Lisans eğitimi sırasında GATA Devlet Hastanesi ve Özel Neşe Erbek Anaokulu’nda stajlarını tamamlayarak mezun olduktan bir süre sonra özel eğitime gereksinim duyan çocuklarla çalışma fırsatı elde etmiştir. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur eğitmenliğinde Kognitif Davranışçı Terapiler Derneği’nde başarıyla tamamlayarak Bilişsel Davranışçı Terapist unvanını almıştır.
2021 yılında Davranış Bilimleri Enstitüsü'nün kurucusu Emre Konuk'un ders anlatımı ve Halil İbrahim Duran'ın süpervizyonu eşliğinde EMDR 1.Düzey terapisti olmaya hak kazanmıştır.
Bağımlılık Tedavisi
Bağımlılık Terapisi
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
NUTRİST
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Yas Terapisi
Şema Terapi
d.....
Geçmişte yaşanan olaylarla ilgili olan öfke takıntı gibi sıkıntılarımı bu güne taşımam ile ilgili olarak eşimle olan problemlerinden ötürü Tuğçe hanımla yollarımız kesişti ve iyiki de bu yolculukta Tuğçe hanıma denk gelmişim diyorum. Konuşması ses tonu bile insanı rahatlatmaya yetiyor, gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
a....a
Yaklaşık 2 seneyi aşkın bir süredir Tuğçe Hanım'la görüşme sağlıyorum. Kendisinden gerçekten çok memnunum. Aralıklı olarak ihtiyacım olduğu zamanlarda bazen haftada 1 bazen 2 haftada 1 şeklinde görüşmelerimizi sürdürdük. Şu anda da gayet memnunum ve muhtemelen devam da edeceğim. Zaten bir süre sonra problem kalmasa dahi sadece konuşabilmek anlamında bile ihtiyaç duyuyorum ben kendisine. Geçen sene ilk başladığım zamanlarda yoğun bir şekilde panik ataklarım ve ölüm korkum vardı. Hayatımı ciddi anlamda çok olumsuz etkileyen bu süreci sayesinde tamamen atlattım. Gece uyuyamıyordum ve dışarı çıkmaya korkuyordum ama artık bunları da atlattım. En önemlisi kendimle olan ilişkim pozitif anlamda etkilendi.
a....e
Tam olarak istediğim verimi aldığım bir süreç oldu.Problemlerime ve aklımdan geçen çoğu şeye olumlu çözümler bulabilmek ya da farklı pencerelerden bakmayı öğrettiği için kendimi bu kadar yetersiz hissederken bana güçlü hissetmeyi öğrettiği için çok mutluyum. EMDR ile ilk defa sürece başladık, bu konuyla ilgili tecrübem yoktu ve onun da olumlu sonuç verdiğini gördüm. Olumlu bir şekilde seanslarımızı tamamladık.
Tuğçe Hanımın samimiyeti çok hoşuma gidiyor. Danışmanına güven veriyor uzun süredir çözemedim kaygı problemimle alakalı çalışıyoruz ve gerçekçi taraflardan bakarak kaygımı kontrol altına almayı öğreniyorum. Kendisi ile tanıştığım için çok memnunum.
Tuğçe Hanımla 3 ay önce yollarımız kesişti, çok depresif bir süreçten geçiyordum. Kendisi bu süreci çok başarılı bir şekilde atlatmamı sağladı, ilk haftalar çok kötü durumdaydım, bir süre sonra iyi toparlandığımı ve güçlendiğimi hissettim, kendisi bu süreçte kendimi bulmamı sağladı, seanslarımıza hala devam ediyoruz ve yeni şeyler katmak farklı bakış açıları kazanmaktan dolayı bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum.
Kendisine yaklaşık 9 aydır gidiyorum ve süreçten çok memnunum. Kaygı bozukluğu yaşıyordum ve çok zorlanıyordum şu an hayatımla alakalı daha pozitif ve sakin kararlar alarak ilerleyebiliyorum. Benim için çok farklı ve devam etmek istediğim bir süreç haline geldi…
Çok güleryüzlü anlayışlı bir psikolog terapiye başlamak benim için korkulu ve zor bir süreçti kendimi rahat hissetmemi sağladı. yaklaşık 1 senedir terapi sürecimiz devam ediyor ve kendisi ile yüzleşmekten korktuğum şeyler ile yüzleştim farkındalık oluşturdum.
Güler yüzü, tatlı konuşmaları açıklamalarıyla ilk seanstan sonra bile yararını gördüm. Desteği, yönlendirmeleri ve verdiği ödevlerle 12 senedir sorun yaşadığım konuda ilk aydan ilerlemeler kaydettim. Terapiye gittiğim için çok mutluyum.
b ...e
Ben corona döneminde depresyon sürecimde gitmiştim.O dönemde bana çok iyi geldi, çok daha rahat atlatmama neden oldu. Biraz daha günlük yaşantımda anı yaşamanın farkına varıp düşüncelerden çok yaptığım işlere yoğunlaşmamda yardımcı oldu. Düzenli olarak görüşme sağladık .Şu an sıkıntı yaşamıyorum, ilerleyen zamanlarda beni zorlayan bir durum olursa tekrar kendisine gitmeyi düşünürüm.Sakin olması güzeldi ve insana güven veren bir tarafı vardı.Gitmek isteyen kişilere kesinlikle öneririm kendisini.
y....t
Psikolog Tuğçe Hanım’a çocukluğumda yaşadığım bir travmadan dolayı gidiyorum bana uyguladığı EMDR tedavisi oldukça işe yaradı bu konu da uzman olduğunu düşünüyorum hem çok ilgili hem de oldukça iyi bir tedavi süreci oluyor bu konu da Tuğçe Hanım’ı herkese tavsiye ederim. Kendisine de doktor takviminden ulaşmıştım.
Tuğçe Saltaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Saltaş, Psikoloji. Size Tuğçe Saltaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Tuğçe Saltaş adresi nerede?Tuğçe Saltaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Levent Mah. Ülgen Sok. No:23 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Saltaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Saltaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Saltaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Saltaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuğçe Saltaş hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Saltaş ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Saltaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Saltaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Saltaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Tuğçe Saltaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu