Sağlık Bakanlığının açtığı sınavda Klinik Psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır.
Kasım ayı 2009 – Aralık ayı 2013 tarihleri arasında Özel Aile Konak Hastanesinde Klinik Psikolog olarak 5 yıl görev yapmıştır.
Halen Asal Danışmanlık ve Rehberlik Merkezinde bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmetine de devam etmektedir.
Psikoterapi Eğitimleri;
Aile Danışmanlığı Eğitimi,
Bütüncül Psikoterapi Eğitimi,
Duygu Odaklı Terapi Eğitimi,
Zaman Sınırlı Dinamik Psikoterapi Eğitimi,
Grup Terapisi Eğitimi,
Hipnoz Eğitimi,
Çocuk ve Ergen Odaklı Vaka Analizi Eğitimi,
Aktarım Odaklı Psikoterapi Eğitimi.
Uzmanlık Alanları
Bireysel Danışmanlık
Çocuk ve Ergen Danışmanlığı
Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Kaygı Bozuklukları (Panik Atak, Anksiyete)
Kişilik Bozuklukları
Davranış Bozuklukları (Parmak emme, Saç Koparma, Tırnak Yeme, Tik, Saldırganlık)
Uyku Bozuklukları
Fobiler,
Depresyon.
Enürezis,(Alt Islatma) Enkoprezis( Dış yapma)
Sınav kaygısı, Motivasyon, Özgüven
h....g
Ben tülay hanıma gitmeden önce aslında başkalarının duygularıyla yaşayan kendini unutmuş biriydim ve umutsuz vaka gibiydim içimde çaresizlik vardı yok olmuşluk vardı ama Tülay hanıma gittikten sonra bu hayatta ne olursa olsun insan önce kendi için yaşamalıymış kendi duyguları için kendi hayatı için yaşamalıymış bunu öğrendim çok şey kattı hayatıma tülay hanım ona buradan çok teşekkür etmek istiyorum tekrardan ve hayatım boyunca ne kadar teşekkür etsem az kalır
Tülay Asal Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülay Asal Kara, Psikoloji.
Tülay Asal Kara adresi nerede?Tülay Asal Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi No:5 K:2 D:4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülay Asal Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülay Asal Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tülay Asal Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülay Asal Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülay Asal Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülay Asal Kara hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tülay Asal Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar