Diş Hekimi Randevusu
Lokal Anestezi
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
ha...n
İşin uzmanı olduğu kadar bir okadar hassas kibar 6 yaşındaki kızımı hiç yormadan korkutmadan çok güzel bir şekilde dolgu yaptı ilk diş tedavisiydi tavsiye ederim
o....
Çocuğumda çürük vardı, dolguları olacaktı arka dişlerinde. Tülay Hanım'dan bu konuda destek aldık ve memnun kaldık.Her türlü kolaylığı sağladı.Hastayla ilişkisi çok güzeldi,yakınıyla da öyle. Ben babası olarak memnun kaldım.
f....
Kızımın 12 tane çürüğü vardı,kendisi 6 yaşında. Anestezi gereken bir unsur aslında bu tedavi süreci ama hocamızın desteğiyle beraber 4 seansta anestezi kullanmadan dolgu işlemlerini başarıyla uygulayarak kendisinden memnun kalmamızı sağladı. Aslında kızımın dişçi korkusundan dolayı bu işlemler biraz zorlu geçti ama halledildi.Doktorumuz rahatlıkla dolgularımızı yapmayı başardı, sayesinde hiçbir sorunumuz yok.
e....
Kızımın ön dişlerinde şekil bozukluğu vardı, ortodonti görüyor kızım ve yaklaşık 1,5 yıldır gidiyor. Değişim de görüyorum annesi olarak, kendisini cok beğeniyoruz.İletişimi çok iyi,olmayacak birşey için vaat vermiyor. Söyledikleri olumlu gelişti,hala devam ediyoruz tedaviye.
m....
Çok memnunuz, bir daha geleceğiz zaten. Dişlerinde problem vardı, çürük vs vardı.Dolgu ve çekim işlemi yapıldı. İletişimi iyi, çocuğu rahatlatabiliyor.Memnun kaldık biz.Kızım en azından korkmuyor muayaenelerde.
Tülay Çakmak Akgündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülay Çakmak Akgündüz, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Tülay Çakmak Akgündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Diş Bakımı, Diş Çekimi.
Tülay Çakmak Akgündüz adresi nerede?Tülay Çakmak Akgündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanmaraş Cad. Ticaret Mektep Sk Kurşunoğlu Apt. No:8, Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülay Çakmak Akgündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülay Çakmak Akgündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tülay Çakmak Akgündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tülay Çakmak Akgündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tülay Çakmak Akgündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülay Çakmak Akgündüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülay Çakmak Akgündüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülay Çakmak Akgündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Tülay Çakmak Akgündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.