Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka
Medical Point İzmir Hastanesi
t....
Bebeğimin rutin kontrolü için gidiyorduk. Randevu alıp giderken herşey iyiydi. Hafta sonu hasta olduk ve doktoru aradık muayene etmeden birşey söyleyemem dedi ve acile götürdük. Pazartesi günü bebeğim düzelmediği için aradım muayene için gelmek istediğimizi söyledik ama randevularının çok yoğun olduğu için icapçı doktora muayene olmamızı söyledi. Biz en zor durumda ulaşamadık siz de zor durumunuzu düşünün...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Bebeğimin rutin kontolleri için gidiyordum ancak bayram önü hasta olduk ve bayram öncesi son mesai gününde bebeğimle hasta hasta kapısına kadar gitmemize rağmen muayene etmedi erken çıkacağını söyledi. Çok kırgınım en ihtiyacım olan anda yanımızda değildi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tu...e
Tülay Hanım ile oğlumun 6 gün süren ateşli hastalığının başında tanıştık. İlk defa gidiyor olmamıza rağmen, gece gündüz demeden sorularımıza cevap verip, açıklayıcı ve titiz takibi ile hastalığımızı atlattık. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az olur. Görevini hakkıyla yapan güzel kalpli doktorumuz, iyi ki sizi tanımışız. Uras'ın annesi sevgilerimle..
i̇...b
Bebeğim için Aylık kontrollerimiz amacıyla doktor araştırırken tülay hocaya karar verdik iykide gitmişiz hastane olarak ayrı bi memnuniyet ama en büyük teşekkürümüz tülay hocaya gerek detaylı, tatlı dilli açıklamasıyla gerekse bilgilendirmesiyle ilgisi ve kibar üslubuyla övgülerle dolu bir teşekkür hakkediyor
üm...t
Bebeğimiz rahatsızlanarak Nek ameliyatı oldu. Sürecin en başından beri Tülay hanım çok ilgilendi ve bizi bilgilendirdi. Doktorluğunun yanında insanlığıyla da zor zamanımızda çok yardımcı oldu. İyiki karşılaşmışız dediğimiz alanında uzman bir doktordur kendisi. Herşey için çok teşekkürler Tülay hanım.
de...a
Erken doğum sonucu bebeğim 1 ay küvezde yoğun bakıma alındı. Dr. dan çok memnunduk. Gayet ilgili ve elinden geleni yapan bir dr. başarılarının devamını dilerim.
Tülay Akça isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülay Akça, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Tülay Akça tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Tülay Akça adresi nerede?Tülay Akça şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülay Akça isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülay Akça online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tülay Akça isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tülay Akça, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tülay Akça isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülay Akça bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülay Akça ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülay Akça hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tülay Akça hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Narlıdere Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Urla Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aliağa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Lefkoşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (11)Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Karşıyaka bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla