Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Tuğçe Karakoç Muayenehanesi
1989 yılında Ordu'da doğdum. 2007 yılında Ordu Seçkin Kolej'den, 2012 yılında Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde yüksek lisansa devam ediyorum.
Üniversite hayatım boyunca Uygulamalı davranış analizi , Psikoonkoloji, Çocuk iletişim ve çeşitli test uygulamaları eğitimleri aldım.
Stajımı; Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
Ordu Çocuk Esirgeme Kurumunda yaptım.
*Lisans bitirme projemi "Kanserli hastaların ve hasta yakınlarının depresyon durumları" üzerine hazırlayarak, mezun oldum.
-2012-2013 eğitim öğretim yılında İstanbul Bahçelievler İhlas Koleji'nde "Okul Psikoloğu" olarak çalıştım.
-2013 yılı Ağustos ayında memleketim Ordu'da "Kelebek Psikolojik Danışmanlık Merkezi" ni kurdum.
-Feza Eğitim Merkezi'nde 2 dönem "Evde Çocuk Bakımı" sertifika programında "çocuk psikolojisi" dersi verdim.
- Giresun Özel Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 1 yıl Psikolog olarak görev yaptım.
Halen;
-Kelebek Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde bireysel görüşmeler yapmaktayım.
-Ordu Özel Ebruli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde psikolog olarak görev yapmaktayım.
-Ordu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı'nda "Psikolog Bilirkişi" olarak görev yapmaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Tuğçe Karakoç Özel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Tuğçe Karakoç Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Karakoç Özel, Psikoloji. Size Tuğçe Karakoç Özel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Oyun Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Çocuklarda Uyku Problemleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Tuğçe Karakoç Özel adresi nerede?Tuğçe Karakoç Özel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi No:53 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Karakoç Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Karakoç Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Karakoç Özel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Karakoç Özel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tuğçe Karakoç Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Karakoç Özel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Karakoç Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.