Online Diyet
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi E Blok - Kat:11 Daire 175 Nef22 / Ataköy, İstanbul
Diyabet Diyeti
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Programı
Çocuk Beslenmesi
gü...
Tuğçe Hanım ile temmuz ayinda diyet sürecime başladım. Motivasyon düşüklüklerim, yaz tatilim ve diyeti bırakma hareketlerime rağmen 11 kilo verdim ve hala diyet surecime devam ediyoruz. Tuğçe Hanım'ın benim için en güzel özelliği kesinlikle motivasyon konusunda çok başarılı olması. Onu bir insan olarak da tanıdığıma çok memnunum :) Tüm yakınlarıma ve kilo verme düşüncesi olan herkese tavsiye ediyorum.
ke...k
Tuğçe hanım aşağı yukarı 1,5 sene boyunca bana yol arkadaşı oldu. Sadece diyetisyenim değil arkadaşımda oldu. İlk 3 ayda 18 kilo verdim sonrasındada kendi tempomda ilerleyerek toplamda 42 kilo verdim. Samimi söylüyorum Tuğçe değilde bir başkasıyla aynı sonuca varamazdım :) eğer bir uzman arayışındaysanız Tuğçe hanımla görüşmenizi tavsiye ederim
uğ...k
Tuğçe hocamla pandemi zamanı tanıştık. Bir kaç diyetisyen gezmiş ve pek bi sonuç alamamış biri olarak kendisinin kapısını tavsiye üzeri çaldım. Beklediğimden çok daha pozitif empati yapabilen ve en önemlisi sizi aç bırakmayan bir diyetisyen. Kendisini sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Ben Tuğçe Hanımla arkadaş tavsiyesi üzerinden tanıştım. Başta çok tedirgindim ve kaygılarım vardı, fakat Tuğçe Hanım her zaman olumlu konuştu ve beni destekledi. Şuana kadar iki ayı ve toplamda on kiloyu geride bırakmış bulunuyorum. Kendisi süper bir danışman. Her daim iletişim halindeyiz ve bana farklı fikirler ve yemek tavsiyelerinde bulunuyor :)
ş.....
6 yıldır vejetaryen besleniyorum, Tuğçe hanımla ilk defa vejetaryen beslenmeyi doğru şekilde uygulamak istediğim zaman tanışmıştık. O dönemde de hem kilo vermemde hem de yeni beslenme düzenime alışmamda çok yardımcı olmuştu. Yakın zamanda bir diyet sürecinde daha rehberim oldu kendisi. Bütün problemlerime uygulanabilir çözümler sundu hep. En güzeli de tamamen kişiye özel listeler hazırlıyor olması. Yaşam stilinize ve ihtiyacınıza göre listeleri güncelliyor. Motivasyon sağlama konusunda da oldukça başarılı :) Ofisin ulaşımı da çok kolay. Bu zor süreci birlikte keyifli şekilde tamamladığımız için mutluyum.
uğçe hanım ile 5 ay önce tanıştık. Bu sürece başlarken çok tedirgindim çünkü aç kalmak benim en büyük korkumdu. Tuğçe hanıma da en çok bu korkumdan bahsederek başladım sürece. Kafamdaki diyet tamamen yasak üzerine bir olguydu. Tuğçe hanım ile ise bunu tamamen kırdım. Gerçekten 5 ayda tam 24 kg verim ve asla aç kalmadım . Her dakika da ulaşabilir olmak benim her zaman motivasyon kaynağım oldu. İyi ki varsınız Tuğçe hanım. buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Tuğçe Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Şahin, Diyetisyen. Size Tuğçe Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zayıflama Programı, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Sporcu Beslenmesi, Çocuk Beslenmesi.
Tuğçe Şahin adresi nerede?Tuğçe Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi E Blok - Kat:11 Daire 175 Nef22 / Ataköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğçe Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuğçe Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuğçe Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğçe Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tuğçe Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler