Tuğçe Kartal Muayenehanesi
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi Yalçın Kılıçoğlu Plaza No:13 Kat:2 Daire:3, Tepebaşı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Randevu +17 daha fazla

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Botoks

Diş Hekimi Randevusu

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi Yalçın Kılıçoğlu Plaza No:13 Kat:2 Daire:3, Eskişehir

Tuğçe Kartal Muayenehanesi

31 Mart 1990 Eskişehir doğumluyum. Eskişehir Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini birincilikle bitirdim. Ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Bölümünde uzmanlığımı aldım. Kendi muayenehanemde mesleğime devam ediyorum. Evliyim ve bir çocuğum var.

Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Diş Beyazlatma

Hocamın ellerine sağlık. Diş temizliği ve bilgi alma amaçlı muayenesini ziyaret etmiştim. Eli çok hafif, diş temizliği hızlıca tamamladı.

K
Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş taşı temizliği için gittim. Çok memnun kaldım.

C
Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Randevu

İşinde uzman bir diş hekimi daha önce de diş taşı temizliği için gelmiştim memnun kaldı.Bu sefer ise kırılan diş ve dolgum vardı onu yeniledi çok memnun kaldım.

Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Diş Dolgusu

Öncelikle etkili ve gorsellerle birlikte açıklayıcı muayene yapıldı. Ardından tedavi planını birlikte yaptık. Estetik dolgular ve dolgu değişimi yapıldı. Çok memnunum. Tek kelimeyle mükemmel. Araştırmadan zaman kaybetmeden direk gidebilirsiniz.

T
Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Diş Dolgusu

Diş temizliği için gittiğimde çürüğüm olduğunu söyledi. Tedavisi konusunda bilgilendirdi. Birkaç ay geçtikten sonra nihayet tedavi için gitme fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. Çok özenli çalışıyor. Klinik hijyen şartları çok iyi. Tedavi ve sonrası için çok güzel bilgilendiriyor. Tavsiye ederim.

Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Zirkonyum

Tuğçe Hanım Eskişehirin en iyi diş hekimi diyebilirim.Kibarlığı,işini en ince ayrıntısına kadar mükemmel yapışı,gösterdiği titizlik ve özen tek kelimeyle mükemmel.Geçen yıl neredeyse bütün dişlerimi kendisi tedavi etti ve yeni bir gülümseme sağlıklı dişler kazandırdı bana.İmplant,dolgu,zirkonyum,kanal tedavisi,dolgu ,diş taşı temizliği...tüm bu işlemleri kendisine yaptırmış biri olarak son derece memnun kaldım hepsinden.Sayesinde hem dişçi korkumu yendim hem de güzel dişlerim oldu.Daha sonrasında da kendisine botoks için gittim.Bu konuda da kesinlikle uzman.Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz mükemmel bir diş hekimi.

Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Zirkonyum Porselen Kronlar

Tuğçe hanım kibar ve ilgili bir doktor kendisine iki zirkonyum kaplama birde dolgu yaptırdım daha önce yaptırdığım kaplamalarda hiç bu kadar detaylı ölçüm yapılmamıştı hatta dişin biri içine sinmedi tekrar revize etti,kendisi işini titizlikle yapan bir doktor detaycıysanız kendisine güvenle dişlerinizi emanet edebilirsiniz.

Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu

Bugün diş taşı temizliği için gitim. Tuğçe Hanım gösterdiği özen , titizlik ve yapmış olduğu bilgilendirmelerle beni çok memnun etti.Çok kibar ve işinin ehli bir diş hekimi herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Randevu

Tugçe hanımın yaklaşımı olumluydu kibar ve nazik bi dille annatım yaptı.Diş temizligi yaptıktan sonrada ekranda dişlerimle ilgili bilgi verdi annatımları beni aydınlattı bu konuda

Konum: Tuğçe Kartal Muayenehanesi Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş taşı temizliği için gittim memnun kaldım ayrıca , diğer tedaviler hakkında da açıklayıcı ve samimi bilgiler verdi . Nazik ve anlayışlı tavrından memnun kaldım.