Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Perla Vista Residence A blok Kat:11 D:101, Beylikdüzü, İstanbul
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Perla Vista Residence A blok Kat:11 D:101, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Arya Psikoloji
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Nefes Terapisi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Arya Psikoloji
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Arya Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Arya Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
Şema Terapi
u.....
Tuğçe hanımı bir tanıdığım tavsiye etmişti. Eşimle çift terapisi için yardım aldık. Kendisi bize çok yardımcı oldu. 6 ay kadar destek aldık ilişkimize ve birbirmize bakış açımız değişti. İletişim konusunda çok fazla ilerledik sorun yaşayan çiftlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Tuğçe hanım, üstünde çok fazla düşündüğüm ve hayatımı zorlaştıran şeylere bakış açımı değiştirmemde çok yardımcı oldu. Herkese tavsiye ederim.
i̇...
Merhaba, Tuğçe hanıma Panik atak nöbetlerimden dolayı tavsiye üzerine gitmiştim.Sık sık panik atak nöbetleri geçiriyordum ve ilaç kullanıyordum.EMDR yöntemiyle 3 4 ay çalıştık.Çok faydasını gördüm nöbetlerim azaldı daha sonra seanslara devam ettik . Şimdi nöbet geçirmiyorum ve ilaçları bıraktım.Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
g...
Tuğçe Hanım'ı arkadaşım tavsiye etmişti. Oğlumda hareketliliği ve davranış sorunları nedeniyle gitmeye başladık. Tuğçe Hanım'ın çocuklarla iletişimi çok kuvvetli, oğlumla da iyi bir diyalog kurdular. Seansların oğluma o dönemde çok iyi geldiğini gözlemleyebiliyordum. Bence başarılı bir uzman, çevreme tavsiye ederim.
i....a
Tuğçe hanımla yaklaşık 4 aydır düzenli olarak seanslarımız devam ediyor. Daha önce de farklı psikologlarla görüşmelerim oldu ama faydasını görmediğim için bırakmıştım.Tuğçe Hanımı internet üzerinden araştırdım ve görüşmeye gittiğimde çok memnun kaldım.Kendisiyle görüşmelerimdenn sonra farkındalığım arttı, bakış açım değişti.Rahatlamamı sağladı. Kendisinden memnunum. Danışmanlık almak isteyen herkese tavsiye ederim.
h...
Tuğçe Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Aşırı kaygıdan dolayı başvurdum. İyi ki başlamışım, diyorum. Güçlü olmasını beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Stres ve depresyon sorunuyla başa çıkamadığım bir dönemde psikolojik danışmanlık hizmeti almaya karar verdim. Bu uygulamadan şans eseri Tuğçe hanımı farkettim ve iletişime geçtik. 9-10 seans gerçekleştirdik ve şuan hayata bambaşka bir pencereden bakabilmemi sağladı kendisi. Analiz yeteneği çok kuvvetli, iletişim becerisi çok yüksek ve çok objektif. Karşısında ki insanı bu yüzden çok iyi anlayabilen ve çok mantıklı çözümler üretebilen ve bunu sizin kendinizin farketmenizi sağlayabilen biri. Ayrıca çok güleryüzlü ve enerjisi çok yüksek. Enerjisiyle sizi motive ediyor ve güven veriyor. Bu sayede sorunlarınızı aşmanız için kendinize inanmanızı sağlıyor. Mesleğini başarıyla icra edip bana fazlasıyla destek olduğu için kendisine çok teşekkür ediyor, ve kendisini bu danışmanlık hizmeti için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Referans sayesinde Tuğçe Hanım'a gitmiştim. Eşimle iletişim sorunları yaşıyorduk ve çift terapisi için başvurduk. Tuğçe Hanım'la seanslara başladık ve yaklaşık 4 aylık bir terapi süreci geçirdik. Hem çift olarak hem de bireysel olarak farkındalık kazandık. Sorunlarımın kaynağını fark etmemi sağladı. Süreç ilerledikçe bakış açımız değişti ve birbirimize daha hoşgörülü ve önyargısız yaklaşmayı, duygularımızı daha iyi ifade etmeyi öğrendik. Bu süreç güzel bir deneyimdi. Tuğçe Hanım'ın güler yüzlü olması, alanında yetkin olması ve eşimle aramızda eşit bir mesafe oluşturması hoşuma gitti. Çevremdeki herkese de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
f...
Tuğçe Hanım'a internetten ulaştım. Bayılmalarım vardı. Farklı bir görüş almak istedim. Görüşmede beğendim kibar nazik biriydi
Tuğçe Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Genel mutsuzluklarım vardı. Memnun kaldım. Yaklaşımı güzeldi. Tabiki çevremdeki herkese tavsiye ederim.
Tuğçe Namlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Namlı, Psikoloji. Size Tuğçe Namlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi.
Tuğçe Namlı adresi nerede?Tuğçe Namlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Perla Vista Residence A blok Kat:11 D:101 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Namlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Namlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Namlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Namlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Tuğçe Namlı hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Namlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Namlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Namlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Namlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Tuğçe Namlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Namlı hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Namlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu