29 Ekim Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi Kirmikil İş Merkezi No:26 Kat:2 Daire:13 (Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Üzeri) Özlüce, Bursa
Alkali Diyet
Sporcu Beslenmesi
Yaşam Koçluğu
Zayıflama Diyetleri
eb...
Arkadaş tavsiyesiyle gittim. Verdiği liste de hiç zorlanma yaşamadım.İstediğim sonuca kısa zaman içerisinde ulaşabildim. Tavsiye ediyorum.
gö...e
Evime yakın olmasından dolayı gittim ve Tuğçe hanımın ilgisinden çok memnun kaldım.Çok ilgili hastasıyla. Çok rahatdı uyguladığı liste.. Tamamen benim yaşam tarzıma göre verdi. Gayet güzel sonuç verdi.
vi...ü
Tesadüfen gitmiştim ve Tuğçe hnm ile tanıştık.Menapoz esnasında kilo kontrolü için gittim.Beni zorlamadan istediğim sonuca ulaşmamı sağladı. Hatta su içme alışkanlığını kendisi açıladı beni. Sayemde bir çok hasta gitti ve çok memnun kaldılar.
na...z
Daha önce bir arkadaşım gidiyordu. Bende gitmeye başladım tavsiyesiyle. Çok sevimli ve içten bir bayan. Çok keyifli geçirdim süreci ve olumlu olarak sonuç verdi. Yeni anne olduğum içinve yaşam tarzıma uygun bir liste verdi. Konuşarak karşılıklı danışarak sonuca ulaştım. Kuzenlerime de tavsiye ettim çok memnun kaldığım için.
ne...n
Hastanenin kadın doğum bölümüne gitmiştim ve tedavim için kilo vermem gerektiğini belirtti. Süper bir ilgisi var. Dietistyenim olarak çok memnun kaldım. Cep telefonunu verdi ve sıkıştığını hissettiğin anda beni ara, yardımlaşalım dedi. 6 ayda 20 kilo verdim. Hamileliğimden dolayı bırakmak zorunda kaldım ama kendisniden çok memnun kaldığım için herkese tavsiye ettim.
yü...
Tuğçe hanımdan çok memnun kaldım. Güzel ve ciddi çalışması da ayrıca memnuniyet vericiydi. Önerilerini yerine getiriyorum. Diabet hastası ve ileri yaş olduğum için ona uygun bir diet listesi ile 82 kilo ile başladım.Şu anda 74 kiloyum. Bir çok arkadaşıma tavsiye ettim.
be...1
profesyonelce konunun hakimi,sağlığınızı pozitif bilimle yaşam koçu olarak öncelikle çözümlüyor.Onun için diyet kolay bir alfabe.Takip edin....
so...n
bende tavsiye üzerine gidenlerdenim verdiği listeye uyupta kilo vermemek imkansız sayesinde değerlerim normale döndü yol göstericilği ve kararlılığım sayesinde bence sizde kararınızı biran evvel verip düşünmeden kapısını çalın ve güler yüzüyle sizleri karşılasın. Yardımcı olsun...
kü...r
Çok başarılı bir diyetisyen .Kesinlikle bende olumlu bir etki yarattı. Tedavim halen devam ediyor. Kilolarımda kesinlikle netice görmeye başladım. 17 kilo verdim 3 kilo fazlalığım kaldı. Hastasına hem olumlu bir yaklaşımı var hem de otoritesini sağlıyor. Kendisini çok teşekkür ederim.
as...ş
Tavsiye ile gittim.Güler yüzlü bir doktor.2,5 ayda 12 kilo verdim.Hem tedavisinden ve yaklaşımdan çok memnunum.Tuğçe hanımdan çok memnum.Hasta en iyi şekilde motive ediyor.Kesinlikle listesine uyan her kişi yaptığı diyetten sonuç alacaktır. Ben 3 çocuklu 31 yaşında bir insanım 3 coçuğumdan sonra baya kilo almıştım.Tuğçe hanımın uyguladığı diyet sayesinde idael kiloma kavuşmama çok az kaldı.Ayrıca verdiğim kilolar yağdan gittiği için geri dönüşümü olmayacak.Bu konuda da oldukça rahatım.Herkese tavsiye ederim.
Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar, Diyetisyen. Size Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Alkali Diyet, Randevu, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Nlp.
Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar adresi nerede?Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 29 Ekim Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi Kirmikil İş Merkezi No:26 Kat:2 Daire:13 (Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Üzeri) Özlüce Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Tuğçe Kalaycıoğlu Bakar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler