20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Edirne Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Edirne Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
ç....ç
Protez dişimin altındaki dişe kanal tedavisi uyguladı.Önceden de kanal tedavisi olmuştum.Hiç bu kadar kısa zamanda ve acısız olmamıştı.Kendisine randevu bulamamamın
sebebini daha iyi anladım.Çalışmalarında başarılar diliyorum.Hep böyle ilgili güleryüzlü olman dileği ile…
ma...
Tuna Bey bilgisi ve tecrübesi ile yaşamış olduğunuz bir sorunla ilgili detaylı incelemeyi yapıp sizi bilgilendirip tedavi seçenekleri sunup rahatlamanizi sağlıyor. Diş dolgumda yaşamış olduğum ve diğer doktorların asla anlam veremediği çiğneme acım ile ilgili hemen çektirdiği röntgenle sebebi hakkında beni aydınlattı. Güler yüzlü olmasi da onu diğer işini sevmeyen tripli doktorlardan ayırıyor :) Teşekkürler Tuna Bey
gi....
Tuna bey 28 yıllık dişçi fobimi yendiren yegane insandır.istanbuldan öneri üzerine kendisine geldim kanal tedavisi ve diş temizlememi yaptı.sohbet ederken ve gülümsetirken yapılan işlemi anlamadım.hiç acısız ve bolca memnuniyetle odasından çıktım.kendisine sonsuz teşekkürler ve üstün başarılar diliyorum.
Tuna Durma isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuna Durma, Diş Hekimi. Size Tuna Durma tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, Tam Ve Parsiyel Protezler, Kök Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Apikal Rezeksiyon, Diş Dolgusu.
Tuna Durma adresi nerede?Tuna Durma şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuna Durma isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuna Durma online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuna Durma isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuna Durma bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuna Durma ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuna Durma hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuna Durma hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.