Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Makaleler

K
Konum:

Psikoteknik rapor için kendisiyle bizzat görüştüm. Başta söyleyeyim çok güler yüzlü, Empati yeteneği çok yüksek. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum:

Merhabalar benim mesleğim şoförlük olduğu için ticari araç kullanabilen için psikoteknik raporu almam gerekiyordu ve bu vesile ile Tuğçe hanım ile bir görüşmem oldu ve ilgisinden,alakasından dolayı teşekkür ederim.Bana test süresince önce deneme sonrasında asıl teste tabii tuttu ve başarıyla testi geçmemi sağladı,iyiki özel Finike psiko teknik merkezine gitmişim.tekrar teşekkür eder hayırlı işler diliyorum.

Konum:

Psikoteknik belgesi için yapmış olduğum başvuruda kendisi ve iş arkadaşı çok ilgili ve alakalı idi. Vermiş olduğu güven ve güleryüzlü bir şekilde testimi tamamladım. Vermiş oldukları hizmetten çok memnun kaldım.

C

Psikoteknik için kendisine başvurdum.Bizimle iyi ilgilendi, yardımcı oldu.Görüşmelerimiz güzel geçti.Yakınımla birlikte gittik, sınavımıza da girdik.Kendisi sıcakkanlı, iyi bir insan.Bilemediğim yerleri gösterdi,anlattı.Gitmek isteyen kişilere tavsiye ederim Tuğçe Hanım'ı.

Psk. Tuğçe Teker

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim :)