Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği
Bütüncül psikoterapi: içerisinde birçok kuramı ve tekniği barındıran her danışanın bireysel ihtiyacına göre süreci yeniden şekillendiren ekoller bütünüdür. Bütüncül psikoterapi içinde bulunan ekoller: bilişsel-davranışçı psikoterapi, ego psikolojisi, nesne ilişkileri, aktarım odaklı psikoterapi, Masterson yaklaşımı, kendilik psikolojisi, ilişkisel psikanaliz, transaksiyonel analiz, varoluşçu psikoterapi gibi ekollerin parçalarından oluşan ve danışana özgü bir psikoterapi haline dönüşen dinamik bir yapıya sahiptir.
Kurucusu olduğu Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneğinde çalışmalarına devam etmektedir.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Tuğçe Mutlu Güneş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Tuğçe Mutlu Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Mutlu Güneş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Tuğçe Mutlu Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Tuğçe Mutlu Güneş adresi nerede?Tuğçe Mutlu Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Mis Sk No:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Mutlu Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Mutlu Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Mutlu Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Mutlu Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğçe Mutlu Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Mutlu Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Mutlu Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.