on...n
Bebeğimiz 5 günlükken Tuğrul beyle tanışma fırsatı yakaladık. bebeğimiz kan uyuşmazlığından dolayı yüksek sarılık değerine sahipti, kabus gibi geçirdiğimiz 5 günün ardından doğru teşhis ve tedavi ile hem bebeğimiz hemde biz yeniden doğduk. Tuğrul hocam gibi bir değerin Çorum da olması bizim için çok büyük bir şans. 7/24 ulaşılabilirlik ve sürekli güler yüzünüz için size çok teşekkür ederim. Bebeğine, çocuğuna değer veren herkese Tuğrul Hocamı tavsiye ederim. aklınızdaki doktor tanımı değişecek emin olun.
is...m
doktor bey gerçekten alanında mükemmeldir.ben kendisini samsundan tanıyorum gerçekten çorum halkı çok şanslı çocuklarını gözü kapalı teslim edebilirler.doktor beye başarılar diliyorum
Tuğrul Akkuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğrul Akkuş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Tuğrul Akkuş adresi nerede?Tuğrul Akkuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Dumlupınar 7 Sok. Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğrul Akkuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuğrul Akkuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuğrul Akkuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğrul Akkuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuğrul Akkuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuğrul Akkuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuğrul Akkuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.