nu...)
içten, araştırmacı ve yakaladığı en küçük umut için bile hastası için savaşan bir hekim. pes etmeyen biri. umutsuz hasta annem için verdiği emeğe sonsuz teşekkürler. böyle hekimlerin yolu açık olsun
hi...ı
Tümay bey'i benimtanıdığım diğer doktorlardan ayıran en önemli özelliği,hastasıyla çok rahat konuşabilmesi ve konuştuğu kişinin yüzüne bakarak konuşması.Maalesef böyle doktorlara alışık değiliz biz millet olarak.Biz genellikle,hastasının konuşmasına bile doğru dürüst izin vermeyen,hastasının yüzüne bakmaya bile tenezzül etmeyen,hatta sürekli kızıp sinirlenen ve bağırıp çağıran doktorlara alışkın olduğumuz için Tümay beyle tanışınca çok şaşırdım.Demek ki isteyince böyle de doktor olunabiliyormuş...Eylül ayı içinde,muğla üniversitesinde okuyan kızım özge mine çakıcı'yı tedavi etti tümay hocam.Ve kızım 3-4 gün gibi kısa bir süre içinde toparladı kendini.Çok teşekkürler tümay hocam.
Tümay Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tümay Çakır, Nöroloji.
Tümay Çakır adresi nerede?Tümay Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tümay Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tümay Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tümay Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tümay Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tümay Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tümay Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tümay Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.