Psk. Tuğçe KILIÇ, Yaşar Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden yarı dönem erken olarak mezun olmuştur. Bornova’da özel bir anaokulunda Psikolog olarak çalışmıştır. Giresun'da Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nin kurucu psikoloğudur.
Metanoia Psikoloji Merkezi'nde Çocuk/Ergen/Yetişkin Terapisi hizmeti vermektedir. Ayrıca, çocuk ve yetişkinlere yönelik birçok testide uygulamaktadır. Merkezde Moxo Dikkat Testi, MMPI, TAT-CAT, ÇDT gibi birçok test uygulanmaktadır.

Üniversite hayatı boyunca Özel Giresun Ada Hastanesi, Ruhsal Bakım Merkezi ve klinik alanda stajyer psikolog olarak görev almıştır.
2022-2023 yılında İzmir Yerel Yapılanması Türk Psikolojisi Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) bünyesinde Sosyal Sorumluluk Ekip Liderliği görevini üstlenmiştir. Akademik alanlarda ekibiyle birlikte psikoloji alanında birçok psikoloji öğrencisine farkındalık kazandırmak amacıyla etkinlikler düzenlenmiştir.

Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Şeyh Keramettin Mahallesi Laçin Sokak No:27-33/401 Kat :4, Giresun Merkez, Giresun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Psikoloji Randevusu +11 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Banka Havalesi

Konum: Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikoloji Randevusu

Seanstan çıktıktan sonra kendimi çok daha iyi ve rahatlamış hissediyorum. Bazı problemlerimi çözümlememde yardımcı oluyor. İlerleyen süreçte de daha çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. Gayet memnunum.

P
Konum: Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Yetişkin Terapisi

Tuğçe hanımla 3 yıldır kendimle ilgili yenemediğim problemler için görüşmeye başladık. Sorunlarımı görmezden geliyordum artık bu durum hayatımı olumsuz etkilemeye başladı. Psikolog Tuğçe hanım sorunlarımı anlamlandırmama ve onlarla nasıl başetmem gerektiği konusunda farkındalık kazandırdı. Kendisinin güleryüzlü oluşu ve problemleri anlamam adına yaptığı metaforlar terapiye daha istekli gitmemi sağlıyor. Tuğçe hanım şuan bende gözle farkedilen değişimlere sebep oldu çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

Konum: Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikoloji Randevusu

Her zaman güler yüzle ve ilgiyle yaklaşan Tuğçe hanımla seanslarımızda problemlerime yönelik yaptığımız çalışmalardan oldukça mutluyum.

Z
Konum: Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Çocuğumda dikkat eksikliği problemi olduğunu farkettik ve moxo dikkat testi için Tuğçe Hanıma gittik. 5-6 seanstır kendisine gitmekteyiz çok memnunuz. Seanslara düzenli katılımla oğlumda ilerleme sağladık. Tuğçe Hanımın ilgi ve alakası süreçte bize çok yardımcı oldu. Tuğçe hanım alanında başarılı ve çocuklarla arası çok iyi. Tavsiye ediyoruz okul dönemindede devam etmeyi sürdürücez.

Konum: Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Randevu

Ilk kez gelmeme ragmen memnun kaldim hersey olmasi gerektigi gibiydi ilk baslardaki problem ler azaldi devamliligini getirmek istiyorum

Konum: Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikoloji Randevusu

Merhaba. 3 seanstır her şeyi kafaya taktığım, fazla düşündüğüm, belli konularda panik olduğum ve kaygılı olduğum için psikoloğa gidiyorum. Bu süreçte psikoloğumla güzel bir iletişim kurarak yeri geldiğinde ise uygulamalı bir biçimde ilerliyoruz. Şimdiden etkisini göstermekle birlikte ilerleyen zamanlarda da kendimi daha iyi hissettireceğine inanıyorum.

C
Konum: Metanoia Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Yetişkin Terapisi

Uzun süredir ailem ile olan ilişkimde ciddi problemler yaşamaktaydım. Kendime güvenmemi ve özgüvenli bir insan olmayı bana aşıladığınız için minnettarım. Terapilerden sonra bazı olumsuz davranışlarımdan kurtuldum. Ailem ile ilişkilerimi yeniden kurmama yardım ettiğiniz için çok mutluyum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Ben kaygılarım ve liseye geçince başlayan duygusal çöküşüm için Tuğçe hanıma başvurmuştum. Yaklaşık 2 aydır seanslara devam ediyorum. Yavaş yavaş kaygılarımı yenmeye o çöküşten çıkmaya başladım. Birlikte bu yolda emin adımlar atıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim

T

Tuğçe Hanım'a internetten ulaştım. Okul konusunda stresliydim ve karar verme konusunda yardıma ve ikinci görüşlere ihtiyacım vardı. Uzman çok profesyonel ve işinde harika. Her zaman zamanında gelir ve her şeyi mükemmel yapar. Çok arkadaş canlısı ve her konuda konuşmaya açık. Ben utangaç bir insanım ama o işinde gerçekten çok iyi ve sohbetler başlatıyor, bu da benim utangaç olmamamı ve ona kendimi açabilmemi sağlıyor. Bu uzmanı gerçekten tavsiye ediyorum ve onun en iyilerden biri olduğunu düşünüyorum.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Tuğçe hanıma arkadaşımın önerisi üzerine 3 ay önce gitmeye başladım. Kaygılarımın beni çok etkilediği bir dönemde tanıştım kendisiyle. Kaygılarım beni ele geçirmişti ve günlük yaşamımı olumsuz etkiliyordu. 3 aylık süreç içerisinde çok güzel ilerlemeler elde ettik. Kendisinin samimiyeti ve bilgisi benim kendime gelmemde çok etkili oldu. Düşüncelerimi yönlendirmemi sağladı. İyi ki var Tuğçe hanım.