Uzm. Ody.
Tuğçe Gül Çağlar
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Ankara 1 adres
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
d....d
Referans üzerine Tuğçe Hanım'a gitmeye karar verdim. Çok memnun kaldım gelişimi ve ilerlemeyi gördüm. Herkese tavsiye ederim.
ç....y
Çocuklara yaklaşımı bilgi ve deneyimiyle dalında başarılı bir öğretmen diyebilirim. Bir yıl önce 4 kelime ile başladık şuan da oğlum rahatça konuşup ifade edebiliyor kendisini. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Tuğçe Gül Çağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Gül Çağlar, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Tuğçe Gül Çağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Tuğçe Gül Çağlar adresi nerede?Tuğçe Gül Çağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Gül Çağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Gül Çağlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Gül Çağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Gül Çağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğçe Gül Çağlar hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Gül Çağlar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Gül Çağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Gül Çağlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Gül Çağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Gül Çağlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuğçe Gül Çağlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Odyolog
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Odyolog