Sosyolog ve Aile danışmanı Tülay KAYA, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji mezunu ve İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi mezunu olup, Ankara da bulunan özel eğitim merkezinde uzun süre görev almıştır, aynı zamanda Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişimci olarak Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezinde görev yapmaktadır.
Tülay KAYA, Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezinde terapistlik faaliyetine devam etmekle beraber, erişkin ve ergen terapisi, Aile Terapisi, çift danışmanlığı, evlilik öncesi çift uyumu, Bilişsel Davranışçı Terapi(BDT), çocuk terapisi, kaygı ve öfke kontrolü, öğrenme güçlüğü ,otizm , disleksi ,stresle baş etme, eğitim alanında kreş ve pedagojik erken önleme ve destek eğitimleri vermektedir.
Aynı zamanda online terapiler vermeyede devam etmektedir.

Etkin Olduğu Alanlar:

- Bireysel Danışmanlık
- Bireysel Terapi
- Ayrılma ve Bağlanma
- İlişki sonrası deformasyonu önleme
- Yas süreci ve sevdiğini kaybetme korkusu.
- Çocuklarda Oyun çağı, okul öncesi ve sonrası eğitim.
- Motivasyon becerilerini geliştirme teknikleri
- Farkındalık eğitimi.
- Evlilik öncesi eğitim.
- Aile ve çiftler arasında etkili iletişim kurma çalışmaları.
- Ergenlikteki Davranışlar.
- Disleksi
- Disleksi Eğitmenlik Eğitimi
- Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi
- Bilişsel Davranışçı Terapi ve Uygulayıcı Eğitimi.
- Dil ve konuşma bozuklukları uzmanı.
- Öğrenme Güçlüğü.
- Çocuklarla Görüşme ve Değerlendirme süreci ile Aile Psikoeğitimi uygulayıcısı.
- Otizmli Çocuklarda oyun becerileri ve Değerlendirme Uygulama ve Yorumlama.
- Wisc-r Testi ve Moxo Testleri
- Çocuklarda Davranış Problemleri ve Çözüm Teknikleri.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Randevu +20 daha fazla

Aile Arabuluculuğu

Röportaj

Konum: Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu

Tülay Hanım çok ilgili, pozitif ve destekleyici biri. Dikkatle dinliyor, detaylı açıklamalar yapıyor ve tavsiyeleriyle sosyal fobimi yenmemde büyük yardımcı oluyor. Olumlu ve sevgi dolu yaklaşımı sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum. İyi ki varsınız, hocam!

Değerli yorumlarınız için teşekkürler

Konum: Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Danışmanlık

Tülay hanım çok ilgili ve pozitif birisi. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerden hep hayata karşı umutlanmış şekilde ayrılıyorum.Dikkatle dinlemesi,detaylı açıklamalar yapması çok iyi hissettiriyor. Tavsiyeleri ile genel anlamda yaşadığım iş stresi ve kaygımı yok denecek kadar aza indirgedim :) hocamın ilgisi, desteği ve sevgi dolu bir yaklaşımı olduğu için çok rahat şekilde konuşmamı sağlıyor, iyi ki siz güzel hocam

Teşekkürler

Tülay Hanım'a Doktor Takviminden ulaştım. Oğlumun ergenlikte duygu karmaşası iletişim sorunları için başvurduk. Güzel verimli bir görüşme sürecimiz oldu. İlgilenmesi, ayrıntılı bilgi vermesi, geri dönüş yapması hoşumuza gitti. Kesinlikle tavsiye ederim.

T
Konum: Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Danışmanlığı

Tülay Hanımı doktortakvimi üzerinden bulup seanslara başladık. Eşimle iletişim sorunumuz olması sebebiyle ve artık ileri boyuta geçtiğini anladığımız için gitmeye karar verdik. İyi ki bu yolu seçmişiz yolun başındayız ama gün geçtikçe her seans sonrası bize kattıklarını görebiliyoruz. Seanslarımıza devam ediyoruz bu aşamaya kadar olan her şeyden memnunuz Tülay Hocamıza çok teşekkür ediyorum bizim göremediğimiz bir çok güzelliği görmemizi sağladı. Evliliklerimizde bir gün geçer, herkeste var böyle şeyler demektense kendinize ve ailenize değer verip denemelisiniz, kesinlikte tavsiye ediyorum.

Konum: Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Danışmanlık

Tülay hocam beni, bu zamana kadar fark edemediğim fakat hayatımı olumsuz etkileyen birçok durum ile teker teker yüzleştirdi. Zaman geçtikte seanslarımızın hayatıma olan etkisini, sadece ben değil, çevrem de fark etmeye başladı. İşini severek ve bir o kadar da profesyonel bir şekilde yapıyor. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. İyki yolum onunla kesişmiş.

Teşekkürler

Tülay Hanım'la 2 kere kızım için görüşme sağladık ve çok da memnun kaldık. Kendisini herkese tavsiye ederim. Tülay Hanım güler yüzlü ve bugüne kadar gittiğimiz en iyi pedagoglardan birisi. Seanslarımızdan sonra kızım bizi dinlemeye başladı, ön yargılı olmaktan vazgeçti sıkıntılı olduğu konuyu denemeye karar verdi. Tülay Hanım'ı dinledi. Kendisiyle çok güzel iletişim kurdular. Belirli nedenlerden dolayı biz seanslarımıza devam edemedik yarıda bırakmak zorunda kaldık.

Konum: Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi

Bu tür şeyleri çok önemsemiyordum ama birgün eşimle olan problemlerimiz için bir bilene gitmemiz gerektigine karar verdim ve internetten Tülay Hanımı buldum. Iyiki gitmisim diyorum daha 1 ay olmadi gözüm acildi. 20 senedir evliyiz 20 senedir kendimize zamab ayirmadigimizi gorduk en basitinden. Dogru yerde dogru kisi ile devam ettigimizi dusunuyoruz. Tecrübeli ve isinin uzmani bir doktora denk gelmek onemli birsey. Tesekkur ederiz Tülay Hanım. Sayesinde evliligimiz kurtuldu ve yasamaktan zevk almaya basladik.

Çok teşekkürler

Çok memnunum Tülay Hanım'dan.Kızım için gitmiştik, kızımda çok iyi geri dönüşler oldu.Tülay Hanım'a gittiğimiz konular çözüldü.Çocukların seviyesine çok güzel inebiliyor.Çok güzel diyalog kurup rahatlatabiliyor. Çocuk dilinden çok iyi anlıyor, birazcık ara verdik ama tekrar kendisiyle devam etmeyi düşünüyoruz.

Konum: Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Danışmanlık

Terapötik ilişki kurabilme yeteneğiniz ile güven duygusunu verebilen güler yüzlü,profesyonel ilkeler kapsamında verilen hizmet ile çok memnun kaldım.
Teşekürler Hocam.

Konum: Sembol Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Danışmanlığı Randevusu

Eşimle aramızda bir takım sorunlar vardı bu sorunlar için Tülay hocamızdan yardım aldık. Gerçekten güler yüzlü, samimi, deneyimli, bilgili bir yol gösterici. Şu anda eşimle problemlerimizi hallettik bu da Tülay hocamız sayesinde oldu. Kendisine çok şey borçluyuz çok teşekkür ederiz. Sizlere de tavsiye ediyorum.