Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Boşanma Terapisi
Burdon Dikkat Testi
Cinsel Terapi
D2 Dikkat Testi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
i̇....
Ben sosyalleşme yönünde sıkıntı yaşıyordum çevremle sosyalleşemiyordum ve aynı zamanda ilişkim içindeki problemlerden dolayı da yardım aldım. Yaşadığım olaylarda aslında altında yatan farklı sebepler olduğunu gördüm seanslarda. Psikoloğumun sorduğu sorular ve yönlendirmeler durumuma farklı bir açıdan bakmamı da sağladı açıkçası. Seans sırasında kendimi çok rahat hiç yargılanmadan eleştirilmeden ifade edebildim. Seansta duyguların ve olayların altında yatan sebeplerin ne olduğunu psikoloğumla birlikte görmüş oldum ve hem duygu yönetimim hem de sosyalleşme yönünden çok büyük bir ilerleme kaydettim. Seans sırasında sadece bir psikolog gibi değil aynı zamanda bir arkadaşımızla konuşuyormuş gibi hem güvende hem de samimi hissettim
d...
Tuğçe Hanım ile bir tanıdık vasıtasıyla tanıştım. Psikolojik olarak çok zor dönem geçiriyordum. Tuğçe Hanım'dan çok memnunum. Yeri geldi ağladım, yeri geldi gülerek çıktım seanstan. En önemlisi anlaşılmakmış. Güler yüzü beni her seansa koşarak getirdi. Sayesinde iyileştim.
k...
Tuğçe Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Bir ayrılık yaşamıştım, kendimi iyi hissetmiyordum, ondan dolayı başvurdum. Bana çok yardımcı oldu, kendimi çok hızlı toparlamamı sağladı. Kendimde gördüğüm bütün olumsuz yorumları değiştirdi, kendime daha çok değer vermemi sağladı. Kendimi daha iyi hissediyorum, kendimi daha iyi tanıyorum. Onun sayesinde özgüvenimi geri kazandım. Verdiği güven, samimiyet benim için çok önemliydi. İşinde çok iyi olan bir psikolog, çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
d...
Tuğçe hanımla çok sevdiğim arkadaşımın kaybı sonrası, tanıdık vasıtasıyla tanıştım. Benim için çok zor bir dönemdi. Artık değişmeyecek bir gerçek vardı ortada. Kendisinin ilgili ve anlayışlı hali, profesyonel dokunuşları yas sürecinde bana çok yardımcı oldu. Sayesinde bu dönemi daha rahat geçirdim. Kesinlikle benimle aynı durumda olan herkese tavsiye ederim.
ü...
Tuğçe Hanım'la çevremdeki öneri üzerine seanslara başladık. Kalp çarpıntısı ve nefes alamıyormuş gibi hissediyordum ama fiziksel olarak bir şey çıkmamış, doktor psikoloğa yönlendirmişti. Duygularımı çok fazla bastırdığımı, görmezden geldiğimi fark ettirdi seans içerisinde. Seanslarımız sonucunda da fiziksel belirtilerimde ciddi seviyede azalma oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
y...
Tuğçe Hanım'la online terapi gerçekleştirdik. Yaygın anksiyete bozukluğu üzerine kendisine başvurdum. Terapi süresince çok güzel ilerlemeler kaydettik ve devam ediyoruz. Mesleğinde son derece başarılı ve kendimi rahatça ifade edebildiğimi hissediyorum. Çevremde birçok kişiye de tavsiye etmekteyim.
y...
Tuğçe Hanım'la seansımızda, birazcık özgüven sorunu yaşamam konusunda yardım almaya başladım. Birkaç konuşmada bile aslında faydasını rahatlıkla görüp kendime bir çeki düzen vermeye başlamıştım. Her şeyi çok rahatlıkla konuşabileceğim ve bana yardımcı olmaya çalışan biridir. Derdimi, sıkıntımı paylaşırken karşında gerçekten seni anlayan, sana yardımcı olmaya çalışan ve seni rahatlatan birini görüyorsunuz. Bazen Tuğçe Hanım ile konuşurken nerede hata yaptığımı, nerede eksik olduğumu ya da burada doğru hareket ettiğimi bana bulduruyordu. Bana gerçekten de çok yararlı gelen biri Tuğçe Hanım. Ve herkese de mutlaka tavsiye edeceğim biridir psikolog Tuğçe Hanım.
s...
Tuğçe hanımla kaygılarımın yoğun olduğu, olumsuz duygu ve düşüncelerden sıyrılamadığım bir dönemde çalışmalar yapmaya başladık. Çok memnunum, kendisinden danışanını dinliyor ve çözüm odaklı ilerliyor. Tek bir konu üzerinden başladık ama değerlendirmeleri ile bambaşka sorunları da fark edip onlar üzerinde de yoğunlaşıp güzel sonuçlar aldık. Süreç olumlu ilerliyor, gözle görülür değişimler yaşıyoruz. Tuğçe hanım kesinlikle alanında çok iyi. Hayatıma, düşüncelerime ve yolculuğuma çok güzel dokunuşlar var. Ayrıca çok tatlı birisi.
Tuğçe Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Yüksel, Psikoloji. Size Tuğçe Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Tuğçe Yüksel adresi nerede?Tuğçe Yüksel adresini belirtmedi. Tuğçe Yüksel yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Tuğçe Yüksel adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Yüksel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tuğçe Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Tuğçe Yüksel ile Azerice, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tuğçe Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Tuğçe Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuğçe Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Tuğçe Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.