ya...a
Güler yüzlü ve insan odaklı çalışması ile işine hakkını veren bir doktor.önyargısız yaklaşımı ve İnceleyen-yönlendiren-peşini bırakmayan uslübuyla muayenesinden etkilendim. kızımın ve oğlumun kulak-burun sorunu için gitmiştim.kızımın kulağında sıvı birikmesi dolayısıyla kısmi duyu kaybı bulunmakta...gereken testleri istemesi- yaptırması ve ilgi düzeyini yüksek tutması- "ilaç verip sallama yok" - demlik çay içiren bir sistem herzaman 1. tercihim :)
mü...ı
mesleğinin hakkını veren bir doktor.hastalarını güler yüzle karşılayıp ilgilenmesi beni etkileyen davranışlarından birisi. tülin hanım a teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim.
Tülin Coşgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülin Coşgül, Kulak Burun Boğaz.
Tülin Coşgül adresi nerede?Tülin Coşgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Terzi Aliler Mah. Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülin Coşgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülin Coşgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tülin Coşgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülin Coşgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülin Coşgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülin Coşgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tülin Coşgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.