Fzt. Tuğçem GÖZÜYILMAZ 14 Mayıs 1997 yılında doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Yakın Doğu Üniversitesi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümünü 2019 yılında üstün başarıyla tamamlayarak Fizyoterapist ünvanını almıştır.

Bu tarihten itibaren manuel terapi, ortopedik, nörolojik, pediatrik, kardiyo-pulmoner rehabilitasyon ve ağrı yöntemiyle ilgili çeşitli eğitimlerle mesleki gelişimini devam ettirmiştir.

Fzt. Tuğçem GÖZÜYILMAZ multidisipliner yaklaşım ilkesiyle hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi +61 daha fazla

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Konum: Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi

Tuğçem hanıma boynumdaki ve sırtımdaki geçmeyen ağrılarım için başvurdum.İlk seanstan sonra bile ağrılarıma veda etmeye başladım ve devamında tamamiyle kurtuldum ağrılarımdan. Tuğçem hanımın uyguladığı tedavilerden ve tavsiyelerden çok memnun kaldım…

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Annemin ellerinde sinir sıkışması vardı: hayat konforu o kadar düşmüştü ki, ellerinin ağrısından geceleri uykusundan uyanıyordu. Tuğçem hanımla fizik tedavi sürecine girdi ve 2inci Seanstan sonra iyileşmeye başladı; ellerinin ağrısı geçti, uykusunda uyanmaz oldu. Annemin tedavisi çok başarılıydı.

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Omzunda kas yırtığı için Tuğçem hanımdan tedavi aldım. Açıklayıcı olması ve Güler yüzüyle beraber tüm ağrılarım geçti. Alanında başarılı biri. Tedavi sırasında güzel sohbeti ve çok ilgili olması bu süreçte beni çok rahatlattı. Her ağrımda kapısını çalacağım iyi ki tanımışım.

Konum: Fizik Tedavi

annemin bileğinde ki zorlanmadan dolayı tuğçem hanımla 10 seanslık bir tedaviye başladık ilk seanstan itibaren aşırı iyi sonuçlar aldık güler yüzlülüğü enerjisi pozitifliği ile gerçekten işini mükemmel yapıyor bu kadar hızlı iyi sonuç alacağımızı beklemiyorduk

Y
Konum: Spor Fizyoterapisi

Amatör futbolcuyum. Üç ay önce futbol müsabakasında ikili girdiğim mücadelede sol dizimden sakatlandım. Acil olarak gittiğim hastanede Tetkikler istendi tetkikler sonucunda ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı teşhisi konuldu. Doktorların benden isteği sadece dinlenmen gerektiğiydi. Ancak sol dizimdeki şişlik ve ağrı gün geçtikçe artıyordu. Bu ağrılardan dolayı fizik tedaviye başlamam gerektiğini düşündüm . sonra yaptığım internet araştırmalarının sonucunda Tuğçem Hanım‘ı denk geldim.
Randevu bularak muayene olmaya gittim. Tuğçem hanım tetkiklerimi inceleyerek tedavimi planladı. Dördüncü seansın sonunda Şişlik ve hareket kısıtlığım azaldı hatta yürüyüşe ve spora başladım.Güler yüzlü hastasını sürekli kontrol eden hocama sağlığıma kavuşturduğu için saygılarımı sunuyorum.

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Merhaba kızıma 7 yaşında skolyoz tanısı konuldu. Birkaç araştırma sonrası bir aile dostumuz Tuğçem hanımı önermişti. Randevu konusunda sağolsun bize çok yardımcı oldu, klinik şartları temiz ve çalışanları o kadar ilgili güleryüzle karşıladılar ki bizi doğru yerde olduğumuza karar vermiştik. Uzun bir yolumuz başlamıştı hergün gidip gelmelerimiz Tuğçem hanım kızımla o kadar ilgilendi ve duruş çalışmaları, egzersizler ve fizik tedavi seanslarımız sonrası kızımdaki değişikliği herkes farkına varmaya başladı ve erken dönem teşhis sonrası fizik tedavinin kemiklerinin güçlenmesi çok iyi geldi kızıma. Olur da yolunuz düşerse Tuğçem hanımın kliniğini görmek için bile bir kahveye uğramalısınız Ben emekleri için Tuğçem hanım ve ekibine buradan birkez daha çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık, güzel günlere

Konum: Fizik Tedavi

Bir Acil Tıp Uzmanı olarak Fizik Tedavinin etkinliğine pek inanmazken Servikal 5 ve 6 fıtık nedeni ile nöropatik ağrının ne demek olduğunu anladığımda, yaşam kalitemin ve iş performansımın düştüğünde Cerrahi olmayı düşünürken; Fzt.Tuğçem GÖZÜYILMAZ'ın "kutsal" olarak değerlendirdiğim dokunuşları sayesinde hem cerrahiden kurtuldum hem de yaşam kaliteme ve işime eskisi gibi devam edebildim. Central Medikal Sağlıklı Yaşam Merkezinin sıcacık ortamında tedavinin yanında değer görmenin ne kadar çok iyileştirici etkisi olduğunu anladım. Bütün ekibinize ve size tekrar çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Konum: Fizik Tedavi

Skolyoz başlangıcı ve boyun düzleşmesi rahatsızlığım vardı. Kısa sürede fizik tedavi, egzersiz, kuru iğne ve ozon tedavisi ile son derece rahatladım, ağrılarım geçti kendimi çok iyi hissediyorum artık. Teşekkür ediyorum beni sağlığıma kavuşturduğunuz için.

K
Konum: Fizik Tedavi

Uzun zamandır hakemlik yapıyorum ve son antreman koşumda dizimde şiddetli ağrı hissettim. Dizimdeki bağda yırtık olduğu ortaya çıktı. Fizik tedaviye Tuğçem Hanımla başladım kendisini araştırmalarım sonrasında buldum. İlgisi ve bilgisiyle birlikte çok güzel bir süreç geçirdik. Antremanlarıma geri döndüm çok mutluyum kendisine teşekkür ederim.

Y

Ben çok memnunum.Önce tanımıyordum,tavsiye üzerine gittim,iyi ki gitmişim .2.5 aydır terapi alıyorum.İltihaplı romatizma için gittim, kuru iğne ve ozon tedavisi yapıldı.Baya bir yol katettik, ilk gittiğime nazaran çok çok iyiyim.İlk gittiğimde iki büklüm gitmiştim, ellerim tutuluyor, ellerime kramp girdiğinde açamıyordum.Araba kullanamıyorum şu anda gayet iyiyim.Araba kullanamıyordum,sara hastası gibiydim bir nevi ama şu an çok çok iyiyim.