Prof. Dr.
Tülay Okman Kılıç
Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
İstanbul 1 adres
Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya AVM A Kule Ofis girişi Kat:26 D:152 Üsküdar/ISTANBUL, İstanbul
Amniosentez
Jinekolojik Cerrahi
Kolposkopi
Kürtaj
Prof. Dr. Tülay Okman Kılıç
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Prof. Dr. Tülay Okman Kılıç
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Prof. Dr. Tülay Okman Kılıç
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Myomektomi
DENEYİMLER;
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi
Acıbadem Kadıköy Hastanesi Yardımcı Üreme Yöntemleri Eğitim Merkezi
Fatih Üniversitesi Sema Uygulama-Araştırma Hastanesi
Koşuyolu Sağlık Muayenehaneleri Juventas Sağlık / Ataşehir Memorial Hastanesi IVF (Tüp bebek Merkezi)
BİLİMSEL KURULUŞLARA ÜYELİKLER
Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği, Türk Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Derneği
Türk-Alman Jinekoloji Derneği, Türk Menopoz ve Osteoporoz Derneği, Jinekolojik Endoskopi Derneği
Türk Perinatoloji Derneği, Obstetrik ve Jinekolojik Ultrasonografi Derneği
Fetal Tıp Derneği European Society of Human Reproduction and Embriology (ESHRE)
American Society of Reproduction Medicine (ASRM)
bi...i
Tülay okman kılıç canım doktorum sizi nasıl ifade etsem nasıl anlatsam gerçekten bilmiyorum hayatımda çok az insana dört dörtlük demişimdir ama size bu ifade az kalıyor gerçekten hamilelik sürecimde ilgisiyle bilgisiyle 7/24 her an ulaşabildiğim bazen beni kendimden bile çok düşünmesiyle işine verdiği önemle hastlarına hasta olark değilde bir abla bir anne şevkatiyle yaklşmasıyla kadın doğum korkumu yenmemi sağlamasıyla sezeryanla doğum yapmama rağmen elinin hfifliği sayesinde beni haftasına ayağa kaldıran en önemlisi riskli bir hamilelik sürecimden sonra oğlumu sağlıkla kucağıma almamı sağlayan kısacası herseyiyle minnetkar kaldığım güzel yürekli bilim kadını gerçekten işini bilen güvenebilceğiniz bir dr arıyorsanız tıp dünyasında üstüne dr tanımıyorum iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım üzerimde hakkınız çok anlatılamaz sevgiyle kalın"(ÖZGE BİLİCİ)
z....u
Üç,dört ay önce tanıştım ve çok memnunum kendisinden hala devam eden bir tedavi sürecim var. Tülay Hanımı çok seviyorum hem pozitif,hem bilgili ve bizi güzel yönlendiriyor. Bir tavsiye üzerine gitmiştik ve iyi ki gittim diyebilirim.
ca...ı
Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve çok memnun kaldım. Dört dörtlük bir doktor gerçekten. Düşük tedavisi gördüm ve kontrollü gebe kalmak için gitmiştim.Tedavi sürecim devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ev...ı
Sorunlu bir hamilelik sürecim olduğundan araştırmam sonucu Tülay hanıma gittim devam ediyorum çok memnun kaldım. Tülay hanım her soruma mutlaka cevap veriyor çok ilgili ve güler yüzlü tavsiye ederim
ka...n
İnternette en iyi hekimler kısmında ablamla birlikte Doktor tülay okman kılıçı tercih ettik, ilk gittiğimizde tatlı dille güleryüzle yaklaştı bize bizde aldandık ücreti de anlaştık daha sonraki gidişlerimizde ablama hakaretle azarlamalarla muamele etti ve anlaştığımız ücreti arttırdı. Paranın büyük kısmını ödemiş olduğumuz için yapılan kötü muamelelere göz yumduk fakat tedavi sürecinde ihtiyaç duyduğumuzda telefonlarımıza cevap vermiyordu. Verdiğimiz paranın bir kısmını almadığını iddaa ediyor ve tutarsız konuşuyordu. Tüm bunlara rağmen tedavi başarısız geçti arayıp bir geçmiş olsun demedi. Biz aradık telefonu yüzümüze kapattı.
ar...ş
Tülay hanım gelmiş geçmiş eniyi bilim kadınıdır.Çocukluğumdan beri farklı hastalıklarla mücadele veriyorum ve sürekli doktorlara gidiyorum.Gördüğüm en iyi doktorlardan biri .Kendimi gözüm kapalı emanet edebilirim.Hatta 2 çocuğumun dünyaya gelmesine Tülay hanım sağladı.Zekası ve yaklaşımıyla farklı.Bir doktor olarak hayatımızda olduğu için herşey den önemlisi çok iyi bir insan olduğu için ailemizden biri gibi ilgilendiği için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.
ze...a
Eski hastasıyım.En başta iyi bir hekim daha sonrasında sıcak kanlı ve güler yüzlü bir insan olması beni devam ettiriyor.Başka doktor arayışına gerek duymuyorum.Teşhislerinde çok doğru çok memnunum ve kendisini çok seviyorum.
öz...a
Çok memnum ben Tülay hanımdan çok ilgilidir.Her zaman hastasını takip eder.Her detaya önem veriyor çok özenli bir doktordur.Güven veriyor .Herkese tavsiye ederim.
gü...n
Gayet memnum.Çok dikkatli titiz ilgili bir insan.Nokta atışlar yapabiliyor.Benim rahatsızlığımla alakalı çok doğru tespitler yaptı.Şuan hamileyim çok memnum kendisinden halen devam etmekteyim.
ed...e
Ben 2. doğumumu Tülay Hocamla gerçekleştirdim. Çok memnun kaldım.Hem doktor olarak hemde yaklaşımıyla çok ilgilendi.Devamında da Tülay Hanıma gidiyorum memnun kaldığım için.Çok titiz işinde bütün süreci çok iyi takip ediyor. Çok memnun kaldım kendisinden halende devam ediyorum.
Tülay Okman Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülay Okman Kılıç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Tülay Okman Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Bebek, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Sezeryan Doğum, IVF, Kolposkopi, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Gardasil Hpv Aşısı, Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi), Myomektomi, Amniosentez.
Tülay Okman Kılıç adresi nerede?Tülay Okman Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya AVM A Kule Ofis girişi Kat:26 D:152 Üsküdar/ISTANBUL İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülay Okman Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülay Okman Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tülay Okman Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tülay Okman Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tülay Okman Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Tülay Okman Kılıç ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tülay Okman Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülay Okman Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülay Okman Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülay Okman Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Tülay Okman Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tülay Okman Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Tülay Okman Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları