Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Tülin Coşkun Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Estetik Porselen
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Tülin Coşkun Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Tülin Coşkun Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
a...
Tülin Hanıma ilk gidişim dişimin çıkmasıydı. Muayenehanenin temizliği, kendisinin titizliği ve hastalarına karşı yaklaşımı beni etkiledi. Sonra kızımın dolguları, diş temizliği ve yeniden benim kaplamalarım oldu. Eşim de hastası oldu, böylece 20 yıldır hastasıyız.
e....a
Dişlerim kötüydü. Farklı bir kliniğe gittim. Burada olmaz, başka yere gidin dedi. Eşim de kendisine gidiyordu. Kaplama yaptırdı. Memnun kalınca ben de kendisine gittim. 2 tane implant yaptırdım. İşlemlerden memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok ilgilendi. Bana kardeş ve evlat gibi yaklaştı. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Muayenesine gidip çay, kahve bile içiyorum. Sadece iş için görüşmüyoruz.
n...
İki aylık tedavim süresinde eski kaplamalarım ve diş dolgularım tamamlandı. Tülin hocama hem ilgili ve güler yüzlü hem de işin de uzman iyi bir hekim. Ben çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Tülin Hanım'a hem tavsiye üzerine hem de araştırmalarım sonucunda gittim. İlk görüşmemizde insanı rahatlatan ses tonu ve üslubuyla doğru karar verdiğimi anladım. 5 tane implant ve 1 kaplamanın tedavisine başladı. Implant tedavisinin bazı yorumlarda ağrılı bir tedavi olduğunu okumuştum ama doğru hekimi tercih ettiğimizde böyle olmadığını anladım. Tülin Hanım'ın profesyonelliği ve tecrübesi sayesinde bu zamana kadarki tedavi sürecim çok rahat geçti. Operasyon sırasında da sonrasında da hiç acı duymadım. Kimse implant tedavisini acı duyarım diye ertelemesin. Diş çekiminde duyulan acıdan daha fazlası yok. Ama dediğim gibi bu doğru hekim, hijyenik şartlar ve doğru ekiple mümkün. Herkese tavsiye ederim.
s...
Tülin Hanım benim diş hekimimdir. Kaplamalarım çıktı. Diş çekimi oldu. İmplantlarım yapıldı. Kendisinden hekimliğinden çok memnunum. Zaten çevreme öneriyorum.
Arka dişleri yoktu implant yaptırdım. Bir tane de dolgu yaptırdım. Tedavim gayet başarılı geçti. Hiç ağrım sızım olmadı. Ben çok memnunum. Yaklaşımı çok hoş bir doktor. Gayet dikkatli, tedbirli.
f.....
Ön dişlerimde görsellik için gittim. Ön dişlerime yeni porselen diş yaptırdım. İlgilendi nasıl koruyabilirim diye anlattı. İlgi alasını beğeniyorum. Memnunum. Tekrar bir sorunum olsa Tülin hanıma giderim.
Dişlerime 16 tane yeni dişimi yaptı. Hiç acı çekmedim el çok hafif ilgi alakası süper. Herkese de tavsiye ederim. 3 -4 kişiye de tavsiye ettim. Kaliteli insanlar. Eşimin dişlerini de kendisine yaptıracağım. Ödeme konusunda da zorluk çıkarmadı. Muayenehanesi tertemiz. Maskesini takıyor önlüğü tertemiz. Her yönüyle mükemmel süper ötesi.
ş.....
Doktor Hanım çok iyi, güleryüzle karşıladı, ilgilendi. Kaplama ve sürgülü protez tedavimi yaptı. Tedavimin başından sonuna kadar ilgili olarak devam ettirdi. Ben memnunum.
a....ç
Tavsiye üzerine gittim, 3 adet implantım, dolgularım , diş temizliği,diş beyazlatma işlemlerim yapıldı.Tedavi sürecim benim için çok rahat ve keyifli geçti.İşini severek yapan, hijyen konusuna önem veren, en önemlisi mesleki anlamda profesyonelliği ile çok başarılı bir doktor.Sayenizde çok daha rahat gülüyorum artık.Herşey için çok tşkler.
Tülin Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülin Coşkun, Diş Hekimi. Size Tülin Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Tülin Coşkun adresi nerede?Tülin Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah 154 sokak No:2 Daire:1 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülin Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülin Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tülin Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tülin Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tülin Coşkun hangi dilleri konuşuyor?Tülin Coşkun ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tülin Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülin Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tülin Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Tülin Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.