Aile Danışmanlığı Randevusu
Ayanbey Mah. Ateşbaz Sk. No: 54 ( Meram Eğitim Araştırma Hastanesi arkası), Konya
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Good Enough Zeka Testi
Kurumsal Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Safa Sağlık Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk Gelişim Testi
l.....
Biz hocamla yeni başladık. Anne olmak ile ilgili sağlık problemlerim nedeniyle başvurdum. Bu durum eşimle iletişimi mi etkiliyordu. Şimdi hocamın yol göstermesi farklı düşünme yolları denememi göstermesi ile yolculuğumuz iyi gidiyor.
s ...r
Tülin Hocamla kızımın bizden ayrilamayisi, ağlama krizleri ve inatçılığı için irtibata geçmiştik. Bizim davranışlarımızı çok iyi yönlendirmesi ve çocuğumuzun asıl ihtiyaçlarını görmemizi sağlamasıyla artık iletişim şeklimizi değiştirdik ve şimdi çok daha iyi gidiyoruz. Kendisiyle iyi ki tanıştık.
a....
Tülin hocama eşimle aramızdaki çatışmalar yüzünden başvurmuştum. Hocamın yol göstermesi ve farkındalık kazandıran soruları sayesinde eşimle aramız, iletişimimiz düzeldi. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
Tülin hocam, diksiyonu ve konuşmasıyla insanı sakinleştiriyor. Çocuğumun inatçılığı ve uyku düzeniyle ilgili neler yapabileceğime yönelik bilinçlendirici katkılar sundu. Evladımla aramdaki bağı kuvvetlendirmeme yardımcı oldu. Kendisine minnettarım.
sm...a
İnsancıl yaklaşımı, nahif ses tonu, dingin sakin iklimi ile sarıp sarmalıyor. Eşsiz bir süreç sunuyor . Aile danışmanlığı için başvurdum ve karar sürecinde kendimi ve ne istediğimi bilmem için harika bir dinleyici ve ufuk açıcı oldu kendisi. Kendimi tanıma yolculuğuna sayesinde çıktım
Ilişkimizde birbirimizin dilini altı seansta anlamamızı sağladı iliskimiz düzeldi ayrica güler yüzlü , anlayışlı ve çok cana yakındı. Bizim için harika bir deneyim oldu. Çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ediyorum.
i̇...n
Nişanlılık döneminde neredeyse ayrılacakken aslında birbirimizi dinlemeyi bilmediğimizi anlamamı sağlayan Tülin hocama teşekkür ediyorum iyi ki yollarımız kesişti
Tülin Göktürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülin Göktürk, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi. Size Tülin Göktürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Çift Terapisi, Aile Terapisi, Dikkat Testleri.
Tülin Göktürk adresi nerede?Tülin Göktürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayanbey Mah. Ateşbaz Sk. No: 54 ( Meram Eğitim Araştırma Hastanesi arkası) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülin Göktürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülin Göktürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tülin Göktürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tülin Göktürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Tülin Göktürk hangi dilleri konuşuyor?Tülin Göktürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tülin Göktürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülin Göktürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülin Göktürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülin Göktürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Tülin Göktürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tülin Göktürk hangi sigortaları kabul ediyor?Tülin Göktürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Aile Danışmanları