Diş Hekimi Randevusu
Afs Dent
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Süt Dişi Çekimi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
s....b
Kendisi o kadar güler yüzlü ve ilgili ki hiç tereddüt etmeden koltuğa oturuyorsunuz. Süreci çok profesyonel yönetip size en uygun olan çözümü paylaşıyor. Kendisine kökü intihaplı olan dişim için başvurdum. Kendisi her türlü olasılıkları açıkça paylaşıp en uygun tedaviyi belirledik. Ben tedavinin başında sonuna kadar kendisinin çalışmalarından çok memnun kaldım.
d...
Tuğçe Hanım'a tanıdık vasıtasıyla dolgu yaptırmak için ulaştık. Çok ilgili alakalı ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatarak ne yapılması gerektiği hakkında çok güzel bilgilendirme yapan, isinde çok fazla titiz, itinalı ve özenli. Çocuklarla diyalogu fevkalade. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim, hatta iki tanıdığımı da yönlendirdim kendisine.
m...
Uzun süredir diş problemlerine sahip olan birisiydim. Tüm diş problemlerimi çözecek düzenli gidebileceğim bir diş hekimi arıyordum. Sonunda internetteki araştırmalarım sonucu Tuğçe hanıma ulaştım. Kendisi işindeki uzmanlığının yanı sıra çok ilgili ve samimiydi. Tüm sorunlarımı dinleyerek bana tedavi seçenekleri sundu. Tedavi programını acısız ve isteklerim doğrultusunda sürdürdü. Tedavinin sonunda tüm diş problemlerim (dolgu, kanal tedavi, lamina) son buldu. Çok sorunlu dişlere sahip olduğum için uzun bir yoldu ancak hem tedavi sürecinin her aşamasında hem de tedaviden sonra çok memnun kaldım. İyi ki Tuğçe hanımla yolumuz kesişmiş ve diş hekimim olmuş diyorum. Kendisi işinde uzman, detaycı, anlayışlı ve samimidir diş hekimi arayan herkese tavsiye ederim.
ar...a
Kanal yaptirmak için gittim ve ilgisi çok hoşuma gitti çok dikkatle beni muayene ettikten sonra işlemi gerçekleştirdi eli çok hafifti
c...
Diş Hekimi Tuğçe Nur Erdem ile kardeşim referansı ile tanıştım. Diş ağrılarım olduğundan dolayı kendisine başvurdum. Tedavi sürecini detaylı bir şekilde anlatması ve bana güven vermesi beni çok memnun etti ve başarılarının devamının olmasını dilerim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
s...
Tuğçe Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. İmplant yaptırmak için başvurmuştum. Çok hızlı, güler yüzlü ve güven veren bir yer ve Tuğçe Hanım, işine çok hakim. İlk defa dişçi koltuğuna oturan kızım da gayet memnundu. Kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum da.
z...
Öncelikle Dt.Tuğçe Nur Erdem'e bir arkadaşımın vasıtasıyla ulaştım. Kendisine kanal, dolgu ve kaplama diş tedavisi sebebiyle başvurmuştum. Süreç içerisinde bir endişe veya bir sıkıntı yaşamadım kendisi gerçekten çok ilgili ve uzman bir doktor beni her konuda bilgilendiyordu, tedavi sürecinden çok memnunum. Tuğçe hocam da en beğendiğim özellikler hastasıyla gerçekten çok ilgili ve sıcak bir insan olması olması ve ayni zamanda çok iyi bir hekim olmasıydı. Tedavi sürecinde beni her aşama da bilgilendirdi ve destek oldu.Şu an yapılan tedaviden çok memnunum. Ona bu konuda gerçekten minnettarım. Dt. Tuğçe Nur Erdem'i aileme ve arkadaşlarıma tavsiye ettim.Onlarda benim vasıtamla tedaviye basladilar.Kendisi çok iyi bir hekim.
e...
Tuğçe Hanım'dan çok memnunum. Yaklaşık 1 senedir kızım ve kendim için kendisine gidiyorum. Kızım 5 yasındayken yaklaşık 8-9 dişi çürüktü. Kanal tedavisi, dolgular yapıldı ve 3 tane tutaç takıldı. Ben de kanal tedavisi için gitmiştim. İyi ki yollarımız kesişti, ilgi alaka için çok teşekkürler.
nu...n
Tuğçe hanım çok ilgili bir hekim kendisinden çok memnun kaldık.7 yaşındaki kızımın kanal tedavisini ve dolgusunu yaptı o kadar güzel ilgilendiki kızım büyüyünce Tuğçe abla gibi diş hekimi olacağım diyor kendisine çok teşekkür ederim.
fe...n
Tuğçe hocam gerçekten çok iyi ve ilgili bir doktor. Çekilecek dişimi kurtarmak içinden elinden geleni yapıyor. Bu çabası için ona ve ekip arkadaşına çok teşekkür ediyorum. İyi ki tuğçe hocamla karşılaşmışım.
Tuğçe Nur Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Nur Erdem, Diş Hekimi. Size Tuğçe Nur Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Pembe Estetik, Diş Hekimi Randevusu, Çocuk Diş Tedavisi, Süt Dişi Çekimi.
Tuğçe Nur Erdem adresi nerede?Tuğçe Nur Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Çavuşbaşı Cad. Kırıcılar İş Merkezi No: 7 Kat:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Nur Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Nur Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Nur Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Nur Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğçe Nur Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Nur Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Nur Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Nur Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Tuğçe Nur Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri