Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi
Hoşnudiye Mahallesi 770 Sokak Cassaba Modern 4B (Starbucks üstü) Kat:3 İç Kapı No:310, Eskişehir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Randevu +41 daha fazla

İç Hastalıkları Randevusu

Akciğer Hastalıklarında Ozon Terapi

Botoks

İç Hastalıkları Randevusu

Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi

Uzm. Dr. Tülin Tahberer Eskişehir'de hizmet vermektedir. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru Ünvanı ile mezun olup, Uzmanlığını İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları branşında yapmış,Uzman Hekim olarak eğitimini tamamlamıştır. İzmir Selçuk devlet Hastanesi, Eskişehir Devlet Hastanesi, Özel Eskişehir Acıbadem Hastanesi ve Özel Eskişehir Gürlife Hastanesinde görev yapmış, devlet ve özel hastane deneyimi mevcuttur. Sağlık Bakanlığı onaylı Ozonterapi, Mezoterapi, Kupaterapi-hacamat konularında sertifikalı hekimdir. Yurtiçi ve yurtdışı medikal estetik, dolgu, botoks, ileri mezoterapi,ip askı , yüz geçleştirme konularında
birçok eğitim ve konferanslara katılmıştır. Aynı zamanda Bakanlık onaylı eğitimlerini tamamlayıp Uzman Estetisyen- Güzellik Uzmanlığı ünvanını almıştır. 2020 yılından itibaren Eskişehir Cassaba Modern yerleşkesinde kendi özel muayenehanesinde Sağlıklı Yaşam, Bütüncül Tıp ve Medikal estetik konularında hizmet vermektedir.

Röportaj

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Ozon Terapi Randevusu

Uyku bozukluğu , sürekli yorgunluk, kabızlık şikayeti üzerine Dr Tülin hanıma gittim. Ozon tedavisi alfa lipoik asit tedavisi aldım. Aşırı üşümem vardı. Sıcak havalarda bile üşüyor idim. O kadar üşüyor idim ki , 2 tane tuğla ısıtıp ayaklarımın altında koyup ısınıyordum.. Çok ilgili, tedavileri başarılı bir doktor. Yeniden doğmuş gibiyim. Karında şişkinlik hissi vardı. Psikolojik olarak rahatladım. Ekmeği ona geldim geleli yemiyorum, kilo verdim.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Ozon Terapi Randevusu

Bağışıklığım düşmüştü. Sürekli hasta oluyordum. Sık sık hasta olmak yorgunluk haksızlık yapıyordu. Tülin Hanım ozon tedavisine başladıktan sonra her geçen gün kendimi daha zinde ve iyi hissetmeye başladım. Tedavi bitiminde daha önce gitmediğim için pişman oldum. Tülin Hanım teşhis tedavide çok tecrübeli ne yaptığını ne yapacağını bilen bir hekim. Klinik ortamı da çok temiz düzgün. Benzer rahatsızlığı olanlara Tülin Hanımı öneririm.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Ozon Terapi Randevusu

Tek taraflı tiroid bezi operasyonu oldum. Yorgunluk, uykusuzluk sikayeti ile hocama gittim. Ozon tedavisi aldım.Çok fayda gördüm... Harika bir hoca, çok iyi bir dinleyici, muayenehanesi çok güzel...Gözü
kapalı tavsiye ederim. Doktorumdan çok memnunum, uykusuzluğum, normali döndü.. kalp çarpıntılarım vardı onlar düzeldi.. tansiyonum da artık daha düzenli... Kabızlığım vardı, tuvalet alışkanlıklarım düzeldi düzene girdi.. Kendimi daha mutlu, enerjik hissediyorum.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi İç Hastalıkları Randevusu

Tülin hanım'la yollarımız 2 ay önce yorgunluk, halsizlik, kilo verememe, vücut ağrıları, geçmeyen baş ağrısı gibi şikayetlerle gittiğimde kesişti. Kendisi hem çok iyi bir dinleyici, hem de çok iyi bir anlatıcı. Hangi takviyeyi neden alıyoruz, hücresel mekanizması nedir, detaylı bir şekilde bilgilendiriyor, zaten ilk muayene yaklaşık 2 saat sürüyor. Tedavimde insülin direncini kırmaya yönelik takviyeler, ilaçlar, ozon terapisi, glutatyon ve asidoz tedavisi uyguladı. Bu terapileri toplamda 12 seans aldım ve şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum. Takviyelerimi almaya devam ediyorum, hem bir turlu veremedigim kilolarimi verdim hem de enerjim yerine geldi. Süreç içerisinde bir de hacamat tedavisi oldum ve hacamatın da özellikle vücut ağrılarıma çok iyi geldiğini söylemeliyim. Buraya kadar bahsettiklerim Tülin Hanım'ın bedenime ve vücuduma yaptığı iyilikler. Ama bunların dışında hastasının ruhuna da dokunan onu adeta şefkatle kucaklayan çok iyi bir doktor, iyi ki varsınız, çok şanslıyız.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Randevu

Romatizma hastasıyım bağışıklık sistemimi baskılayan ayda bir iğne şeklinde kullandığım ilaçlarım var ara sıra kortizon tedavisi aldım dizlerim tutmuyordu çabuk yorulma gibi şikayetlerim vardı. Birçok kişi gibi ozon tedavisinin vücuduma iyi geleceğini düşünerek başvurdum. Ancak çok detaylı bir muayeneden geçtikten sonra, ozon tedavisinin gerekli olmadığını söyleyerek vücudumun ihtiyaçlarını belirledi. Glutatyon, asidoz, gibi tedavileri verdi.Eminim ki başka bir doktora gitseydim ben sırf ozon istediğim için bana direkt bu tedaviyi uygulardı. Ama hocamızın farkı da burada sadece size gerekli olan tedavileri öneriyor. için en önemli olan şey kan tahlillerimdeki düzelmeyi görmüş olmam. Crp ve sedim değerim düştü. Tedavinin belli bir noktasında tahlili yaparak bunu ispatladı hocamız. Daha da önemlisi ağrılarım geçti. Kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. Artık daha canlı daha dinamik ağrısız bir kişiyim. . İyi ki gelmişim,. Benim gibi ağrı çeken herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi İç Hastalıkları Randevusu

Tülin Hanım mesleğine, hastalarına önem veren, rahatça kendinizi ifade edebileceğiniz, sizi anlayan, tüm samimiyetiyle dinleyen, önemseyen bir doktor. Her gittiğimde güler yüzü, hoş sohbetiyle karşıladı.
Bana bu süreçte hacamat ve ozon tedavisi uygulandı ve çok memnun kaldım. Doktor Hanım süreçle ilgili detaylı bilgilendirmeler yapıyor, size fayda sağlayacak bilgilerini paylaşıyor ve süreç boyunca da bizzat ilgisini hissediyorsunuz. Kendisi çok değerli bir doktor. İyi ki varsınız doktor hanım.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Ozon Terapi Randevusu

Sedef romatlzmadiyim. metotreksat iğnesi kullanıyorum. halsizlik bitkinlik kolumu kaldıracak halim yoktu.ozon tedavisi aldim. başta birşey hissetmedim 6 inci seanstan sonra agrilarim geçti, kendimi çok enerjik hissediyorum. Yorgunlugum yok, daha mutluyum. benim gibi ağri çeken herkese tavsiye ediyorum. Allah razı olsun Tülin hocam.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Ozon Terapi Randevusu

Tülin hocamla Aralık ayında tanıştık, ilk detaylı muayene itibariyle tavrı ve yaklaşımı çok hoşuma gitti. Gayet detaylı bir tedavi planı ve detaylı bir bilgilendirme yaptı. Bugün 12.seans ozonu tamamladık birlikte ve 6 senelik ülseratif kolit hastalığımda ilk kez hastalık ağır bir ilaç tedavisi olmadan pasif döneme geçti. Hastalığı anlattığım ilk anda ozon tedavisi yönlendirmesi aldım kendisinden ve son 2 aydır hastalık pasif dönemde. Hastalığıma olduğu çareye ek olarak her muayenede gayet keyifli sohbet de ettik kendisiyle. İyi ki yollarımız kesişti, sevgiler.

C
Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Mezoterapi

Hocamla tanıştığımda ben lise deydim, devlet hastanesinde doktordu. Şimdi 27 yaşındayım.. hastası olmak şimdiye nasipmiş. Aslında babam vasıtasıyla tanıştım. Hastasına ilgi alakasına hayranım. Hiç değişmemiş, daha da kendini geliştirmiş. Mezoterapi yaptık, sonuçlarını çok beğendim. Ben başka şehirlerde de farklı doktorlara gittim. Hocamın karşılaması, ilgisi, deneyimi, canayakınlığı harika. Cildim pırıl pırıl. Tüm işlemler çok doğal. I kadar doğal ki, sadece annem anladı yani, o kadar… Tavsiye ediyorum. Başarılar diliyorum size hocam.

Konum: Uzm. Dr. Tülin Faydacı Tahberer Muayenehanesi Ozon Terapi Randevusu

2021 yılından beri hocamla tanisiyoruz.. Bel fıtığı, yaygın vücut ağrısı, topuk dikeni vardi .tüm bu şikayetlerden Tülin hocamın uğraşları sonucunda kurtuldum ayrica kendisi bana adeta bir psikolog gibi yaklaştı..kendimi sevmemi sagladi.hocam iyi ki varsınız güler yüzünüz ilgi ve alakanız için hakkınızı helal edin