Arabacıalanı Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No:33 Workinn İş Merkezi D:204 Kat:2, Sakarya
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Onyedi Psikoloji
Lisans eğitimi sonrasında Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimini ve Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini Doç.Dr.Itır Tarı Cömert’ten almıştır .
Oyun terapisi eğitimini Çocuk Merkezli olarak Yeniden Sağlık derneğinden almış olup sertifikası Amerikan Oyun Terapileri Derneği onaylıdır.
Özgül Öğrenme Güçlüğü Klinik Gözlem Bataryası eğitimini Türk Psikologlar Derneği’nde Psk. Dr. Öğr. Üyesi Cihat Çelik’ten almıştır.
Şu an da Sakarya’da Mai Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde, İstanbul’da Onyedi Psikoloji Merkezi‘nde yetişkin ve çocuk üzerine çalışmaktadır.
se...n
Depresyon sürecinde oldukça zor zamanlar geçiriyordum. Ancak Tuğçe hanım bana hem profesyonel hem de insancıl yaklaşımıyla destek oldu. Onun rehberliğinde, kendimi daha iyi anlamayı ve bu zorlu süreçle başa çıkmayı öğrendim. Her seansı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü her defasında farkındalığım artıyor ve kendime olan güvenim yerine geliyor. Eğer depresyon gibi zorlu bir durumla karşı karşıyaysanız, Tuğçe hanıma güvenle başvurabilirsiniz. Onun desteği sayesinde hayatımı yeniden kontrol altına almayı başardım.
Tuğçe Hanıma OKB tanısı ile başvurdum. İlaç kullanmama rağmen azalmayan obsesif düşüncelerimi, beni çok rahatlatacak biçimde azaltmama yardımcı oldu. Bilişsel Davranışçı Terapi alanında tecrübeli ve bilgili olduğunu seanslarımızda gözlemlemiş oldum. Kendisini çevreme kesinlikle tavsiye ederim, hatta ediyorum da.
Tuğçe Hanım’ı sosyal medyada gördüm ve başvurdum. Panik atak problemi yaşıyordum ve 4 aydır çalışıyoruz. Ataklarımı ve kaygımı kontrol edebilir ve işlevsiz düşüncelerimi fark edebilir hale geldim. Bana çok katkı sağladı.
Uzun zamandır yaşadığım ilişki problemlerime çözüm bulamıyordum, Tuğçe hanımın uyguladığı yöntemler sayesinde problemlerimde büyük oranda iyileşmeler oldu.
Kendisi bu alanda oldukça başarılı.
e....a
Tuğce hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kızım 6 yaşında ve ders yaparken zorlanıyordu ve istemiyordu. Arkadaşlarıyla beraber aktivite yaparken ağlıyordu ve zorlanıyordu .Tuğce hanımla ile görüşmelerimiz sonucunda kızım kendi başına dersini yapmaya başladı. Okuldaki süreci ve öğretmenleriyle olan uyumu çok daha kaliteli olmaya başladı. Tuğce hanımı etrafımdaki herkese tavsiye ederim. Kızımın Tuğçe ablasıyla iletişimi hep devam edecek.
a....t
Tuğçe hocam ile çok tesadüfi bir şekilde tanıştık. Daha öncesinde bir kaç terapist deneyimim olmuştu fakat istediğim sonucu alamamıştım. Kendisi ile tanıştığımız ilk andan itibaren yol kat edeceğimizi anladım. Temizliğe karşı aşırı hassasiyetim oluşmaya başladı özellikle de ailemi kaybettikten sonraki yas sürecimde. Tuğçe hocam ile birlikte mevcut durumdaki duygu ve düşüncelerimi görmeye başladım, aşamalı maruz bırakma ile birlikte yol kat ettik. Hala seanslarımız devam etmekte. Daha keşfedeceğim ve farkına varacağım çok şey olduğunun farkındayım. Kendisine şu zamana kadar ki emekleri benim için çok kıymetli, mesleki hayatında çok başarılı bir terapist. Tüm sorularıma ve kafa karışıklıklarıma net cevaplar veriyor bu konuda çok tatmin oluyorum önceki deneyimlerime kıyas ile. İlk zamanlarda direnç gösterip seanslardan kaçmak istesem de şimdi randevu günümüzü iple çekiyorum.
Tuğçe hocamı daha önce kendisinden terapi almış bir arkadaşım önermişti.Ben de yaklaşık 3 ay terapi aldım.Yüz yüze başladığım terapilerime yaz döneminde şehir dışında olduğum için online şekilde devam ettik. Yaşadığım problemlere profesyonel gözle bakması bana çok katkı sağladı.
Tuğçe Hocam ile seanslara Mayıs ayında başladım. Tuğçe Hoca'yı bir arkadaşım tavsiye etmişti. Yaklaşık 3 ay sürdü. Geçen ay sonlandırdık. Kendimle ilgili bazı özelliklerimden rahatsızlık duyuyordum. Bununla ilgili terapi aldım. Verimli geçtiğini düşünüyorum.
Yaşamış olduğum olumsuz deneyimlerin artık ruhsal sağlığımın yanında önemli derecede fiziksel sağlığıma da zarar vermesiyle daha fazla geç kalmadan terapi alma kararı aldım. Bütün olumsuz durumların bıraktığı etkiyi en azından en aza indirebilmek için işinde iyi olan, deneyim sahibi birini bulmam gerektiğinin farkındaydım. Bir yakınımın önerisiyle Tuğçe Hanım ile iletişime geçtim. Tuğçe Hanım bilişsel-davranışçı terapi alanında kendisini oldukça geliştirmiş. İyi bir deneyime ve bilgi birikimine sahip olduğunu gerçekleştirdiğimiz her seansta bana hissettirdi. Yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde kendimi tanımaya, düşünme biçimimi sorgulamaya ve zor olsa da bunları değiştirmeye başladım. Zaman zaman süreç içerisinde motivasyon düşüklüğü yaşasam da Tuğçe Hanım bunu olumlu yönde değiştirerek aktif bir danışan olmamı sağladı.
i̇....
Tuğçe Hanım ile ergenliğe girmekte olan kızıma nasıl davranmam gerektiği ve bu dinamiği nasıl devam ettirmem gerektiği ile ilgili başvurdum. Çocuğumun duygusal dalgalanmaları, kimlik gelişimi ve akran zorbalığında izleyeceğim yolları konuşmak, diğer insanların da bu süreçlerden geçtiğini bilmek içime su serpti. Hem anne-çocuk ilişkisi hem de aile içi ilişkiler ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. İyi bir yol kat ettiğimi düşünüyorum ve süreç benim için olumlu ilerliyor.
Tuğçe Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Özkan, Psikoloji. Size Tuğçe Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Good Enough Zeka Testi, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Tuğçe Özkan adresi nerede?Tuğçe Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Sedef Cd. Ata 4 Blok D:4/5B K:1 D:1 İstanbul
- Arabacıalanı Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No:33 Workinn İş Merkezi D:204 Kat:2 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Özkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğçe Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Tuğçe Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu