Diş Hekimi Randevusu
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi Yalçın Kılıçoğlu Plaza No:13 Kat:2 Daire:3, Eskişehir
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Tuğçe Kartal Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
se...
Hocamın ellerine sağlık. Diş temizliği ve bilgi alma amaçlı muayenesini ziyaret etmiştim. Eli çok hafif, diş temizliği hızlıca tamamladı.
ke...n
Diş taşı temizliği için gittim. Çok memnun kaldım.
ce...n
İşinde uzman bir diş hekimi daha önce de diş taşı temizliği için gelmiştim memnun kaldı.Bu sefer ise kırılan diş ve dolgum vardı onu yeniledi çok memnun kaldım.
e....ç
Öncelikle etkili ve gorsellerle birlikte açıklayıcı muayene yapıldı. Ardından tedavi planını birlikte yaptık. Estetik dolgular ve dolgu değişimi yapıldı. Çok memnunum. Tek kelimeyle mükemmel. Araştırmadan zaman kaybetmeden direk gidebilirsiniz.
t.....
Diş temizliği için gittiğimde çürüğüm olduğunu söyledi. Tedavisi konusunda bilgilendirdi. Birkaç ay geçtikten sonra nihayet tedavi için gitme fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. Çok özenli çalışıyor. Klinik hijyen şartları çok iyi. Tedavi ve sonrası için çok güzel bilgilendiriyor. Tavsiye ederim.
me....
Tuğçe Hanım Eskişehirin en iyi diş hekimi diyebilirim.Kibarlığı,işini en ince ayrıntısına kadar mükemmel yapışı,gösterdiği titizlik ve özen tek kelimeyle mükemmel.Geçen yıl neredeyse bütün dişlerimi kendisi tedavi etti ve yeni bir gülümseme sağlıklı dişler kazandırdı bana.İmplant,dolgu,zirkonyum,kanal tedavisi,dolgu ,diş taşı temizliği...tüm bu işlemleri kendisine yaptırmış biri olarak son derece memnun kaldım hepsinden.Sayesinde hem dişçi korkumu yendim hem de güzel dişlerim oldu.Daha sonrasında da kendisine botoks için gittim.Bu konuda da kesinlikle uzman.Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz mükemmel bir diş hekimi.
sa...ı
Tuğçe hanım kibar ve ilgili bir doktor kendisine iki zirkonyum kaplama birde dolgu yaptırdım daha önce yaptırdığım kaplamalarda hiç bu kadar detaylı ölçüm yapılmamıştı hatta dişin biri içine sinmedi tekrar revize etti,kendisi işini titizlikle yapan bir doktor detaycıysanız kendisine güvenle dişlerinizi emanet edebilirsiniz.
i̇....
Bugün diş taşı temizliği için gitim. Tuğçe Hanım gösterdiği özen , titizlik ve yapmış olduğu bilgilendirmelerle beni çok memnun etti.Çok kibar ve işinin ehli bir diş hekimi herkese tavsiye ediyorum.
g....ç
Tugçe hanımın yaklaşımı olumluydu kibar ve nazik bi dille annatım yaptı.Diş temizligi yaptıktan sonrada ekranda dişlerimle ilgili bilgi verdi annatımları beni aydınlattı bu konuda
g....a
Diş taşı temizliği için gittim memnun kaldım ayrıca , diğer tedaviler hakkında da açıklayıcı ve samimi bilgiler verdi . Nazik ve anlayışlı tavrından memnun kaldım.
Tuğçe Kartal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Kartal, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Tuğçe Kartal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Tuğçe Kartal adresi nerede?Tuğçe Kartal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi Yalçın Kılıçoğlu Plaza No:13 Kat:2 Daire:3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Kartal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Kartal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Kartal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Kartal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğçe Kartal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Kartal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Kartal hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Tuğçe Kartal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Kartal hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Kartal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri