Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy
Medical Park Göztepe Hastanesi
Bunun yanı sıra aldığım eğitimler;
-Evlilik ve Çift Terapisi
-Oyun Terapisi
-Uygulamalı MMPI-Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
-Kanser Hastaları ile Çalışma/Psikoonkoloji Programı
Travma Ağırlıklı Kognitif Terapi Yaklaşımıyla 1.ve 2.Düzey Eğitimini Dr.&Psikoonkolog Esra Savaş tarafından aldım.)
-Psikolojik Resim Testleri Eğitimi
-Psiko-Pedagojik Açıdan Çocuk Resim Analizi
-BDT yaklaşımıyla klinik görüşme teknikleri eğitim ve süpervizyonu
-Beck bilişsel içgörü ölçeği &anamnez formu
-Otomatik düşünce ölçeği
-Beck Anksiyete ölçeği
-Beck Depresyon ölçeği
m....d
Kendine güvenen birisi. Gerekli eğitimleri aldığını çok net bir şekilde bana yansıttı. Tedavi süresince sorunlarımla başa çıkmayı öğretti.
Anksiyete kaygı bozukluğu için danışmanlık aldım güleryüzlü sakin yaklaşımı sayesinde ilk seanstan güven telkin etti devam eden terapiler boyunca tespitleri doğrultusunda kısa zamanda iyileşme sürecine geçtiğim için çok memnun kaldım.
m....u
Yaşına göre çok deneyimli, bilgili ve karşındakini yönlendirebilen bir hoca olduğunu düşünüyorum.Ben çift terapisi alanında yardım istemiştim. Şuan herhangi bir sıkıntım yok düzenli aralıklarla devam edeiyorum.
ze...
Kendim ile sorunlar yaşıyordum,sıkıntılarım vardı kısa bir görüşmemiz bile faydalı oldu çok iyi geldi
terapiden sonra kendimi çok daha iyi hissettim hayatımdaki sorunların azalmaya başladığını düşünüyorum her şey için çok teşekkür ederim
on...u
İlk danışman tecrübemdi biraz çekinerek başlamıştım lakin tuğçe hanımın kendine has sıcak samimi ve bilgili yaklaşımı problerime yönelik etkili olabileceğine inandığım çözüm yolları önermesi benim de sorunlara daha güçlü yaklaşmama sebep oldu tekrardan teşekkür ederim.
i.....
Üniversite sınavına hazırlanırken kendisinden destek aldım çok etkisini gördüm sınav konusunda daha özgüvenli daha bilinçli olmamda çok yardımcı oldu beni başarabileceğime inandırdı çok memnun kaldım seansımızdan ilerde çok daha başarılı yerlere geliceğini düşünüyorum
Kendimi ifade edememe sinirlendiğimde özellikle tutukluk yaşamaktayım bununla ilgili tuğçe hanımla görüştüm. Aslında problemimi ve çözümümü biliyordum ama hangi yoldan gideceğimi bilmiyordum tuğçe hanım bana o yolu gösterdi ilgi ve alakası çok iyiydi. Tekrar konuşmak istiyeceğim bir psikolog kendisi çalışmalarında başarılar diliyorum
Eşimle beraber ailevi birtakım problemler yaşıyorduk ve Tuğçe Hanım'la aile terapisi üzerine görüşme sağladık. Kendisi bize çok yardımcı oldu, sağolsun elinden geleni yaptı. Bazı zamanlar tek tek bireysel görüşmeler sağladı, bazı zamanlar çift terapisiyle ikimizi birden görüşmeye aldı. Bu süreçte ben şunu gördüm; danışanına yardımcı olabilmek için, sorunlarını çözmede işe yarasın diye elinden gelen tüm çözümleri onlara sunuyor. Sağolsun bize de bu şekilde destek oldu. Eşimle birbirimizi onun sayesinde daha iyi anlamaya başladık. Birbirimizi tanımadığımızı farkettik, birbirimize karşı tahammülümüz arttı. Ben eşimin bambaşka özellikleri olduğunu keşfettim. Tüm bunların yanı sıra bizlere verdiği teknikler vardı bunları keşfettik ve bu da yine birbirimizi daha iyi tanımamıza fırsat oldu. Meğer biz birbirimizi hiç dinlemiyor, hiç sohbet etmiyormuşuz bunu gördük bu süreçte. Şimdi Allah'a çok şükür çok daha keyifli vakitler geçirebiliyoruz. Aynı zamanda Tuğçe Hanım'ın bize gösterdiği tekniklerin peşini de bırakmıyoruz, artık bir refleks haline geldi bunlar bizim için.
t.....
Farklı danışmanlık deneyimim olmasına rağmen kendimi sadece Tuğçe Hanım'la görüşürken rahat hissetmiştim. Süreç sonunda kendimi çok daha ilerlemiş hissettiğim tek terapiyi kendisiyle beraber gerçekleştirdiğimi söyleyebilriim. Tuğçe Hanım bana kendim hakkında büyük farkındalıklar kazandırdı. Ağzımdan çıkacağını hiç düşünmediğim şeyler o an terapilerim sırasında bir bir döküldü ve çok da memnun kaldım. Birkaç ay kadar görüşme sağladım ve yurtdışına okumaya gittiğim için o arada bir kopukluk yaşadık. Çok fazla içine kapanık biriydim ve Amerika'da okuma fikri için özgüven eksikliğim vardı. Hatta çoğu zaman bu okuma işinden vazgeçmeyi bile düşünüyordum. Endişeli ve telaşlıydım da. Kendisinin bana vermiş olduğu destekler sayesinde biraz daha kendime olan güvenim arttı ve tek başıma bir şeyler yapıp ayakta durabileceğimi bana gösterdi.
Tuğçe Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Özer, Psikoloji. Size Tuğçe Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Tuğçe Özer adresi nerede?Tuğçe Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuğçe Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Tuğçe Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar