GİRNE MAHALLESI 2235 SOKAK NO: 14E KAT 1 DAİRE 2, Aydın
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Keskin
Psikolojik gelişmeleri ve alanda yararlı eğitimleri yakından takip eden, yeniliklere meraklı biri olarak Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nda kazandığı teorik eğitim altyapısını seanslarında ve çalışma hayatında daha da geliştirme imkanı bulmuştur. 2017 Şubat-Mayıs ayları arasında Özel Fransız Lape Hastanesi'nde stajını tamamladıktan sonra 2018 yılı Şubat-Mayıs ayları arasında gönüllü stajını, Haziran ayında da zorunlu stajını Neşe Erberk Anaokulu'nda tamamlama fırsatı elde etmiştir. Psikoloji stajlarını yaparken eğitim ve sağlık sektörlerini yakından tanıma şansını elde ederek 2013-2016 yılları arasında hocalarının seçimiyle Beykent Üniversitesi Psikoloji Kulübü yönetim kurulunda aktif olarak görev alıp Psikoloji Günleri, seminerler, etkinlikler ve alanla ilgili geziler düzenleyip bu etkinliklerde sunuculuk yapmıştır. Sürekli eğitime inanan, öğrenmeye açık ve çalışmayı seven biri olarak gelişimin her yaşta ve konumda devamlılığı ilkesini kendine hedef belirleyerek İzmir ve Aydın'da yüz yüze ve online seanslarına devam etmektedir.
ö...
Tuğçe Keskin'i internet üzerinden araştırarak ablam buldu ve beni yönlendirdi. Özel hayatımda yaşadığım sorunlar sonrası duygusal yönetimde zorlandığımı gördüm ve terapiye başvurdum. Şu anki yaptığımız çalışmalar daha iyi hissettirdi. Tuğçe Hanım'dan memnunum. Tavsiye ederim.
y....e
Tuğçe Hanım içten, sıcak karşılamasının yanında çok güven vericiydi, sorunlarıma farklı bakış açısı geliştirmemde inanılmaz etkisi oldu, bundan sonraki süreçte de kendisinden destek almaya devam edeceğim, kendisine desteği ve kendimi daha iyi hissetmemi sağladığı için çok teşekkür ediyorum.
a....s
Oldukça iyi gelen ve rahatlatıcı bir seanstı. Kendimle ilgili farkındalıklarım arttı.
b....
Tugce Hocama geldigimde çok kötü hissediyordum. Terapiye ve EMDR’a inancim hic yoktu. Ancak terapide EMDR ile hayatimi degistirdi. Depresyonumu ve umutsuzlugumu yendim. Ailem ve arkadalarim bile degisikligi fark etti. Tugce hanima bana olan sabri ve yaklasimi icin cok tesekkur ederim ben kendime inanmazken o surecimize inandi.
Merhaba Tuğçe hanım öncelikle iyi ve anlayışlı birisi EMDR seansı aliyrm olumlu ve güzel etkileri oldu ve devam ediyor terapi süreci herkese tavsiye ederim kendisine çok teşekkür ediyorum
g...
Ben uzmana doktortakvimi sitesinden araştırarak ulaştım. Başvurma sebebim dengesiz ve dürtüsel tavırlarımdı. Şuan bir ayı geçkin süredir görüşüyoruz. Harika bir dinleyici ve kendi fikrinden bağımsız olarak bana çözüm yolları sunabiliyor. Birçok şeyi fark etmemi sağladı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim
m....
Tuğçe Hanım gerçekten işinin ehli ve çok kısa zamanda hayatınıza dokunduğunu fark ediyorsunuz. Daha yolun çok başındayız neredeyse yeni başladık seanslara ama bu seviyede bile değişimi hissedebiliyorum psikolojimle ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim!!
n....a
Tavsiye üzerine başlamıştım. Çok sıcak kanlı, güler yüzlü, verdiği enerjiyle rahatlamamı sağlıyor ve seanslarımızın ilerlemesiyle birlikte daha az takıntılı bir insana dönüşüyorum . Çok memnun kaldım ,olaylara daha farklı bakabilmeyi öğrenmeye başladım.Seanslarıma devam ediyorum tabi ki.Teşekkür ederim Tuğçe Hanım :)
Tuğçe hanımla terapiye başladığımda fazlasiyla kendimi kötü ve çaresiz hissediyordum artık bir yardım almaliyım dediğimde kendisini karşıma çıktı. Ilk günden bu yana Tuğçe hanımın samimiyeti ve gerçekçi bakış açısı beni çok rahatlattı ve zamanla ortaya çıkan travmalar yaptığım herşeyin bir nedeni olduğunu öğrenmem ve bununla birlikte yapılan tedavi beni aydınlattı ve kabul etmemi sağladı. Bu yolda daha da iyi olacağıma inanıyorum. Iyi ki Tuğçe hanımla yollarımız kesişmiş. Ona çok teşekkür ediyorum.
ü....l
kendısıne panık atak ve kaygı bozuklugu sebebı ıle basvurmustum guleryuzu yonlendırmelerı fıkırlerı ıle bakıs acısı kazandırdı bana suan kendımı cok daha ıyı hıssedıyorum cok faydasını gordum
Tuğçe Keskin Çatıkkaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Keskin Çatıkkaş, Psikoloji. Size Tuğçe Keskin Çatıkkaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Tuğçe Keskin Çatıkkaş adresi nerede?Tuğçe Keskin Çatıkkaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. 1375 Sokak No:24 Daire:8 İzmir
- GİRNE MAHALLESI 2235 SOKAK NO: 14E KAT 1 DAİRE 2 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Keskin Çatıkkaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Keskin Çatıkkaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Keskin Çatıkkaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Keskin Çatıkkaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Tuğçe Keskin Çatıkkaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Keskin Çatıkkaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Keskin Çatıkkaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Tuğçe Keskin Çatıkkaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Keskin Çatıkkaş hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Keskin Çatıkkaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar