Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Y
ya...k
Telefon numarası doğrulandı
Sevgili doktorum Tatlı diliniz ve Gülen yüzünüzle adeta şifa dağıtıyorsunuz Bu tavrınızı hiç bozmayın Hastayla diyoloğunuz çok güzel sizin bu özelliğiniz hasta sayınızın artmasına sebep olacaktır ama sakın şikayet etmeyin Allah sizede sağlık sıhhat ve eşinizle kızınızla huzurlu bir hayattemenni ediyorum
Tülay Tamözlü Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülay Tamözlü Eren, Tıbbi Onkoloji.
Tülay Tamözlü Eren adresi nerede?Tülay Tamözlü Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülay Tamözlü Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülay Tamözlü Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tülay Tamözlü Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülay Tamözlü Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülay Tamözlü Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülay Tamözlü Eren hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tülay Tamözlü Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Altındağ civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar