14 ay Bingöl Ana Çocuk Sağlığı merkezinde Pratisyen Hekim olarak çalıştım.
18 Ay Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde Patoloji asistanlığı yaptım.
1998-2002 tarihleri arasında Dr. Sami ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık eğitimimi aldım.
Yozgat Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde 2002-2006 yılları arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptım.
Özel 23 Nisan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi'nde 2006-2011 Tarihleri arasında çalıştım.
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2011-2013 Tarihleri arasında çalıştım
SBÜ Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji EAH(Dışkapı Çocuk Hastanesi) 'nde Mart 2013- Temmuz 2018 Tarihleri arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Başasistanı olarak eğitim kadrosunda bulundum.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Sosyal Pediatri Bölümünde 2014 yılından itibaren doktora yapmaktayım.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Genel Pediatri Doçentliğini Mart 2018'de aldım.
Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11 Eryaman, Ankara
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
öz...
Oğlum doğduğundan beri 3 buçuk yıldır rutin kontrollerinde hastalıklarında Tülin Hocaya gidiyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisi en ince detaya kadar ilgilenir muayene eder. Soru sormamıza bile gerek kalmıyor kendisi zaten her şeyi detaylı ilgiyle ve sabırla anlatıyor. Herkese kesinlikle tavsiye ederim
z....g
Bugün bebeğimin 40 kontrolü için Tülin Hocaya gittik. İlk defa gitmemize rağmen çok güler yüzlü ve çok ilgiliydi. Kafamızdaki bütün soruları rahatlıkla sorup cevaplarını hocamızdan güzelce dinledik . Kızımızı sevecenlikle, detaylıca muayene etti ve bizi fazlasıyla bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir çocuk doktoru gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
ba...
Tülin hanımla oğlum 8 aylıkken tanıştık şuan 28 aylık çok sık hastalandığı için ziyaretlerimizde çok sık oluyor. Her gidişimizde bizi sevgi ve güler yüz ile karşılıyor. Doğru tedavisi sonucunda hastalıklarımız kısa sürüyor. Çocuklarla iletişim dili çok iyi. Ayrıca sadece sağlığı üzerine değil uyku konuşma gelişimi yemek bilgisi her şeye çok detaylı bir şekilde yorum yapıp yönlendiriyor. Acil durumlarımızda mesaj yoluyla hemen ulaşım sağlayabiliyoruz. Çok sıcak ve samimi bir muayenehaneleri var.
c....k
Bebeğim doğduğundan beri hocamıza götürüyoruz her zaman ilgili ,açıklayıcı,cana yakın bir insan. Telefondan her zaman ulaşabiliyoruz .doktorumuzdan çok memnunuz kesinlikle tavsiye ederiz.
z.....
Oğlum doğduğundan beri Tülin Hocam ilgileniyor. Şu anda 15 aylık olan oğlumun her muayenesinde tüm sorularımızı dikkatle dinleyerek cevapladı. Tülin Hocam sabırlı, kibar, hasta bebek/çocuklara yakın ilgili, doğru tanı ve tedavi uygulayan tanıdığım en iyi doktorlardan biridir. Psikolojik yönden de anne/babaya da destek olarak ebeveynlik yolunda size rehberlik eden, güler yüzlü hocamla iyi ki kesişti yollarımız.
b....e
8 aylik bebeğim için ankarada 5. Doktor deneyimimdi çok beğendik gerçekten aklimdaki tüm sorulari ve sorunlari sabırla dinledi cevapladı artik gönül rahatlığı ile bebeğimi gtrceğim bir doktorumiz var
Hasta
Tulin hocam ile yaklasik olarak 1.5 yildir oglumun rutin kontrolleri icin destek aliyoruz, hocamin bilgisi inanilmaz derecede iyi, ne zaman destege ihtiyacimiz olsa her zaman bilgisi ve ilgisi ile yanimizda oldu, cocuklara ve bebeklere yaklasimlari cok iyi, ekibi de hocam kadar ilgili, ailemizden biri gibiler. Hepsine ayri ayri teşekkür ediyoruz, rutin kontrollerimiz icin gelmeye devam edeceğim. Teşekkürler hocam.
b....s
Tülin hocam oğlumun ve kızımın düzenli takiplerini yapıyor. Artık gide gele o kadar sık görüşür olduk ki ailemizden biri gibi oldu. Kendisi her defasında sabırla etkin dinleyip, çok güzel bilgilendiriyor. Çocukla da ikna ederek çok güzel iletişim kuruyor. Ben kendim de bir diş hekimi olarak hekimligin ne kadar meşakatli oldugunu, hasta- hekim ilişkisi gerektirdiklerini biliyorum. Tülin hocam elinden gelenin en iyisini en güzel şekilde yapıyor. Kendisine herşey için çok çok teşekkür ediyoruz :)
a....k
Kızımın 2 yaş kontrolü için gittik çok ilgili güzel bir yaklaşımı vardı kafamdaki tüm sorular cevabını buldu çocuklarla iletişimi samimi şefkatli kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki gitmişiz
ze...r
Bugün 5 bucuk aylık kızımın randevusu için gittik. Ben doğduğundan beri doktor arayışındaydım ve bugün doktorumuzun odasında tam 1 saat geçirdiğimizde işte bu dedim. Gerçekten mükemmel kelimesini hakeden bi doktor. O kadar mutluyum ki böyle bir hekimle karşı karşıya geldiğimiz için.Allah razı olsun diyorum çünkü gerçekten Tülin Köksal farkını görebiliyorsunuz. Soracaklarımı unutmamak için not yazmıştım ama hepsini sormadan söyledi zaten. İyi ki varsınız hep varolun inşallah
Tülin Köksal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülin Köksal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Tülin Köksal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Sosyal Pediatri, Çocuklarda Egzema, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuk Hastalıkları, Sağlam Çocuk Muayene, Hasta çocuk muayenesi, Bebek Takibi ve Aşılar, Astım.
Tülin Köksal adresi nerede?Tülin Köksal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11 Eryaman Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülin Köksal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülin Köksal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tülin Köksal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tülin Köksal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tülin Köksal hangi dilleri konuşuyor?Tülin Köksal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tülin Köksal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülin Köksal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tülin Köksal hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Tülin Köksal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tülin Köksal hangi sigortaları kabul ediyor?Tülin Köksal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, PTT Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla