Lisans eğitimini Psikoloji, Lisansüstü eğitimini Klinik Psikoloji alanlarında tamamlamıştır.
Bezmialem Üniversite’de Öğretim Görevlisi olarak ‘Sağlıklı Yaşam Stratejileri’ dersini vermiştir.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti bünyesinde kurulmuş olan YEDAM’da(Yeşilay Danışmanlık Merkezi) 2020 yılından itibaren bağımlı bireyler ve yakınları ile çalışmaktadır.
Afyonkarahisar Valiliğinde 2021-2022 tarihleri arasında dönemin Valisi Gökmen Çiçek’in kurmuş olduğu ‘Kadın Kültür Evleri’ projesinde Eğitim biriminde projeye destek vermiştir.
Yedam’da Psikiyatrist Kültegin Ögel, Psikiyatrist Hakan Tokur ve Uzman Klinik Psikolog Melike Şimşek’ten düzenli olarak süpervizyon almıştır.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Bağımlılık, Motivasyonel Görüşme, Psikopatoloji ve Klinik Uygulama, Mindfulness, Pedagojik Formasyon, Duyu, Motor, Algı ve Hareket Entegrasyonu alanında eğitimlere ve sertifikalara sahiptir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Psikoloji Randevusu +22 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Afirmatif Terapi

Uzm. Kl. Psk. Tülin Hanım'a kaygı şikayetiyle başvurdum. Tülin Hanım'la seanslarımız devam ediyor. Seanslara öğrendiğim nefes egzersizleri bana çok iyi geliyor. Kaygımı yönetmeye başladım. Gönül rahatlığıyla destek almanızı tavsiye ediyorum.

5.5 yıl önce, kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde Tülin Hanım'a başvurdum. Bu, hayatımın dönüm noktalarından biriydi. Kendisinin objektif ve yargısız bir şekilde beni dinlemesi, anlaması gerçekten değerli bir deneyimdi. Şimdi o günlerime geri dönüp baktığımda, ruhsal destek almış olmanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Artık Tülin Hanım'ın danışanı olmanın ötesinde, eğitimlerini ve seminerlerini keyifle takip eden bir katılımcıyım.

Otururken tabelası dikkatimi çekti. Kısa bir görüşme gerçekleştirdik, oldukça güleryüzlü bir ekip beni karşıladı. 3 seans oldu başlayalı. 3 yıldır süren panik ataklarım var ve panik atakla mücadelemde yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor. Tülin Hanım'ın en sevdiğim yanı, profesyonellikle birlikte çok içten olması; bu benim kendimi ifade etmemde çok önemli bir unsur. Kendisi bana çok güven veriyor. Çevremde psikologla görüşmeyi düşünen herkese tavsiye ettim.

Sosyal medyada Tülin Hanım'ın bağımlılıkla ilgili bir paylaşımına rastladım. Kendisiyle iletişime geçerek, oyun bağımlısı olup olmadığımı merak ettiğimi ifade ettim. Yaptığımız görüşme sonucunda, kullanımımın bağımlılık düzeyinde olduğu sonucuna vardık. Aslında bu sonucu bekliyordum, çünkü ailemle olan ilişkilerim kötüleşmeye başlamış, derslerime çalışmak için yeterli zamanı ayıramaz olmuştum. Şimdi sağlıklı oyun kullanımı konusunda Tülin Hanım'dan destek almaya devam ediyorum.

Panik bozukluğu nedeniyle ilaç kullanıyordum ve psikiyatristim Tülin Hanım'a yönlendirdi. Terapimizi tamamladık ve iyi ki yollarımız kesişmiş. Ne zaman ihtiyacım olursa, yeniden kendisinden destek alabileceğimi bilmek çok iyi hissettiriyor.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Tülin Hanım'a ulaştım. 4 yıl önce depresyon şikayetiyle görüşmüştük ve Tülin Hanım ile beraber çok güzel bir yol kat ettik. Kendisine yönlendirdiğim birçok yakınım oldu ve yönlendirmeye devam ediyorum. Sosyal medyadan da ilgiyle takip ediyorum. Başarıları daim olsun, kendisiyle ilgili dualarım devam ediyor.

Sosyal içici olduğumu düşünürken, eşim ve arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar beni alkol kullanımımın problemli olabileceği konusunda düşünmeye yönlendirdi. Tülin Hanım'ı bir yakınım önerdi. Tülin Hanım ile görüşmelere başladığımda, alkol bağımlılığımın farkına vardım. Her gün alkol kullanırken, şimdi haftada sadece bir güne düşürdüm. Tülin Hanım'ın ve eşimin desteğiyle, alkol bağımlılığımdan kurtulabileceğime olan inancımı güçlendiriyorum.

R
Konum: You Psikoloji Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Tülin hanım'la seanslarımız 1.5 ay önce başladı. Sigara bağımlılığım ve öfke sorunum olduğu için bir arkadaşımın yönlendirmesiyle destek almaya başladım. Sigarayı bırakalı 3 hafta oldu. Bağımlılığın bir beyin hastalığı olduğunu öğrendim. Öfkemi yönetmeye başladım. Seanslarımız devam ediyor.