Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
PROMPT Yöntemi
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
Ankara Dil ve Konuşma Merkezi
Ben Dil ve Konuşma Terapisti Tuğçe Kaya. Lisans eğitimimi Hacettepe Üniversitesi'nde 2023 yılında tamamladımi Şu an aynı üniversitesinin yüksek lisans programına devam ediyorum. Araştırmacı ve insanlarla ilişkileri oldukça iyi biriyim. Kendimi geliştirmeye ve yeni şeyler öğrenmeye açığım. Her yaş grubundan insanla anlaşabildiğim için hem size hem de kendime güzel bir katkı sağlayabileceğime inanıyorum.
y....)
Oğlum "R" harfini söyleyemiyordu. Kendisini sosyal medyadan gördük ve başvurduk. 7-8 seans oldu. Artık "R" harfini çıkarmaya başladı. Sürecimiz bitmek üzere. Tuğçe Hanım sempatik bir uzman. Çocukların ilgisini çekiyor. Onların seviyesine iniyor. Kendisi iyi birisi. Kendisinden çok memnunuz.
n....)
Konuşma gecikmesi nedeniyle başvurduk. Memnun kaldım kendisinden. Çocuğum sadece tek cümle kurabiliyordu. Şimdi üçlü cümlelere geçti. 2 aydır gidiyoruz. Tuğçe Hanım'ın yaklaşımı çok hoşuma gitti. İletişimi çok güzel. Çocuğumla birlikte seansları eğleniyorlar. Süreç güzel ilerliyor.
f...
Öncelikle işletmeyi sosyal medyadan gördüm ve oğlumu götürmek istedim. DKT Tuğçe Hocam'ız ile tanıştık ve derslerimize başladık. Tuğçe Hocam'ız her ders sonunda bize gerekli açıklamaları yapıp süreci anlatıyor. Oğlumda güzel ilerlemeler görüyoruz. Bizim problemimiz r l y seslerini çıkaramamaktı. Şu an R Seslerindeyiz, sürecimiz devam ediyor. Biz şimdilik memnunuz, kendisi çok tatlı, çok sevecen bir terapist. İyi ki tanımışız.
n...
Oğluma atipik otizm teşhisi konuldu ve konuşma gecikmesi vardı. Kelimelerimiz ve cümlelerimiz başladığı zaman eğitime devam ettiğim Özel Eğitim Merkezi'nde çalışan Tuğçe Kaya hocamızı önerdiler ve bu şekilde sürecimiz başladı. Sürecimiz güzel geçiyor. Oğlum hocamızla çok iyi anlaşıyor ve bu süreçte kelimelerimiz ve cümlelerimiz daha da arttı. Ekolali devam ediyor ama azalma var, inşallah güzel sonuçlar alacağız. Hocamız çok ilgili ve seans sonunda mutlaka bilgilendirme yapıyor ve bize önerilerde bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
c...
Oğlumun konuşma gecikmesi vardı. Tuğçe hocamız çok güzel ilgileniyor, eğlenerek öğretiyor. Oğlum sıkılmıyor, biz çok memnunuz. Sürecimiz çok güzel ilerliyor. Çevreme tavsiye tabii ki ederim.
k...
Kızım cümle kurmada zorluk çekiyordu. Tuğçe Hanım'la seanslardan sonra cümle kurabiliyor, kendisini ifade edebiliyor. Eski sıkıntılar yok artık. Çok memnunum. Tuğçe Kaya öğretmenimizden, kızım da çok seviyor kendisini. Çevreme Tuğçe Hanımı tavsiye ederim.
f...
Çevremde kim varsa Tuğçe Hoca'mızı öneriyorum. İşinde çok başarılı. Oğlumun gecikmiş konuşması vardı. Tuğçe Hoca'mız ile bunu başardık. Çok ilgili, her yönüyle bize destek oldu. İyi ki oğlumun öğretmeni olmuş.
Tuğçe Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Kaya, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Tuğçe Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi, Normal Randevu, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Online Danışmanlık.
Tuğçe Kaya adresi nerede?Tuğçe Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mh. 1071 Usta Plaza Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Tuğçe Kaya hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Tuğçe Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.