Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Prof.Dr. Tümer Türkbay Muayenehanesi
1995-1999 yılları arasında GATA Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Uzmanlık Eğitimini tamamladı.
2000 yılında yardımcı doçent kadrosuna atandı. 2005 yılında Doçentlik, 2010 yılında Profesörlük unvanını aldı.
Evli ve iki çocuk babasıdır.
İngilizce bilen Prof.Dr. Tümer Türkbay'ın birçok uluslararası ve ulusal dergilerde bilimsel makaleleri yayımlanmıştır.
Çocuk ve Ergen Psikiyatri ile Yetişkin Psikiyatri temel kitaplarında bölüm yazarlığı ve editörlük yapmıştır.
Bilimsel dergilerin bazılarında editörlük ve bölüm editörlüğü görevlerinde bulunmuştur.
Kongrelerde düzenleme kurularında yer almış; kongrelerde moderatör, konuşmacı ve kurs eğitmeni olarak bulunmuştur.
yu...i
Çocuğumuzda hiperaktiflik ve dikkat eksikliği olduğu yönündeki endişelerimiz hakkında randevu aldık. Doktor bey çok güleryüzlü ve samimi tavırları ile gerekli testleri yaptı ve tavsiyelerde bulundu. Endişelerimizin düşündüğümüz kadar ciddi olmadığı hususunda bilgilendirmede bulundu ve ilaç tedavisine gerek olmadığını belirtti. Çocuğumuz ilk defa gitmesine rağmen Doktor Bey'den 'Sevdiğim Doktor' diye bahsediyor. İçtenliği ve güçlü iletişimi için Doktorumuza teşekkürlerimizi iletiyoruz.
ay...
Otizm tanılı çocuğum için doktorumuzu ziyaret ettik. Tanışma olarak harika bir uyum yakaladılar. Mutlu şekilde ayrıldık. Kendisine sabrı,nezaketi ve pozitif yaklaşımından ötürü gönülden teşekkür ederim
ş....t
Kzımdaki bir rahatsızlık şüphesiyle gittik. Sağolsun doktor bey yeterli açıklama yaparak bizi rahatlattı ve kızımda herhangi sorunun olmadığını şüphelendiğimiz bir durum olduğunda kendisiyle iletişime geçebileceğimizi söyledi
e....y
Duygularını kontrol etmekte ve yönlendirmekte zorlanan kızımı götürdüğüm Syn. Prof.Dr. Tümer Türkbay beyefendi uzman bilgisi ve baba şefkatiyle yaklaşarak çözüme ulaşmamıza yardımcı oldu.
Hocamız bizi daimi olarak kabul etti.İstediğimiz zaman da ulaşabiliyoruz.İstediğimiz zaman soru sorup cevabını alıyoruz ve çok memnunuz.4 ay oldu başlayalı, ilaçla tedavi oluyoruz ama hocamız da farklı bir sistem uyguluyor ve o da çok faydalı oldu.Bizim sıkıntımızı anlıyor, her seferinde ulaşabiliyoruz.Allah razı olsun.
Tümer Bey'den çok memnunuz.Daha önceden de bu konuda deneyimlerimiz oldu ama Tümer Bey'de tutturduk.Kendisi aradığımız doktordu.Tümer Bey'in en memnun kaldığım özelliği en ufak bir şeyde ulaşılabilir olması. Şehir dışından gelmemize rağmen müdahalede bulunuyor, bu da tedavimizi olumlu etkiliyor.Çocuğumda dikkat eksikliği ve hiperaktivite tedavisi görüyoruz.Daha önceki yerlerde genetik olduğu için en ufak dönüşte ilaç dozunu arttırmaya gidiyorlardı ama Tümer Bey çocuğu gözlemleyip dozunu düşürdü.Böyle olunca daha iyi oldu.Çok doğru tespit yaptığı için çok fazla geri dönüş yaşamadık.
t.....
Kardeşim için Yozgat'tan geldik.Orada iken de otizmli olduğu söylenmişti ama Tümer Bey'e geldiğimizde kendisi teyit etti.Bize Ankara'daki özel eğitim merkezini önerdi, 1 yıldır oraya gidiyoruz.Gözle görülür derecede azalma oldu.Ara ara da Tümer Bey'e geliyoruz.Onun sayesinde bizde farkındalık yarattı.Şu anda neredeyse hiçbir şeyi yok.Hocamızdan gayet memnunuz.
Öncelikle olarak çok sorunumuz vardı.Tümer Bey'in vermiş olduğu ilaçlar çok faydalı oldu.Hala da aktif olarak kendisiyle görüşüyoruz ve çok memnun kaldık.Kendisi özel muayenehane açtıktan sonra kendisini bulup tekrar orada devam ettik.Tedavisi benim çok hoşuma gitti.Bizleri yönlendirdi, vermiş olduğu ilaç da faydalı gelince çok memnun kaldık.
Benim panik atağım var ve bunun için tedavi uygulanıyor.Kendisinden gayet memnunum.Hala da hastasıyım, devam ediyorum.Gerçekten iyi bir doktor.Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.Bu konuda daha önce de deneyimlerim oldu ama Tümer Bey'den daha çok memnun kaldım.İlk başlarda ataklarım çok yoğundu, atak geldiğinde telefonla direk iletişim sağlıyorum.Kendisiyle iletişime geçtiğimde böyle bir destek aldığım için içim rahatlıyor.
r.....
Benim çocuğumun herhangi bir problemi yoktu, gelişimini değerlendirmek için gittik.Hocamız testler yaparak görüşme yaptı.Oyuncaklarla oynattı,çok olumlu geçti.Değerlendirme yaptı, daha sonra bizimle de çok iyi ilgilendi.Kendisine teşekkür amaçlı sunum yaptık.Tümer Bey çok ilgili, sorduğumuz her soruya net olarak cevap aldık.Birkaç problem vardı aslında problem olmayan, onları danıştım.Neden problemi olmadığına kadar detaylı olarak anlattı.Bunları yapmamam gerektiğini söyledi.Eğer tekrar böyle bir şeye ihtiyaç olursa kendisine gideriz.Kendisini bütün çevreme tavsiye ederim.
Tümer Türkbay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tümer Türkbay, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Tümer Türkbay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Normal Randevu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çocuk Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Tümer Türkbay adresi nerede?Tümer Türkbay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir 2.Cad. No:34 K:5 Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tümer Türkbay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tümer Türkbay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tümer Türkbay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tümer Türkbay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tümer Türkbay hangi dilleri konuşuyor?Tümer Türkbay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tümer Türkbay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tümer Türkbay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tümer Türkbay hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Tümer Türkbay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri