Diyetisyen Tuğçe Karakılıç Nazilli Anadolu Lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra sağlıklı beslenmeye olan ilgisinden dolayı Beslenme ve Diyetetik bölümünü tercih etti. 2019 yılında başarı ile Doğu Akdeniz üniversitesinden mezun oldu.Eğitim-Öğretim hayatı boyunca birçok seminer, kongreye katılarak kendini geliştirme açısından büyük emek vererek 2 yıllık staj hayatında gelişmiş vaka çalışmaları yapmıştır.Mesleğe başladıktan sonra Kredi Yurtlar Kurumunda 2 sene mutfak diyetisyeni olarak çalışan Tuğçe Karakılıç mesleğinin 3. yılında kendi kliniği Tuğçe Karakılıç Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Mutfak Merkezini Nazilli'de açmıştır.Online Diyet hizmeti de vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

A-Bing +55 daha fazla

Alkali Diyet

Andulasyon Terapi

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Dyt. Tuğçe Karakılıç
Yeni mah. Albay İbrahim Karaoğlanoğlu caddesi No : 72 Özen 3 - A Apt. Kat 3, Nazilli, Aydın

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diyetisyen Randevusu

Online Danışmanlık +64 daha fazla

Online Diyet

A-Bing

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Yeni mah. Albay İbrahim Karaoğlanoğlu caddesi No : 72 Özen 3 - A Apt. Kat 3, Aydın

Röportaj

Konum: Dyt. Tuğçe Karakılıç Kilo Verme Diyetleri

Tuğçe Hanım ile çalışmaya yaklaşık 3 ay önce başladım. Çok istikrarlı değildim.Buna rağmen 5 kg verdim. Güler yüzlü, motive edici, kendinizi yanında rahat hissettiğiniz bir diyetisyen. Bu pozitif tavrı olmasa devam etmezdim sanırım . Tavsiye
ederim.

Z

Uzmanımıza iş yerinde çalıştığım iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Yaklaşık 3 aydır birlikte çalışıyoruz. Düzenli beslenme alışkanlığı kazandım, uzmanımız sayesinde öğünlerimizi takip edişi, ilgisi konusunda ve güler yüzü dolayısıyla kesinlikle tavsiye ederim.

Kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. 15 kilo kaybım var. Seanslara gitmeye devam ediyorum. Diyet listesini hazırlarken birlikte karar veriyoruz. Tuğçe Hanım iyi bir uzman. Danışanları ile samimi ve candan. Uzman olarak değil de arkadaş olarak yaklaşıyor. Güler yüzlü birisi. Çok memnunum kendisinden.

O

Kilo vermek için başvurdum. Sürecim çok iyi ilerliyor. Başarılı ve iyi bir uzman. Çok seviyorum kendisini. 2 ayda 15 kilo verdim. Her hafta diyet listesini birlikte karar vererek hazırlıyoruz. Ben çok memnunum.

Sağlıklı yaşam ve kilo verme amacıyla Tuğçe Hanım'a başvurdum. Şeker hastasıyım ve şu ana kadar 11 kilo verdim. Diyet listemi kan tahlillerime göre hazırlıyor. Sürecim henüz tamamlanmadı. Tuğçe Hanım gerçekten çok iyi bir uzman. Danışanına her şeyi çok açıklayıcı bir şekilde anlatıyor. Ben kendisinden çok memnunum.

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 2 aydır gidiyorum. 7 kilo kaybım oldu. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Telefonda bir şey sormak istesem hemen ulaşabiliyorum. Tuğçe Hanım'dan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. İlgili ve alakalı bir uzman.

Kilo vermek için gittim. Sosyal medyada görüp başvurdum. 98 kiloya ile başladım. Metabolizmam çok yavaş. Ama sayesinde kilo vermeye başladım. Sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz. Sürecim devam ediyor. 12 kilo verdim. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Kendisinden çok memnunum. İyi ki yolum onunla kesişmiş. Kendimi bildim bileli kilo problemim vardı. Bel ağrılarımda oluyordu. Ama şu an çok mutluyum. Ağrılarım da ve kilolarım gidiyor.

Ö
Konum: Dyt. Tuğçe Karakılıç Diğer

6 yaşındaki oğlumun anne sen ne zaman zayıf olacaksın sözüyle başlayan bir yolculuk hemen arayışa girdim ve sosyal medyadan Tuğçe hanıma denk geldim ve randevu oluşturdum 5 ay gibi bir sürede çok iyi yol aldık tam 17 kilo :) yeni doğum yapmış emziren biriydim ve listelerimi hep özenle yaptık her hafta eklemek istediğimi yada çıkarmak istediğim olup olmadığını beraber konuşarak hazırladık kendisinden çok memnunum ve isteyen herkese tavsiyemdir

Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için tavsiye üzerine başvurdum. Kilo vermeye başladım. 14 kilo verdim. 3 aydır gidiyorum. Diyet listesini bana uygun hale getiriyor. Sevip sevmediğim yiyeceklere göre listeyi oluşturuyor. Tuğçe Hanım iyi ve güzel bir uzman. Danışanının motivasyonunu yüksek tutuyor ve çok ilgili.

Kilo vermek için başvurdum. Ara ara gidiyorum. 100 kiloyla başladım, 23 kilo verdim. Diyet listesini bana ve kendisine göre hazırlıyor. Birbirimize danışarak ilerliyoruz. Çok yardımcı oldu bana. Her aradığımda hemen cevap veriyor bana. Mesai saati dışında bile cevapsız bırakmıyor. Tuğçe Hanımdan çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Gittiğime hiç pişman olmadım. Bırakmayacağım kendisini.