla görüşmeye başlamıştım Tuğçe Hanım ile. Görüşmeye başlamadan önce yer yer içine kapanık, korkak bir kişiydim. Görüşmelerimiz devam ettikçe artık daha sosyal, kendine güvenen, başarılı bir kişi oldum.
ö....a
Tuğçe hanımla yaklaşık 1 yıldır seanslar yapıyoruz. Seanslara başladığımızdan bu yana birçok çalışma yaptık ve çok yol aldım. Tuğçe hanımın ilgisinin, donanımının, yaklaşımının yeni versiyonumu oluşturabilmemde çok etkisi oldu.
Süreçten çok memnunum, Tuğçe hanımla çalışmanızı canıgönülden öneririm.
t.....
Kendimi ve çevremi daha iyi tanımama yardımcı oldu çünkü eskiden yaşadığım olaylara bakış açım daha farklıydı ama artık daha doğru bir şekilde bakabiliyorum.
Tuğçe Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Genç, Psikoloji. Size Tuğçe Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Tematik Algı Testi (TAT), Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Tuğçe Genç adresi nerede?Tuğçe Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sancaktepe İstanbul
- Mimar Sinan Cad , Toplusoy İş Merkezi No:7 Kat:2 İstanbul
- Göztepe İstanbul
- Caddebostan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğçe Genç hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Genç ile İngilizce, İspanyolca, Japonca dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Tuğçe Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Genç hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Genç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu