Kekemelik Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Katıldığım Eğitimler: Türkçe Dil Gelişimi Testi (TEDİL
Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi (TODİL)
Okul Öncesi ve Okul Çağı Çocuklarda Kekemelik Terapisi, Kızılboğa Danışmanlık
DIR Floortime
DIR Bakış Açısıyla Pediatrik Beslenme Bozuklukları, Çiğdem Ergül
Katıldığım Kongre ve Seminerler: Tanıdan Eğitime Uluslararası Otizm Sempozyumu, Biruni Üniversitesi
II. Özgürce Kekele Konferansı, Kekemeler Derneği
I.Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi, Anadolu Üniversitesi
Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi
Uluslararası Otizm Kongresi
NöroPLAY Yöntemi Atölyesi, Uluslararası Otizm Kongresi
Hızlı Bozuk Konuşmada Değerlendirme ve Terapi
Dislekside Okuma Akıcılığının Değerlendirilmesi ve Desteklenmesi, Duru Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi
di...
Tuğçe hanımla dil konuşma derslerimiz çok verimli geçiyor oğlum harfleri çıkarmaya başladı hala devam ediyoruz.Güler yüzlü,samimi olması oğlumun severek derse girmesini sağlıyor herkese tavsiye ediyorum
be....
Kızımın kekemeliği ile ilgili Tuğçe hanımdan destek aldık. Şimdi izleme sürecindeyiz ayda birkaç defa seans yapıyoruz kızımda Tuğçe ablasını görüyor :) süreçten çok memnunuz kekemelikle ilgili yanlış bildiğimiz bilgilerin doğrusunu öğrendik, kızımızla nasıl iletişim kuracağımızı öğrendik ve bunun çok daha fazlası. Her şey için ona minnettarız
Hasta
Tuğçe hanım’dan 6 yaşındaki kızımın yanlış harf kullanımının düzeltmesi konusunda destek aldık. Kendisi son derece anlayışlı, sabırlı, çocuklarla iletişimi çok iyi olan bir terapist. Kesinlikle tavsiye ediyorum
na....
Tuğçe hanımla oğlum 18 aylık ilken kesişti yollarımız. Çok sevecen, çocuklarla iletişimi kuvvetli, işinde de çok iyi bir terapist. En olumsuz olduğumuz günlerde, artık oğlumuz konuşamayacak diye düşünürken bile sakinliği ve bilgi tecrübesi ile rahatlattı bizleri. Onun sayesinde artık oğlumuz, kelime üretmeye ve cümle kurmaya başladı. Kendisine burdan çokça teşekkür ediyorum.
h...
Tuğçe Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Çocuğumun konuşma sorunu vardı.
Tuğçe hanım çok kibar çok anlayışlı çok ilgili biri biz kendisini çok seviyoruz iyiki de böyle mükemmel bir insanı tanıma şansımız olmuş. Kibar düşünceli alçak gönüllü. Bu konuda desteği olan herkese tavsiye ediyorum
se...
Tuğçe kiraz ile kızımın konuşması çok ilerledi.Yeterli donanıma sahip bir egitimci oldugunu düşünüyorum
Tuğçe hanıma gittiğimizde çocuğumuz çok az kelime sayısına sahipti şuan çok fazla kelime sayısı var ek olarak cümle kurmaya konuşma anlamında epey ilerledik Tuğçe hanım desteği sayesinde. Çocukla iletişimi çok iyidi çok memnunuz bizlere de eve ödevler verip yönlendirmeler yapıyor whatsaptan da sürekli iletişim halindeyiz.
e...
Tuğçe Hanım'a çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Down Sendromlu kızımın dil eğitimi sayesinde yollarımız kesişti.Çok pozitif ve bildiğini aktarma çabası ve basarisi çok içten ve samimi...En beğendiğim özelliği işini benimseyerek severek yapması seanslarındaki samimi ve içten davranışları onu diğer eğitmenlerden kolayca ayırıyor. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir eğitimci.
l.....
Oğlumuz öncesine göre daha güzel konuşuyor. Önceden konuşmaları anlaşılır değildi. Şimdi kendini daha güzel ifade ediyor sorulara cevap veriyor neden sonuç ilişkisi üzerine çalışıyorlar. Ders sonrasında çok güzel bilgilendiriyor takıldığım yerler oluyor yapabileceğim şeyleri söylüyor geri dönütleri güzel oluyor. Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Tuğçe hanımdan 1 yıl boyunca dil terapisi aldık kızım down sendromlu onunla çalışmaya başladıktan sonra kelime sayımız arttı daha çok farkındalığı arttı tavsiye edebilirim Tuğçe hanımı. Hem kızıma yaklaşımı kızımın tam düzeyine inebilecek şekilde güçlüydü beni bilgilendirmesi açısından da gayet açıklayıcı konuşuyordu. Güzel bir iletişim sağlıyorduk kendisiyle.
Tuğçe Kiraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Kiraz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Tuğçe Kiraz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Online Terapi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Tuğçe Kiraz adresi nerede?Tuğçe Kiraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Kiraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Kiraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Kiraz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Kiraz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğçe Kiraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Kiraz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Kiraz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Kiraz hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Tuğçe Kiraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Kiraz hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Kiraz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri