Psikolog Tuğçe Genç Işık Üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimi boyunca Bilişsel Davranışçı Teorinin yoğunlukta olduğu bir klinik eğitim almıştır.Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Poem Danışmanlık Merkezi Prof.Dr.Hakan Türkçapar dan Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini tamamlamıştır.Aldığı eğitimi destekleyen pek çok seminer ve konferansa katılmıştır. Eğitimlerini almaya devam ederken Spontan Danışmanlık Merkezinde danışanları ile görüşmelerine başlamıştır. Daha sonra ise Nova Okullarında Okul Psikoloğu olarak ergenlerle seanslar gerçekleştirmiştir. Okulda çalışırken aynı zamanda hem online hem de yüz yüze seanslarına Spontan Danışmanlık Merkezinde devam etmiştir. Şuan ise aktif ergen ve yetişkin danışan görüşmelerini gerçekleştirmektedir.

Sancaktepe, Sancaktepe, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +37 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

İzdem Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Mimar Sinan Cad , Toplusoy İş Merkezi No:7 Kat:2, Çekmeköy, İstanbul

Göztepe, İstanbul

Caddebostan, İstanbul

R
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendisinden ailesel ve kendi açımdan travma sayabileceğim birçok olayla ilgili yardım almak amacıyla terapiye başladım. Kısa vadede büyük etkilerini gördüm, hayatımda birebir terapi sürecini hissediyorum. Uzun vadede kalıcı ve çok güzel etkileri olacağına eminim. Alanında uzman bir isim, kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Üniversite sınavına hazırlık aşamasında tuğçe hanım dan destek almıştım. Sınav sürecimi daha kolay atlatmamı sağladı. Sadece sınav süreci değil aynı zamanda özsaygı ve özsevgi konularında da çalıştık ve kendimi çok geliştirmemi sağladı.

P
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Tuğçe Hocamla seanslarımıza üniversite sınavı dönemi başlamıştık.Kendisiyle terapiye başladığımda kaygılı,şaşkın,depresif vb.birçok duyguyla ve durumla uğraşıyordum. Kendisi bu yolculukta kendimi tanımama,baş etme yöntemleri geliştirmeme o kadar yardımcı oldu ki.Şimdi sınav dönemi bitti,ama ben kendim hakkımda daha bilinçliyim.Kendimi öğrenme yolumda yanımda çok iyi bir destekçi Tuğçe Hocam.İyi ki terapiye başlamışım,iyi ki bu yolculuğa güvendiğim bir terapistle devam ediyorum.

Konum: Psk. Tuğçe Genç Bireysel Terapi

Hayatımda hersey üst üste gelen bir zamandaydım kimle konussam kendimi toparlamıyordum.Ev üstüme üstüme geliyordu ne yapsam eskisi kadar keyif alamıyordum acıkscası kimseninde bana yardımcı olacagına inanmıyordum.Ama beni en icten sekilde hic yargılamadan tam odak dinleyen biriyle tanıstım.Kendisine doktorlar takviminden ulastım.Tugce hanımın anlatıklarımı yorumlayışı destegi tam on ikiden tespitleri kendimle ilgili bana çok sey ögretti.Kendisiyle tanısmanızı isterim.O zaman daha iyi anlaşılır.Minnetarım...

C
Konum: Psk. Tuğçe Genç Bireysel Terapi

Tuğçe Hanım'a yogun anksiyete ve panik ataklar için gittim.Profesyonelliği ve ilgisi sayesinde daha ilk görüşme sonrasında bile kendimi çok iyi hissetmeye başladım.Günden güne her şeyi en cok kendimi daha iyi anlamaya basladım. Tabii ki iniş çıkışlar yaşadım ama sürecimizi o kadar iyi anlattı ki Tuğçe Hanım hiç ümitsizliğe kapılmadım.Hayatıma etkisi çok büyük oldu.Hala seanslarımıza devam ediyoruz.Her şey çok güzel ve profesyonel bir şekilde ilerliyor.İyi ki tanımısım...

Z
Konum: Psk. Tuğçe Genç Bireysel Terapi

Üniversite sınav senesi döneminde Tugce hocayla seanslar gerçekleştiren bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım seanslara.Kendimi yetersiz, özgüvensiz ve eksik görüyordum.Sanki ne yapsam bu düşüncelerden kurtulamıycakmışım gibi geliyordu.Seanslarımıa başladıktan sonra kendimdeki değişimleri görmeye başladım.Gerek netlerimin artışı olsun gerek arkadaşlık ilişkilerim her gecen gün daha iyiye gitmeye başladı.Kendimle olan savaşıma son verdim.Benim için en önemli değişim erteleme davranışımdan kurtulmak oldu.Seanslarda uygulanan teknikler verilen ödevler seans içindeki örnekler her geçen gün beni geliştirdi.İyi ki kendim için böyle bir adım atıp seanslara başlamışım.Şuan ben de sınav senesindeyim ve düzenli görüşmelerimizi yapıyoruz.Her şey yolunda gidiyor çok memnunum.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Seanslarıma başladıktan sonra hayatımdaki farkındalıklarım olumlu yönde arttı. Bakış açım çok değişti ve genişledi. 42 yaşımda 10 yaşındaki çocukluğuma dönüp hasret gidermem ve yüzleşmem unutulmaz bir anım olacak. Ve bunun gibi birçok anım belkide... Kendimi inanılmaz rahatlamış ve hafif hissediyorum. Bu duyguyu hissederken psikoloğumun yanımda olması beni daha da güçlendiriyor. İyki siz... Minnettarım...

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sınav kaygısı dolayısıyla görüşmeye başlamıştım Tuğçe Hanım ile. Görüşmeye başlamadan önce yer yer içine kapanık, korkak bir kişiydim. Görüşmelerimiz devam ettikçe artık daha sosyal, kendine güvenen, başarılı bir kişi oldum.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Tuğçe hanımla yaklaşık 1 yıldır seanslar yapıyoruz. Seanslara başladığımızdan bu yana birçok çalışma yaptık ve çok yol aldım. Tuğçe hanımın ilgisinin, donanımının, yaklaşımının yeni versiyonumu oluşturabilmemde çok etkisi oldu.
Süreçten çok memnunum, Tuğçe hanımla çalışmanızı canıgönülden öneririm.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendimi ve çevremi daha iyi tanımama yardımcı oldu çünkü eskiden yaşadığım olaylara bakış açım daha farklıydı ama artık daha doğru bir şekilde bakabiliyorum.